harika tespitBir şey olmaz, karşılıklı olarak şikayetçi olmadığınızı beyan edince düşer.
O değil de, yeni üyeyken nasıl bdv falan hakkında fikir sahibisiniz?
2. Üyelik mi diyelim:)
Kamu davasına dönmüş zaten de, evlilik birliği devam ettiği ve yaptıklarına pişman olarak şikayet geri çektikleri için ilk celsede düşmesi olağan.Valla benim de şuan sinirim zıpladı
Madem şikayeti geri çekeceksiniz devletin polisini mahkemesini niye boşa oyalarsınız? Muhtemelen o sebepten kamu davasına dönmüş olabilir, şimdi de devlet sizi bir miktar uğraştırır gibi duruyor.
ya boyle seylerle mesgul edıyorsunuz ondan sonra gercekten ıhtıyac duyanların ıslerı gecıkıyorMerhaba esimle tartistik bana vurdu bende ona vurdum karsilikli hakaret siddet oldu aramizda karakola gittik uzaklastrma aldim ve sikayetci olduk karsilikli yine fakat daha sonra beklenmedik bir sekilde baristik fakat sikayetlerimizi geri cekmemize ragmen savci halkımizda dava acmis ve 1. Ayda mahkememiz var celp geldi en altta yukarida yazili sevk maddeleri uyarınca cezalandırılmalarına karar verilmesi lamu adina oddoa ve talep olunur diyor suc karsilikli hakaret haksiz tahrik ese karsi kasten yaralama vs . Şimdi mahkeme bizr nasil bir ceza verir verirmi bu isten kurtulabilir miyiz ne yapmanız gerekir avukat olan yada bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum lutfen bir fikir verin .
Not. Lutfen konu dışı yorum yapmayın ve irdelemeyin aksi yorum yapacak olan varsa yorumlarni kendine saklasın malum bdv nin olmazsa olmazlari konu acanin sinirni hoplatmak
bdv yi beğenmiyorsun neden itham ederek soru soruyorsunSinirleri zıpladı zaar, cevap vermiyor
Burun kıvırıp sinsice okuyor yorumları cevaplamadan:)bdv yi beğenmiyorsun neden itham ederek soru soruyorsun
resmen hedef haline getirmiş kendini
sorunu neyse umarım sağlıklı bilgiler alır ve çözer
avukat değilim eşime ile de hiç karakolluk olmadık
ben cevap veremem
ama senin yorumun tespitin iyiydi yazmadan geçemedim
Aynen tekrar bir dilekçeyle hallolur gibi duruyor da emin olamadım bende. Polis savcı saatlerce uğraşıyor, sonra şikayetlerini geri çekilince hemen hallolsun istemeleri tuhafıma gidiyor ondan yazdımKamu davasına dönmüş zaten de, evlilik birliği devam ettiği ve yaptıklarına pişman olarak şikayet geri çektikleri için ilk celsede düşmesi olağan.
Ama kasten yaralamada silahla bıçakla vs yaralama mı bilemiyoruz tabi.
Ha bu arada avukat değilim, çokça avukata maruz kalıyorum, az buçuk bilir oldum:)
Tamam da bayan zaten belirtmis orda beklenmedik bir sekilde baristik diye olan olmus gecen gecmis kadin sizden fikir istedihine pisman ettiniz. Kim böyle bir sorun yasamak ister ki? MasaAllah siz mahkemeyi kurdunuz hakim olarak da azarladiniz zaten. Bravo yani pes dogrusu. Öbürü cikip der bdv'nin kurallarini nerden biliyorsun diye sizene arkadasim sizene ya bi cekilin de kadin akli basinda mantikli bir cevap alabilsin.......!!!!!!!!!!ya boyle seylerle mesgul edıyorsunuz ondan sonra gercekten ıhtıyac duyanların ıslerı gecıkıyor
madem barısacaksınız neden sıkayet edıyorsunuz blof ıcın mı
darp raporları sıkayetler ısın ıcıne gırmıs sız sıkayetınızı ceksenızde kamu davasına donusecek mahkeme olacak ve hakımden ıyı azar ısıteceksınız yanı ınsallah ısıtırsınız cocuk oyuncagı mı bu ısler
bence bu tarz bloflerın onune gecmek ıcın caydırıcılık meselesınden yaptırımlar olmalı ıkıncı sıkayetler ısleme alınmama gıbı ,yardıma muhtac ınsanlara 2 ay yemek yapmak veya bakımevlerının temızlıgını yapmak gıbı sorumluluk gerektıren ıslerle cezalandırmalılar
Hıh geldin mi konu sahibi, hoplamış sinirlerin ama, sakin ol, relax:)Tamam da bayan zaten belirtmis orda beklenmedik bir sekilde baristik diye olan olmus gecen gecmis kadin sizden fikir istedihine pisman ettiniz. Kim böyle bir sorun yasamak ister ki? MasaAllah siz mahkemeyi kurdunuz hakim olarak da azarladiniz zaten. Bravo yani pes dogrusu. Öbürü cikip der bdv'nin kurallarini nerden biliyorsun diye sizene arkadasim sizene ya bi cekilin de kadin akli basinda mantikli bir cevap alabilsin.......!!!!!!!!!!
Pardon da ben konu sahibi degilim cok gülünc oluyorsunuz ama lütfenHıh geldin mi konu sahibi, hoplamış sinirlerin ama, sakin ol, relax:)
Asıl üyeliğiniz bu herhaldeTamam da bayan zaten belirtmis orda beklenmedik bir sekilde baristik diye olan olmus gecen gecmis kadin sizden fikir istedihine pisman ettiniz. Kim böyle bir sorun yasamak ister ki? MasaAllah siz mahkemeyi kurdunuz hakim olarak da azarladiniz zaten. Bravo yani pes dogrusu. Öbürü cikip der bdv'nin kurallarini nerden biliyorsun diye sizene arkadasim sizene ya bi cekilin de kadin akli basinda mantikli bir cevap alabilsin.......!!!!!!!!!!
Aa vallaha inanmam:)Pardon da ben konu sahibi degilim cok gülünc oluyorsunuz ama lütfen
Sızın sinirler hoplayınca arkadas sızı konu sahıbı sanmıs.. İlahi sızPardon da ben konu sahibi degilim cok gülünc oluyorsunuz ama lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?