- 22 Ağustos 2019
- 204
- 83
- 98
- 28
- Konu Sahibi eceninannesiii1010
-
Yok benim 1 kizim var şükür onun biri 2 bucuk digeri 1 yaşında oglu var ben degilim allaha sukur herşeyden önce nikah istedim benim resmi nikahim var ve ben tekirdag corludayim. Donmesini zaten istemiyo. Cocuklar evet adamin ustuneymis. Ama nafaka vermezmis adam. sosyal yardimlasmadan yada devlet yardim parasi baglanirmi acabaÖncelikle sanırım kadın sizsiniz
1. Adam gibi devlet nikahı kıymayan adamdan her şey beklenir hiç şaşırmadım
2. Adam vınlamış gitmiş beklemeyin dönmez
3. Nafaka davası açabilirsiniz, çocuklar adamın üstüne mi?
4. KVnin yanına gidin bence aç açıkta kalmayın en azından çocukların yeri yurdu belli olsun
Yok benim 1 kizim var şükür onun biri 2 bucuk digeri 1 yaşında oglu var ben degilim allaha sukur herşeyden önce nikah istedim benim resmi nikahim var ve ben tekirdag corludayim. Donmesini zaten istemiyo. Cocuklar evet adamin ustuneymis. Ama nafaka vermezmis adam. sosyal yardimlasmadan yada devlet yardim parasi baglanirmi acaba
Yok benim 1 kizim var şükür onun biri 2 bucuk digeri 1 yaşında oglu var ben degilim allaha sukur herşeyden önce nikah istedim benim resmi nikahim var ve ben tekirdag corludayim. Donmesini zaten istemiyo. Cocuklar evet adamin ustuneymis. Ama nafaka vermezmis adam. sosyal yardimlasmadan yada devlet yardim parasi baglanirmi acaba
Düğünü, kınayı, nişanı eski adettir deyip yapmak zorunda değilsiniz ama resmi nikahınızı kıyın dediğimde burada yıl olmuş 2020 ciler şimdi niye resmi nikahın yok derler gjknjdkfghEvet biliyorum yanlis birsey ama size bisey sormak istiyorum. Benim konyada imam nikahli birliktelikle yasayan bi akrabam var. Bunlarin 2 cocugu var. Adam aldatmis gözgöre göre baska kadinin yanina gitmek 3 gun orda 3 gun akrabam olan ablamin yanında kalmak istiyormus. Hangi kadin sineye ceker ki bunu. Neden resmi nikah değil de imam nikahi diyebilirsiniz ama olay farkli. Insanin ardinda ailesi olmayinca vuran cok oluyo. Neyse adam annesiyle konusmazmis kaynanasida ablami gel ben sana torunlarima bakarim demis ama sosyal haklari var mi çocukları elinden alir mi devlet? Yardim parasi alabilir mi acaba bilgisi olan var mi?
Konyada çok normal ve yaygın bir durum. Sorsan kendilerinden ahlaklısı yok...Evet biliyorum yanlis birsey ama size bisey sormak istiyorum. Benim konyada imam nikahli birliktelikle yasayan bi akrabam var. Bunlarin 2 cocugu var. Adam aldatmis gözgöre göre baska kadinin yanina gitmek 3 gun orda 3 gun akrabam olan ablamin yanında kalmak istiyormus. Hangi kadin sineye ceker ki bunu. Neden resmi nikah değil de imam nikahi diyebilirsiniz ama olay farkli. Insanin ardinda ailesi olmayinca vuran cok oluyo. Neyse adam annesiyle konusmazmis kaynanasida ablami gel ben sana torunlarima bakarim demis ama sosyal haklari var mi çocukları elinden alir mi devlet? Yardim parasi alabilir mi acaba bilgisi olan var mi?
Konyada çok normal ve yaygın bir durum. Sorsan kendilerinden ahlaklısı yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?