• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat ve doktorlar bakabilir mi lutfen ? Caresiz kaldim

Dava işleri bittikten sonra rica ederim bu şerefsizin adını sanını sosyal medyada ifşa edin. Toplumda böyle tiplere yer olmasın. Bir anneye çocuğuyla şantaj yapan bir şerefsize adam demek istemyrm asla

Hukuk okudum mesleğimi icra etmiyorum, ama sara hastalığı da kesinlikle velayeti etkileyen bir durum değil rahat olun

Allah'ım ne desem bilemedim eşinize cahil mi nedir korkmayin ailemden birisi benzer sekilde tehdit ediliyordu tehditiyle kaldi 😊bu surecin siz ve çocuğunuz icin en az zararla geçmesini dilerim konunun devamini merakla bekleyecegim

Sadece Türkiye de değil Dünya kanunu şudur ki çocuk 7 yaşından küçükse anne istemediği sürece çocuğun yeri annenin yanıdır
Bu kanunu feriştahı gelse değiştiremez.
Tecrübe ile sabittir

Ne kadar aşağılıkmış eşiniz. İnsanlar gerçekten ayrılırken belli oluyor. Çocuğunun annesine kondurduğu şeylere bak. Çok ayıp

Merhabalar bosanma davasi actim kendi yolumda ilerlemek bundan sonra mutlu olmak kendi ayaklarim uzerinde durmak istiyorm ama es kisisi tazminat ve mal vermemek icin cocugumuzu kullaniyor bana velayeti veririm ama ne nafaka ne tazminat nede mal vermem dedi bende kabul etmedim cunku alacagim parayi cocugumun gelecegi icin kullanacagim kendinin cocuk umrunda degil cocugu senden alip cocuk esirgeme kurumuna verecegim dedi. Sebebi ise benim akil sagligimin yerinde olmadigini iddia ediyor rapor aldim bu iddianin onunu kestik fakat . Diger gerekcesi benim sara hastasi olmam . Hastaligim tesadufen anlasildi dr ilac basladi rapor cikardi 9 aydir tedavi goruyorum atak gecirmiyorum bayilmam yok dr her gittigimde soruyor bayilma varmi diye ama 9 aydir yok diyorum bu sartlar altinda velayeti esim alabilir mi ? Benim sara hastasi olmam velayette sorun olur mu ?
doktorum, sara(epilepsi) hastalığının akli dengenin yerinde olmamasıyla zerre kadar ilgisi yok. içiniz rahat olsun.

awukat weya dr degilim ama cocugu yurda werrım kısmını okuyunca gözlerim büyüdü insanewladı nası söyler çocuguna bunu anne koynunda uyumak nereee soğuk k yatakta uyumak nere anne diye aglar o cocuk be allah vicdan versin öylelerine benim eski eşte psikolojimin bozuk oldugunu iddia etmişti ama eline hiç bişe geçmedi ben yine yapacagımı yapmıştım ona

Merhaba,hastalığınız çocuğun elinizden alınmasına kanıt oluşturmaz.Bunun yanı sıra çocuğa nafaka vermekle yükümlü,yani öyle sizi cezalandırmak için çocuğunu kullanamaz.Elinizdeki konuşma delilleri hem velayetin sizde kalması hem de nafaka vermesi için delil olacaktır.

Ne kadar aşağılıkmış eşiniz. İnsanlar gerçekten ayrılırken belli oluyor. Çocuğunun annesine kondurduğu şeylere bak. Çok ayıp
Daha asagiliklari var. Anne doğum yapınca bebeği alıp anneyi kapı dışarı eden koca ve ailesi. Bağ kurmasınlar diye süt emmesine bile izin vermemişler.
Elti, bebeği aşı için sağlık ocağına götürünce anne de ordaymis, orada sarmış yavrusunu. Aklıma geldikçe gözlerim dolar. Allah böylelerini iki dünyada iflah etmesin

Daha asagiliklari var. Anne doğum yapınca bebeği alıp anneyi kapı dışarı eden koca ve ailesi. Bağ kurmasınlar diye süt emmesine bile izin vermemişler.
Elti, bebeği aşı için sağlık ocağına götürünce anne de ordaymis, orada sarmış yavrusunu. Aklıma geldikçe gözlerim dolar. Allah böylelerini iki dünyada iflah etmesin
Ay allahım nasıl böyle vicdansız olabilir insanlar aklım almıyor. Çok yazık gunah

dimi hak weriyorum sana bende şok olmuştım bosanma dilekçesine yazdıklarını okuyunca bumuymuş 7 sene karılık ettiğim adam demiştim
Degmezmis ben cocugu hergun gosterirken babasini ozlemesin derken adam gosterdigim halde gitmis beni polise sikayet etmis cocugumu gostermiyolar diye saka gibi Kurtulusum yok benim bu adamdan tam fitne

Amin canim cok zor bi durum

doktorum, sara(epilepsi) hastalığının akli dengenin yerinde olmamasıyla zerre kadar ilgisi yok. içiniz rahat olsun.
Merhaba doktor hanim hem akli dengemin yerinde olmadigini iddia ediyor hemde sara hastasi oldugum icin cocuga bakamayacagimi iddia ediyor. Sara hastaligim velayeti almama engel olmaz degil mi

Degmezmis ben cocugu hergun gosterirken babasini ozlemesin derken adam gosterdigim halde gitmis beni polise sikayet etmis cocugumu gostermiyolar diye saka gibi Kurtulusum yok benim bu adamdan tam fitne
afedersin ama öyleleri erkeşin o.... su oluyo kurtuluşum yok deme sen güçlüsün kurtulacaksın

Back
X