• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat olan varsa yazabilir mi?

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
İyi aksamlar kizlar sinirden yazim yanlisi yapabilirim kusura bakmayın.
Konuya geciyim hemen
Bir wp grubumuz var o grupta biri hakkında dalga geçtik,hakaret vs var dalga amaçli yapildi hepsi ama suçluyum yapmamam gerekirdi kabul ediyorum.
Neyse gruptan biri benden ve arkadaşlarımdan habersiz wp konusmalarini ss'ni alip hakaret ettiğimiz kişiye yollamis.
Kişi de mahkemeye vereceğini söylemiş.
Boyle bi şey olabilir mi? Benden habersiz elde edilen delil mahkeme de delil olarak kullanilabilir mi?
Lütfen beni bilgilendirin
Bu konu hakkında bir bilgisi olan varsa yazsin lütfen..

Son düzenleme:
Avukat değilim ama merak ettim ben de. Size de iyi bir ders olmuştur umarım. Özür dileyin belki yumuşar.

Bence iyi yapıyor. Ben de olsam hakaret davası açardım. Neden insanların hakkında çirkin konuşuyorsunuz ki? Ayıp böyle şeyler.

Evet kullanılabilir.Delil sizin onayınız olsa da olmasa da delildir

İyi aksamlar kizlar sinirden yazim yanlisi yapabilirim kusura bakmayın.
Konuya geciyim hemen
Bir wp grubumuz var o grupta biri hakkında dalga geçtik,hakaret vs var dalga amaçli yapildi hepsi ama suçluyum yapmamam gerekirdi kabul ediyorum.
Neyse gruptan biri benden ve arkadaşlarımdan habersiz wp konusmalarini ss'ni alip hakaret ettiğimiz kişiye yollamis.
Kişi de mahkemeye vereceğini söylemiş.
Boyle bi şey olabilir mi? Benden habersiz elde edilen delil mahkeme de delil olarak kullanilabilir mi?
Lütfen beni bilgilendirin
Bu konu hakkında bir bilgisi olan varsa yazsin lütfen..
Gruptaki görüşmelerinizi sizlerden habersiz alıp hakaret ettiğiniz kişiye gönderen kişi de suç işlemiş, haberleşmenin gizliliğinin ihlali gerekçesiyle görüşmeleri gönderen kişiye dava açma hakkınız var, öte yandan dalga geçme amaçlı dahi olsa birine hakarette suçtur, hakarete uğrayan kişi o yazıları delil olarak kullanıp dava açabilir, mahkeme delil olarak kabul eder diye düşünüyorum ama dediğim gibi elde edilme şekli yasalara aykırı.

Back
X