- 23 Ağustos 2012
- 51.295
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.767
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasam kosullarim iyi ama tek korkum sara buradabir avukat hanim sorun teskil etmez demis icimi rahatlatti sagolsunKorkmayın o yaştaki çocuğu alamaz sizden eğrr yaşam koşullarınız çokkk olumsuz değilse
Aynen oyle diyorum ki ben bu adamimi sevdim ben bu adamami fedakarlik yaptim degmezmisNe kadar aşağılıkmış eşiniz. İnsanlar gerçekten ayrılırken belli oluyor. Çocuğunun annesine kondurduğu şeylere bak. Çok ayıp
doktorum, sara(epilepsi) hastalığının akli dengenin yerinde olmamasıyla zerre kadar ilgisi yok. içiniz rahat olsun.Merhabalar bosanma davasi actim kendi yolumda ilerlemek bundan sonra mutlu olmak kendi ayaklarim uzerinde durmak istiyorm ama es kisisi tazminat ve mal vermemek icin cocugumuzu kullaniyor bana velayeti veririm ama ne nafaka ne tazminat nede mal vermem dedi bende kabul etmedim cunku alacagim parayi cocugumun gelecegi icin kullanacagim kendinin cocuk umrunda degil cocugu senden alip cocuk esirgeme kurumuna verecegim dedi. Sebebi ise benim akil sagligimin yerinde olmadigini iddia ediyor rapor aldim bu iddianin onunu kestik fakat . Diger gerekcesi benim sara hastasi olmam . Hastaligim tesadufen anlasildi dr ilac basladi rapor cikardi 9 aydir tedavi goruyorum atak gecirmiyorum bayilmam yok dr her gittigimde soruyor bayilma varmi diye ama 9 aydir yok diyorum bu sartlar altinda velayeti esim alabilir mi ? Benim sara hastasi olmam velayette sorun olur mu ?
dimi hak weriyorum sana bende şok olmuştım bosanma dilekçesine yazdıklarını okuyunca bumuymuş 7 sene karılık ettiğim adam demiştimAynen oyle diyorum ki ben bu adamimi sevdim ben bu adamami fedakarlik yaptim degmezmis
Mesajların kopyasını başka bir yerde de saklayın ne olur ne olmazCok tesekkur ederim mesajlari sakliyorum minnettarim . Meslek hayatinizda basarilar diliyorum
Daha asagiliklari var. Anne doğum yapınca bebeği alıp anneyi kapı dışarı eden koca ve ailesi. Bağ kurmasınlar diye süt emmesine bile izin vermemişler.Ne kadar aşağılıkmış eşiniz. İnsanlar gerçekten ayrılırken belli oluyor. Çocuğunun annesine kondurduğu şeylere bak. Çok ayıp
Ay allahım nasıl böyle vicdansız olabilir insanlar aklım almıyor. Çok yazık gunahDaha asagiliklari var. Anne doğum yapınca bebeği alıp anneyi kapı dışarı eden koca ve ailesi. Bağ kurmasınlar diye süt emmesine bile izin vermemişler.
Elti, bebeği aşı için sağlık ocağına götürünce anne de ordaymis, orada sarmış yavrusunu. Aklıma geldikçe gözlerim dolar. Allah böylelerini iki dünyada iflah etmesin
Degmezmis ben cocugu hergun gosterirken babasini ozlemesin derken adam gosterdigim halde gitmis beni polise sikayet etmis cocugumu gostermiyolar diye saka gibi Kurtulusum yok benim bu adamdan tam fitnedimi hak weriyorum sana bende şok olmuştım bosanma dilekçesine yazdıklarını okuyunca bumuymuş 7 sene karılık ettiğim adam demiştim
Avukatima gonderdimMesajların kopyasını başka bir yerde de saklayın ne olur ne olmaz
Amin canim cok zor bi durumDaha asagiliklari var. Anne doğum yapınca bebeği alıp anneyi kapı dışarı eden koca ve ailesi. Bağ kurmasınlar diye süt emmesine bile izin vermemişler.
Elti, bebeği aşı için sağlık ocağına götürünce anne de ordaymis, orada sarmış yavrusunu. Aklıma geldikçe gözlerim dolar. Allah böylelerini iki dünyada iflah etmesin
Merhaba doktor hanim hem akli dengemin yerinde olmadigini iddia ediyor hemde sara hastasi oldugum icin cocuga bakamayacagimi iddia ediyor. Sara hastaligim velayeti almama engel olmaz degil midoktorum, sara(epilepsi) hastalığının akli dengenin yerinde olmamasıyla zerre kadar ilgisi yok. içiniz rahat olsun.
afedersin ama öyleleri erkeşin o.... su oluyo kurtuluşum yok deme sen güçlüsün kurtulacaksınDegmezmis ben cocugu hergun gosterirken babasini ozlemesin derken adam gosterdigim halde gitmis beni polise sikayet etmis cocugumu gostermiyolar diye saka gibi Kurtulusum yok benim bu adamdan tam fitne
Umarim pesimi birakir hazmedemiyo ayriligiafedersin ama öyleleri erkeşin o.... su oluyo kurtuluşum yok deme sen güçlüsün kurtulacaksın