tanıdıklarım var zaten ama bu konuda yetkin değillerAnkara da adım başı avukattir niye burdan ariyorsunuz ki bi guvenirligi vs de yok tanidik vasitasiyla bulmaya calissaniz daha iyi olmaz mi
görüşmek için vaktim yokBulunduğunuz yerdeki barolarla görüsebilirsiniz
altın alacağıKonu nedir ki ?
İyide görüşmeden nasıl avukat tutacaksiniz? İllaki buluşup durumu vs anlatmaniz gerekecek. Baroya gidip benim bir icra davam var yardımcı olabilecek birini onerir misiniz derseniz onlarda size yardımcı olurlar. Kimse telefonla konuşup dava almazkigörüşmek için vaktim yok
arkadaşım çok zekisin SAKIN BURALARDA HEBA OLMA hfdjdGoogle>alacak davalarına bakan avukat, ankara>ara
Zekamı sizlerle paylaşıyorum işte. Değerinizi bilinarkadaşım çok zekisin SAKIN BURALARDA HEBA OLMA hfdjd
Altınları kaptıran sen olduğuna göre senden zeki muhtemelenarkadaşım çok zekisin SAKIN BURALARDA HEBA OLMA hfdjd
Yok o öyle değil!arkadaşlar ne kadar"Görünüşünden, konuşma ve davranışlarından seviyesiz, dengesiz ve saf olduğu anlaşılan (kimse)"siniz ya jdjdkdk belki aranızda avukat olan vardır diye sordum,yoksa okuyun geçin allah allah
Sizin güvenilirliğiniz de önemli. Kimsiniz nesiniz, millet niye tanıdığının numarasını versin?tanıdıklarım var zaten ama bu konuda yetkin değiller
Bir güvenirliği yok derken ? Güvenmediğiniz birini önermezseniz sıkıntı yok
tanımadığım birinin tanıdığı avukatı neden benden para almasın ki jddkdkkd param var şükür jdjdkYok o öyle değil!
“Belki aranızda avukat olan vardır ve danışma ücreti ödemeden keriz niyetine sokup halledebilirim diye düşündüm jdjdkdk” olacaktı o :)
çuk haklısın jdjdjd dolandırıcıyım ben avukat dolandırıyorumSizin güvenilirliğiniz de önemli. Kimsiniz nesiniz, millet niye tanıdığının numarasını versin?
itin duası kabul olsa gökten kemik yağar derler arkadaşım bilir misin hdjdjİnş kaybedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?