- 21 Ağustos 2013
- 778
- 135
- 123
- 47
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/652349-nolurrr-bakin-konuma-cok-onemli.html
kızlar bu konuyu az önce açtım adminler kapatabilir isterse. az önce eniştem avukatı aradı ki eniştem ağırceza reisidir yani konuşmasını kanunu nizamı bilen bir adam önce ona hakaretler etmiş sakin adam bile çıldırmış sonra beni aradı ne yalancılığım kaldı ne dolandırıcılığım bende hiç cevap vermedim bu konuşmayı sizinle bu şekilde devam ettirmek istemiyorum iyigünler dedim kapattım.
şimdi elime gelen bir icra tebligatı yok , telefonda hakaret var bunlarla ilgili yarın bu avukat hakkında suç duyurusunda bulunabilirmiyim.
yemin ederim elim ayağım titriyor şu anda. allah kimseyi zor duruma düşürmesin inşallah.
[/COLOR]kızlar bu konuyu az önce açtım adminler kapatabilir isterse. az önce eniştem avukatı aradı ki eniştem ağırceza reisidir yani konuşmasını kanunu nizamı bilen bir adam önce ona hakaretler etmiş sakin adam bile çıldırmış sonra beni aradı ne yalancılığım kaldı ne dolandırıcılığım bende hiç cevap vermedim bu konuşmayı sizinle bu şekilde devam ettirmek istemiyorum iyigünler dedim kapattım.
şimdi elime gelen bir icra tebligatı yok , telefonda hakaret var bunlarla ilgili yarın bu avukat hakkında suç duyurusunda bulunabilirmiyim.
yemin ederim elim ayağım titriyor şu anda. allah kimseyi zor duruma düşürmesin inşallah.
Son düzenleme: