Bosanmak uzereyim esimi seviyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Otrera

Nirvana
Pro Üye
Doğa Severler Kulübü
19 Aralık 2014
4.084
30.567
Tamamını okuyamadım gözüm kanadı resmen. Kelimeler harfler birbirine girdi okurken
Noktalama işareti, paragraf falan bilmez misiniz? Düzenleyerek yeniden yazın lütfen bu şekilde hiçbişey anlaşılmıyor
gerçekten bakın bu zamana kadar hiç bu konuda eleştiri yapmadım kimseye ama nolur biraz boşluk,paragraf falan koyun gerçekten gözlerim birbirine girdi okuyamadım,okuduğum yerleri de anlayamadım :KK43:

konunuzu okuyup fikir belirtmeyi çok isterim ama nolur düzenleme yapın öncesine,asla okuyamıyorum :KK43:
 

cotard sendromu

The official Jane Doe.
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
2.035
5.894
37
Evet bunu yaptım.
Hepsini okudum.
Hiçbirşey anlamadım.
Ben anladığım kadarını anlatayım 😁

İşsiz güçsüz adama kaçan 21 yaşında bir kız, her şeyi kayınvalide ve kayınbabadan bekliyor. Beklemekle kalmıyor açık açık kayınbabaya söylüyor "Bana yüzük al, bana altın al" diye. Adamın aldığını da gramı hafif diye küçük görüyor.

Aralar kayınvalide dedikodusu, biraz daha dedikodu, ailem her şeyi yaptı, gene kayınvalide dedikodusu...

Kayınbabadan kazak istiyor, adam "ben almak zorunda değilim" diyor. Gene kayınvalide dedikodusu.

Sürekli kayın aileden para ve maddiyat beklentisi. Başka bir şey yok.
 


dr_yad

...........
Pro Üye
9 Aralık 2009
12.603
38.083
Okunmuyor bile. Harfleri, noktalama işaretlerini de mı kaynananız alır diye beklediniz?Hadi noktalama yapmayın tamam da harfleri eksik yazmak neden yani bilmemekle alakası yok bunun.
 

Sevimli52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
71
17
27
Ben anladığım kadarını anlatayım 😁

İşsiz güçsüz adama kaçan 21 yaşında bir kız, her şeyi kayınvalide ve kayınbabadan bekliyor. Beklemekle kalmıyor açık açık kayınbabaya söylüyor "Bana yüzük al, bana altın al" diye. Adamın aldığını da gramı hafif diye küçük görüyor.

Aralar kayınvalide dedikodusu, biraz daha dedikodu, ailem her şeyi yaptı, gene kayınvalide dedikodusu...

Kayınbabadan kazak istiyor, adam "ben almak zorunda değilim" diyor. Gene kayınvalide dedikodusu.

Sürekli kayın aileden para ve maddiyat beklentisi. Başka bir şey yok.
Aslinda bnm onlarin hic birseye ne ihtiya cim uok ailem herseyimi aldi cok sukur bn eger ailem arkamda olmasaydi ortada kalicaktik hic birseyimiz olmicakti kayinvaldem evlendigim hafta kendi eskilerini getirdi bana
 

careless forever

:)
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2017
917
3.354
Neden buna katlanıyorsunuz? Hayatınızın hiç mi kıymeti yok? Ne demek çok seviyorum? 10 yıl sonra sinir hastası olduğunuzda, o adam sizi kapı önüne koyunca ama ben onu seviyordum mu diyeceksiniz?

Sağlığınız yerinde iken kurtarın kendinizi. Seviyorsanız da bir süre sonra unutursunuz. Neler unutulmuyor. En fazla 1 sene acı çekip, hayatınızın geri kalanını kurtaracaksınız. Huzurlu ve sağlıklı bir hayat, sevgiden çok çok daha fazla tercih sebebidir.
 

Sevimli52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
71
17
27
Ben anladığım kadarını anlatayım 😁

İşsiz güçsüz adama kaçan 21 yaşında bir kız, her şeyi kayınvalide ve kayınbabadan bekliyor. Beklemekle kalmıyor açık açık kayınbabaya söylüyor "Bana yüzük al, bana altın al" diye. Adamın aldığını da gramı hafif diye küçük görüyor.

Aralar kayınvalide dedikodusu, biraz daha dedikodu, ailem her şeyi yaptı, gene kayınvalide dedikodusu...

Kayınbabadan kazak istiyor, adam "ben almak zorunda değilim" diyor. Gene kayınvalide dedikodusu.

Sürekli kayın aileden para ve maddiyat beklentisi. Başka bir şey yok.
Ben demedim bana yuzuk al atin al diye dugunum olucakti kendi aldi onu sadece o dedigim bnm evimde bi goz odada bn onlari 3 baktim gelip gittler her aksam
 

Katipsondanbir

İnanma öpecek.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
19.359
72.022
32
Yahu gözüm kanadı, migrenim tetiklenmese bari. Kaçıp giderken neye uğrayacağın hakkında en ufak fikrin yok muydu? Kök aileler size bakmak zorunda değil, bi zahmet ikiniz de girin işe, çalışın.
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 43 Kg. ile 58 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 153 cm. Başlangıç Kilom :85 Kg. Şimdiki Kilom :74 Kg.

cotard sendromu

The official Jane Doe.
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
2.035
5.894
37
Aslinda bnm onlarin hic birseye ne ihtiya cim uok ailem herseyimi aldi cok sukur bn eger ailem arkamda olmasaydi ortada kalicaktik hic birseyimiz olmicakti kayinvaldem evlendigim hafta kendi eskilerini getirdi bana
Anlamadığınız durum ne biliyor musunız? Kayın aile hiçbir şey yapmak zorunda değil. Hatta eskilerini bile vermek zorunda değil. Kendinizi evlenecek kadar yetişkin görüyorsunuz ama çocuk gibi her şeyi aileler yapsın istiyorsunuz. Bir de evlenirken hiçbir aileye danışmamışsınız. Resmen emrivakiyle evlenip sonra da size baksınlar istiyorsunuz. Kusura bakmayın ama evlenecek kadar olgunsanız evinizi geçindirecek kadar da olgun olmanız gerekiyor. Ben şahsen evli barklı bir kadın olarak kayınpederime bana kazak al demeye utanırım. Elim kolum tutuyor, çalışıp kendim alırım.
 


yolcu90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2020
1.254
2.095
Ailenle konuş destek olsunlar geri dönün onlar araya girsinler ya da boşan yapamayacaksın sanki
Ablanla da konuşma bi daha
 

Polymnia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
627
1.225
Hiçbir şey anlamadım size ne yaptı bu insanlar? Kaçmışsınız hala yüzük bilezik derdine düşmüşsünüz. Yani kaçıyorsanız karşınızdaki insanın hazır olmadığı bir zamanda evleniyorsanız alınan alınamayan her şeye razı olacaksınız. Planlı bir evlilik değil bu ki öyle olsa bile ben isteyemem dayatamam insanlara. Hemen nasıl kendinizde o samimiyeti buldunuz da evine yeni gittiğiniz insanlardan altın isteyebildiniz? Yoksa yoktur takmamışlar sorun nedir? Daha sonra kayınpederinizin eşine aldığı takılar sizi alakadar etmez. Talebiniz varsa eşinizden isteyin. Eşinize pantolon almıyormuş siyah ruju varmış? Eşiniz 8 yaşında değilse bundaki sorun ne? Evleniyor madem kendi pantolonunu kendisi alabilecek kapasiteye sahiptir herhalde.

Onların kendi aile hayatları onları ilgilendirir. Eşiniz birden çok yerde de sizi korumuş cevap vermiş. Ne yapsın ailesini hayatından mı silsin sizin için? Yemin ederim kendisi sorun yaşıyor diye benim ailemle gizli gizli görüşmeme sebep olacak kişiyi ben de şutlarım. Aynı şekilde ailem de ya kocan ya biz dese kocamı seçerim. Kimsenin dayatmasıyla kimseden vazgeçmem. Adam sizin yüzünüzden gizli görüşmek zorunda kalmış bir de suçlu çıkartmışsınız adamı.

He sen de sana ters geliyorlarsa ya görüşmezsin ya da eşininin görüşmesine tahammül bile edemiyorsan yolları ayırırsın. Bu kadar problemde sevgi mevgi olmaz zaten.
 

Sevimli52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
71
17
27
Anlamadığınız durum ne biliyor musunız? Kayın aile hiçbir şey yapmak zorunda değil. Hatta eskilerini bile vermek zorunda değil. Kendinizi evlenecek kadar yetişkin görüyorsunuz ama çocuk gibi her şeyi aileler yapsın istiyorsunuz. Bir de evlenirken hiçbir aileye danışmamışsınız. Resmen emrivakiyle evlenip sonra da size baksınlar istiyorsunuz. Kusura bakmayın ama evlenecek kadar olgunsanız evinizi geçindirecek kadar da olgun olmanız gerekiyor. Ben şahsen evli barklı bir kadın olarak kayınpederime bana kazak al demeye utanırım. Elim kolum tutuyor, çalışıp kendim alırım.
Kazak al derken kayinvaldem kiyafet satiyolardi bana denettiyolardi nasil modelilleri diye kiyafetler evdeydi bi gorgu vardir sonucta bi hirkada gelinine al ne olmus dedim evde olaln bisey ama yapmiyolar ve bnm ekmegimi yiyip suyumu icip bni kullamiyolar surekli
 

cotard sendromu

The official Jane Doe.
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
2.035
5.894
37
bana bi yuzuk istedim babasi alicagini soyledi, sonra almam bn dedi esim annesinin kapisini kirdi noldu dedi k v dedim bn yuzuk istedim baba dedi daha bnm parmagimda yuzuk yok sen ne yuzugu istiyosun ..

Ben demedim bana yuzuk al atin al diye dugunum olucakti kendi aldi onu sadece o dedigim bnm evimde bi goz odada bn onlari 3 baktim gelip gittler her aksam
Bu iki cümle de size ait.
 


Polymnia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
627
1.225
Kazak al derken kayinvaldem kiyafet satiyolardi bana denettiyolardi nasil modelilleri diye kiyafetler evdeydi bi gorgu vardir sonucta bi hirkada gelinine al ne olmus dedim evde olaln bisey ama yapmiyolar ve bnm ekmegimi yiyip suyumu icip bni kullamiyolar surekli
Bence siz parası olan mühendisle evlenseydiniz daha mutlu olurdunuz. Tüm derdiniz alınan alınmayan şeyler.
 

turuncupijama

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
14.408
61.422
Sorun sizin karı-koca geçinecek gelire sahip olmamanız.
aileler niye size bir şey yapsın diye bekliyorsunuz ki?
hayatında belki bir iki lere gördüğünüz, henüz askerden yeni gelmiş, cebindeki parayı da arkadaşından borç almış, elin adamına kaçmayı biliyorsunuz ama iş çalışmaya kazanmaya gelince neredesiniz?

bu kadar hakaretler havada uçuyor, rezillik diz boyu, hala da seviyorum diyorsunuz.
Sevmek evli kalmaya yetmiyor, yetmez.
Eşiniz de siz de kendi ayaklarının üzerinde duramayan ‘cocuk’larsınız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.