avukatın terbiyesizliği çok sinirliyim

adigemmm

acıma garibe ....
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
778
135
123
47
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/652349-nolurrr-bakin-konuma-cok-onemli.html

kızlar bu konuyu az önce açtım adminler kapatabilir isterse. az önce eniştem avukatı aradı ki eniştem ağırceza reisidir yani konuşmasını kanunu nizamı bilen bir adam önce ona hakaretler etmiş sakin adam bile çıldırmış sonra beni aradı ne yalancılığım kaldı ne dolandırıcılığım bende hiç cevap vermedim bu konuşmayı sizinle bu şekilde devam ettirmek istemiyorum iyigünler dedim kapattım.
şimdi elime gelen bir icra tebligatı yok , telefonda hakaret var bunlarla ilgili yarın bu avukat hakkında suç duyurusunda bulunabilirmiyim.
yemin ederim elim ayağım titriyor şu anda. allah kimseyi zor duruma düşürmesin inşallah.
[/COLOR]

Son düzenleme:
tlf kayıtları çıkar kolay ıs oda.baroya bıldırın sıkayetınızı.vaktınız varsa ugrasın

var var vaktim yarın savcılığa gidicem zaten. şu an bürodan başka bir avukatla mailleşiyorum.. 5000 tl harcayacak olsam bile pnunla mahkemede hesaplaşıcam ben dedim. sanırım şu an biraz tutuştular siz yanlış anlamşsınızdır tabikide 1 inde ödeme yapabilirsiniz falan diyorlar şu an

avukat hala bana dosya numarasını vermiyor icra dairesinde bir dosyam yok sanırsam yarın gidip savcılığa suç duyurusunda bulunsammı acaba bide geçen annemin evine geldiklerinde kendi yazdıkları resmi olmayan bir kağıdı bıraklmışlar onuda götüreyimmi savcıya

savcılığa suç duyurusunda bulunmanız için elinizde size hakaret ettiğine dair delil olması gerek.
arama kayıtlarından telefonda ne konuşulduğu ortaya çıkmaz.
avukat tabi ki size bağıramaz ama
100 tl için bile size haciz gönderebilir ve size anlayış göstermek icralık olmuşsanız
ayın 1ini beklemek zorunda değil.
savcılığa giderseniz hiçbişey çıkcanı sanmıyorum.
geçmiş olsun.

savcılığa suç duyurusunda bulunmanız için elinizde size hakaret ettiğine dair delil olması gerek.
arama kayıtlarından telefonda ne konuşulduğu ortaya çıkmaz.
avukat tabi ki size bağıramaz ama
100 tl için bile size haciz gönderebilir ve size anlayış göstermek icralık olmuşsanız
ayın 1ini beklemek zorunda değil.
savcılığa giderseniz hiçbişey çıkcanı sanmıyorum.
geçmiş olsun.

ben borcumu ödemeyeceğim demedim ki ona şurda ayın 1 ine 10 gün kalmış ben bu borcu ödemek istiyorum ama maaşlı çalışan insanlarız ayın 1 inde kapatayım dedim ne yalancılığım kaldı ne dolandırıcılığım şahidimde var ve bu şahitte ki çünkü onada hakaret edilmiş bu devletin hakimi baroyada savcılığada gideceğim tabikide bu devlet beni dinlemek hakkımı savunmak zorunda çünkü ben ne yalancı ne dolandırıcıyım. sadece rabbim kimseye yaşatmasın ama sıkıntıdayım şu sıralar. ben zaten borcun ana parasını kapatmışım kendi faizi için bana bu çirkefliği ve hakaretleri yapıyor.

böyle birşey olabilirmi tebligat yok resmi yazı yok sadece telefonda konuşma var

bu kadın dolandırıcı olmasın canım?

senın borcunu bir yerden öğrenip senı nkorkutup paranı dolandırmasın?

enişten ağır ceza reisi? ise o bilmez mi bunları neden bize sordun kı o daha iyi bilir ona sor

yada bankaya git böyle böyle oldu kim bu kadın de

benım aklıma avukat değil dolandırıcı olduğu geldi

avukatı hem bankaya şikayet ettim hem de şikayetle ilgili bir siteye yazdım bankadan aradılar ve 3 taksit yaptılar. demmekki yapılabiliyormuş. hanımefendinin bana yapmıyorum tek seferde ödeyeceksin diye cırlaması biyerlerine kaçtı sanırsam

Back
X