Avukat olanlar ya da konu hakkinda bilgisi olanlar.

Burada bana destegini esirgemeyen herkese sonsuz teskkurler. Rabbimin vesilesiyle is onume geldi blyr musunuz. Cok dua ettim. Allahim sen gercekleri blyrsn diye. Kendileri teklif ettiler. Ve suan meslegimi yapiyrm. Iyi ki vrsinz

Bakın sizin niyetiniz üzüm yemek mi bağcı dövmek mi ona karar verin. Şimdi şu durumda kimseye özel ayrıcalık tatınamaz ibaresi ancak şikayet yolu ile o kişinin görevlendirmesinin bitemesine sebep olabilirsiniz. Zira ona yapılan usulsüz anlattığınız kadarı ile. Kimse size ona torpil yaptık sen şikayet ettin sanada yapalım demez. Ne mahkeme ne başka üst merci. Ama devlet dairelerinde gördüğüm kadarı ile bu tip olayları ortaya dökmek, üst amirleri şikayet etmenin ucu sonrasında size dokunuyor, zira bu kişiler torpilli olduklarından seninle uğraşıyorlar, açık açık bu olaydan memuriyetinize birşey gelmez, ancak zaten hakkınız olmayan birşeyi talep ettiğiniz için sonuç elde edemezsiniz, üstüne birde işyerinde üst amirlerinizle takıştığınız için sizinle yasaları ve yetkilerini kullanarak bir güzel uğraşıp, görev yerinizi ve yaptığınız işi çekilmez hale getirebilirler, ihtiyaç.der görev yerinizi değiştirir, nöbet saatlerinizi değştirir, gene siz uğraşırsınız. Bunaları yapmak onların hakkkı demiyorum ama malesef bu ülke idaresi böyle. Ama dediğim gibi okuldan mezun olmanın size aynı kurumda o işi yapmasına yönelik hak kazandıracağına dair yasal bir düzenlemenin var olmadığını dşünerek bu cevabı yazıyorum. İdare alanında çalışan bir avukattan danışmanlık alıp yolunuza karar verin.
merhaba, iş hukuku avukatısınız sanırım size bir soru sormak istiyorum. Ben üç aylık hamileyim, hamileliğimi öğrenir öğrenmez şirkete bilglendirmesini yaptım. Çalıştıığım şirket pandemi döneminde KÇÖ den faydalandı suan faydalanmıyor, fakat o dönemde devlete beni çalışmıyor gösterip aslında çalıştırdı ve benim bu durumdan çok sonra haberim oldu, o dönem çalıştığıma dair kanıtlarım var, şimdi işten çıkarılma durumum var ama şirket bunu ikale yoluyla yapıyor, bende hamile oldugum ve zamanında fazladan calıstırılıp primlerim yatmadıgı icin hak kaybına ugramak istemiyorum. ayrıca şirketin sagladıgı özel saglık sigortasından faydalanıyorum doktor kontrollerim icin. simdi bana sunulan kıdem+ihbar tazminatına ek nekdr talep edebilirim eger istifayı kabul etmezsem beni ücretsiz izne cıkarma hakları olur mu? yardımlarınız icin tesekkur ederim

merhaba, iş hukuku avukatısınız sanırım size bir soru sormak istiyorum. Ben üç aylık hamileyim, hamileliğimi öğrenir öğrenmez şirkete bilglendirmesini yaptım. Çalıştıığım şirket pandemi döneminde KÇÖ den faydalandı suan faydalanmıyor, fakat o dönemde devlete beni çalışmıyor gösterip aslında çalıştırdı ve benim bu durumdan çok sonra haberim oldu, o dönem çalıştığıma dair kanıtlarım var, şimdi işten çıkarılma durumum var ama şirket bunu ikale yoluyla yapıyor, bende hamile oldugum ve zamanında fazladan calıstırılıp primlerim yatmadıgı icin hak kaybına ugramak istemiyorum. ayrıca şirketin sagladıgı özel saglık sigortasından faydalanıyorum doktor kontrollerim icin. simdi bana sunulan kıdem+ihbar tazminatına ek nekdr talep edebilirim eger istifayı kabul etmezsem beni ücretsiz izne cıkarma hakları olur mu? yardımlarınız icin tesekkur ederim
İş alanında çalışmıyorum özel hukukta özellikle aile alanında çalışıyorum. Bu yüzden bu konuda çalışan bir avukattan danışmanlık hizmeri alın, elinizdeki bilgi ve belgeleri götürüp. Burada yanlış yönlendirmeye maruz kalma ihtimaliniz var.

Back
X