Hayır ben bu çirkefliği hazmedemediğim için onu bu yalanından vurmak istedim eğer suç ise .çünkü hem haksız hem yüzsüz bir tipti hazmedemedimİkiniz de yalancısınız problem ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ben bu çirkefliği hazmedemediğim için onu bu yalanından vurmak istedim eğer suç ise .çünkü hem haksız hem yüzsüz bir tipti hazmedemedimİkiniz de yalancısınız problem ne
Sizce suç olabilir mi böyle bir şey?Hayır fiilen birşey yok . Dün biriyle saçma sapan bir konu yüzünden tartışma yaşadım . Olay uzayınca ben avukatım dedi bana . Fakat yalan söylediğini öğrendim bir şekilde . Lafla söylenen birşey yani .
burada da var öyle üyeler . bir üye var her mesajında avukatım diyor. ama noktalama işareti dahi kullanmıyor. avukat değilsin diyenlere çok zekiyseniz gidip hukuk okuyun diyor ülkede hukuk okumak için zeka gerekiyor gibi. muhtemelen avukat katibi,bi kaç mahkeme bilgisi paylaşmış chpt stili ; )Hayır fiilen birşey yok . Dün biriyle saçma sapan bir konu yüzünden tartışma yaşadım . Olay uzayınca ben avukatım dedi bana . Fakat yalan söylediğini öğrendim bir şekilde . Lafla söylenen birşey yani .
kim o ya, ben eskilerdenim merak ettim kullanıcı adı neydi ?Sarışın çok güzel bir üye vardı o mu ? Demek yalanmış![]()
avukat olsa ne olur ? velev ki avukat, ne yapabilir ?Hayır ben bu çirkefliği hazmedemediğim için onu bu yalanından vurmak istedim eğer suç ise .çünkü hem haksız hem yüzsüz bir tipti hazmedemedim
İsmini hatırlamıyorum ama yalan söylediğine dair çok dedikodu çıkmıştı . Avukatlık cübbesiyle fotosu bile vardı buradakim o ya, ben eskilerdenim merak ettim kullanıcı adı neydi ?
Birşey yapamaz tabii ki . Zaten mesele o iğrenç tavrı ve bu yalanla haklı olduğum halde beni eziklemesiydiavukat olsa ne olur ? velev ki avukat, ne yapabilir ?
E iyi de senin de kocan avukat değilHayır ben bu çirkefliği hazmedemediğim için onu bu yalanından vurmak istedim eğer suç ise .çünkü hem haksız hem yüzsüz bir tipti hazmedemedim
Bir kuş uğruna mapıslara düşeceğim. Temiz don sutyen getirin olur mu.
Suç mu bilmiyorum ama burda hakim olmayıp aylarca burdakileri hakimim diye tehdit eden biri vardı onun suçlar baya birikmiştir ahskdjd
Anladığın kişinin kim olduğunu tam bilmediğim için ne diyim bilemedimoha anladığım kişi mi hakim değil miymiş nasıl çıktı ortaya?
Gerçekten hakim değil miydi hala merak ediyorum.Suç mu bilmiyorum ama burda hakim olmayıp aylarca burdakileri hakimim diye tehdit eden biri vardı onun suçlar baya birikmiştir ahskdjd
Bence gerçekten hakim olsaydı patladıktan sonra gelirdi ama gelmedi bence tabii bilemem yine deGerçekten hakim değil miydi hala merak ediyorum.
Kuş tüyü yastık getiririm kuş sütü getiririmBir kuş uğruna mapıslara düşeceğim. Temiz don sutyen getirin olur mu.
Ah ulan Ali hepimizi yaktin.Kuş tüyü yastık getiririm kuş sütü getiririm![]()
O tekrar burada profil fotosu bile aynıBiri daha vardı doktorum diye geziyordu, fake olduğu ortaya çıktı denildi sonra. Ayşenaz mı öyle bir şeydi sanki. O nasıl tespit edildi onu kaçırdım ben.