avukatım ile ilgili sorunum hakkında acil yardım lütfen.

askmuzikali

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
36
9
298
hepinize merhaba,
avukatım olacak şahıs beni sözle taciz etti.duygularına karşılık vermediğim için karşı taraftan alması gereken ücretini benden talep ediyor.ve ödemem için baskı yapıyor.şikayet etme hakkım var mı acaba kızlar?
bilen varsa ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi?netten araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım.
vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.

Gecmis olsun,basiniza gelen hadiseye hakikaten üzüldüm.
Alo kadin cocuk danisma hattini arayabilirsiniz.
Ayrintilar linkte:
183 Alo Kadın Çocuk Danışma Hattı
Ayrica bulundugunuz ildeki, mor cati,kadin dayanisma dernegi gibi derneklerin
telefonunu bulup arayabilirsiniz.
Bu kurumlarin bünyesinde mutlaka bir avukat oldugu icin sizi dogru bir sekilde yönlendireceklerdir.

avukatınızın sizi sözle taciz ettiğini ispatlayabilecekseniz, savcılığa şikayette bulunun. karşı taraftan alması gereken ücret derken, karşı vekil ücretini mi kast ediyorsunuz anlamadım. davanız sonuçlandı mı? çünkü karşı vekil ücretine ancak dava sonuçlandığında hak kazanılır. siz avukatınıza vekalet ücretini ödediniz mi, bunum için elinizde makbuz var mı veya farklı bir anlaşma mı yaptınız. cok soru sordum ama konuyu açıklığa kavuşturmaya çalışıyorum. eğer vekalet ücreti ile ilgili haklı olduğunuzu düşünüyorsanız ve ispatlayacak belgeniz varsa avukatınız bağlı bulunduğu baroya şikayetinizi içerir dilekçe ve 100 tl şikayet ücreti vererek şikayette bulunabilirsiniz.

Elinizde kesinlikle bunu kanıtlayacak bişey olmalı, en azından bi ses kaydı falan. Karşınızdakide prosedürü iyi bilen biri sonuçta eminim haklıyken sizi haksız duruma düşürecektir.

teşekkür ederim,duyarlılığın için.

baroya şikayette bulunacağımı söyleyince benden özür diledi.zaten bu hafta davam sonuçlanak ve tekrar görmek zorunda kalmayacağım.şimdilik şikayette bulunmayacağım.cevap için teşekkür ediyorum.

Elinizde kesinlikle bunu kanıtlayacak bişey olmalı, en azından bi ses kaydı falan. Karşınızdakide prosedürü iyi bilen biri sonuçta eminim haklıyken sizi haksız duruma düşürecektir.

elimde kanıtım var tabi,yazdığı mesajlar.ancak uğraşmak istemiyorum.şikayette bulunacağımı söylemem bile baya bir korkuttu kendisini.sürekli onu yanlış anladığımı aslında dostça yaklaşmaya çalıştığını söylemesi gibi.zaten davam sonuçlanak,bir de onunla uğraşmayı istemiyorum aslında.cevap için çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…