• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat ve doktorlar bakabilir mi lutfen ? Caresiz kaldim

Umarim pesimi birakir hazmedemiyo ayriligi
bi zaman sonra kabulleniyolar geçen sene eski eşim silah kapıp beni öldürmeye gelmişti dawa açtım diye ama yapamadı totsuna baka baka geri gitti çünki eski sessiz ben yoktum kıyametler koparuyodum

Merhaba doktor hanim hem akli dengemin yerinde olmadigini iddia ediyor hemde sara hastasi oldugum icin cocuga bakamayacagimi iddia ediyor. Sara hastaligim velayeti almama engel olmaz degil mi
hayır,dediğim gibi epilepsi hastalığının akli dengeyle hiçbir ilgisi yok. işin hukuki kısmını tabi ki bilemem ama tıbbi açıdan konuşmam gerekirse sırf epilepsi hastalığınız var diye size hiçbir doktor ''akli dengesi yerinde değildir'' şeklinde bir kanaatte bulunmaz, merak etmeyin.
bildiğim kadarıyla zaten mahkemeler de doktor raporu istiyorlar bu tür konularda.
işin hukuki kısmını Kedilipatili Kedilipatili daha iyi bilir.
Allah yardımcınız olsun

Merhaba doktor hanim hem akli dengemin yerinde olmadigini iddia ediyor hemde sara hastasi oldugum icin cocuga bakamayacagimi iddia ediyor. Sara hastaligim velayeti almama engel olmaz degil mi

hayır,dediğim gibi epilepsi hastalığının akli dengeyle hiçbir ilgisi yok. işin hukuki kısmını tabi ki bilemem ama tıbbi açıdan konuşmam gerekirse sırf epilepsi hastalığınız var diye size hiçbir doktor ''akli dengesi yerinde değildir'' şeklinde bir kanaatte bulunmaz, merak etmeyin.
bildiğim kadarıyla zaten mahkemeler de doktor raporu istiyorlar bu tür konularda.
işin hukuki kısmını Kedilipatili Kedilipatili daha iyi bilir.
Allah yardımcınız olsun

ha bu arada hastalığınızın şiddetini ve türünü bilmiyorum tabi ki. epilepsinin başlıca jeneralize ve fokal olmak üzere 2 türü bulunur. jeneralize olanda hasta yere düşer,bilinci kapanır, tüm vücudu titrer-kasılır. fokal olanda ise örneğin bir bacağı,yüzündeki bazı kaslar,kolu vb. seyirir/titrer. Bilinci açık olur.
eğer sizdeki jeneralize olansa ve nöbetlerinizin sıklığı çoksa, çok sık yere düşüp bilincinizi kaybediyorsanız, bu günlük yaşantınızda size ve çocuğunuza zarar verebilir. ( örneğin sıcak suyla,ateşle meşgul olurken vb.) Bu durumda yine asla akli dengenin yerinde olmaması gibi bir durumdan söz edilemez ancak günlük yaşantıda tehlike oluşturabilir tarzı bir kanaate de varılabilir.
Hastalığınız ne durumda acaba?

Yasam kosullarim iyi ama tek korkum sara buradabir avukat hanim sorun teskil etmez demis icimi rahatlatti sagolsun
Eğer sara için velayet kaybedilecek olsaydı şimdi birçok çocuk annesinden ayrı olurdu ki günümüzde zaten herkesin bir hastalığı var. Eskiden psikolojisi bozuk ilaç kullanıyor demek bir kozdu ama artık normal antidepresanlar parol gibi birşey oldu

Avukatım, sara hastalığı kesinlikle velayeti etkileyen bir durum değil merak etmeyin. Zaten bildiğim kadarı ile ilaçla tedavisi ve kontrol altına alınması mümkün, eşinizin buna ilişkin mesajla tehditleri varsa saklayın bunlar delil olur lehinize
Merhaba hanım efendi peki panik atak ta durum nasıl oluyor

Merhabalar bosanma davasi actim kendi yolumda ilerlemek bundan sonra mutlu olmak kendi ayaklarim uzerinde durmak istiyorm ama es kisisi tazminat ve mal vermemek icin cocugumuzu kullaniyor bana velayeti veririm ama ne nafaka ne tazminat nede mal vermem dedi bende kabul etmedim cunku alacagim parayi cocugumun gelecegi icin kullanacagim kendinin cocuk umrunda degil cocugu senden alip cocuk esirgeme kurumuna verecegim dedi. Sebebi ise benim akil sagligimin yerinde olmadigini iddia ediyor rapor aldim bu iddianin onunu kestik fakat . Diger gerekcesi benim sara hastasi olmam . Hastaligim tesadufen anlasildi dr ilac basladi rapor cikardi 9 aydir tedavi goruyorum atak gecirmiyorum bayilmam yok dr her gittigimde soruyor bayilma varmi diye ama 9 aydir yok diyorum bu sartlar altinda velayeti esim alabilir mi ? Benim sara hastasi olmam velayette sorun olur mu ?
Allah işinizi rast gidersin.

ha bu arada hastalığınızın şiddetini ve türünü bilmiyorum tabi ki. epilepsinin başlıca jeneralize ve fokal olmak üzere 2 türü bulunur. jeneralize olanda hasta yere düşer,bilinci kapanır, tüm vücudu titrer-kasılır. fokal olanda ise örneğin bir bacağı,yüzündeki bazı kaslar,kolu vb. seyirir/titrer. Bilinci açık olur.
eğer sizdeki jeneralize olansa ve nöbetlerinizin sıklığı çoksa, çok sık yere düşüp bilincinizi kaybediyorsanız, bu günlük yaşantınızda size ve çocuğunuza zarar verebilir. ( örneğin sıcak suyla,ateşle meşgul olurken vb.) Bu durumda yine asla akli dengenin yerinde olmaması gibi bir durumdan söz edilemez ancak günlük yaşantıda tehlike oluşturabilir tarzı bir kanaate de varılabilir.
Fokal olan . Segirme var bende bayilma yok .

Mahkemeye akli dengeyi ayri sunmus epilepsiyi ayri . Akli denge icin rapor aldim onda sorun yok simdiki.sorunum aceba epilepsili annelere cocuk bakmasi tehlikeli oldugu icin velayet verirlermi . Teshisim yeni koyuldu 9 ay once falan bazen diyorm keske hic teshis edilmeseydi 😢

Mahkemeye akli dengeyi ayri sunmus epilepsiyi ayri . Akli denge icin rapor aldim onda sorun yok simdiki.sorunum aceba epilepsili annelere cocuk bakmasi tehlikeli oldugu icin velayet verirlermi . Teshisim yeni koyuldu 9 ay once falan bazen diyorm keske hic teshis edilmeseydi 😢
hayır hiç merak etmeyin, hele ki fokal epilepsi demişsiniz. anladığım kadarıyla da zaten kontrol altında.
buradan eşiniz olacak adama ekmek çıkmaz merak etmeyin siz, bu durum velayeti etkilemez

hayır hiç merak etmeyin, hele ki fokal epilepsi demişsiniz. anladığım kadarıyla da zaten kontrol altında.
buradan eşiniz olacak adama ekmek çıkmaz merak etmeyin siz, bu durum velayeti etkilemez
Evet sizin tarifinize gore fokal . Cunku ayni dediginiz gibi segirme var bayilma yok . Cevabiniz beni cok rahatlatti cok sagolun Allah gönlunuze gore versin

velayeti alıp çocuk esirgeme kurumuna mı bırakacakmış??? şaşırmış galiba bu... öyle bişi MÜMKÜN OLMAZ... tek derdi sizi korkutmak belli. sara hastalığı velayeti almak için geçerli bir sebep değil..

velayeti alıp çocuk esirgeme kurumuna mı bırakacakmış??? şaşırmış galiba bu... öyle bişi MÜMKÜN OLMAZ... tek derdi sizi korkutmak belli. sara hastalığı velayeti almak için geçerli bir sebep değil..
Evet oyle diyor lanet . Icimi cok rahatladi buradaki arkadaslar cevap yazinca

Back
X