Avukatlar yardiminiza ihtiyacim var yardim edin lutfen.

Zeynep ikra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
24
3
1
31
Ben 21 yasindayim bir kizim var 2 yillik evliyim kizim 1 yaainda esimde 21 yasinda ayrilmak istiyorum ama beni bugun 7 yasina kadar sende sonra alirim dedi sicili kotu ve birseyler kullaniyor esim kizimi alabilirmi calismiyor bir meslegi yok evi arabasi hic birseyi yok bnmde yok ama bn bakarim biliyorum cok ii sartlarda yetisir esimin kizimi almamasi icin neler yapmam gerek sartlarimin ne olmasi lazim .

Avukat değilim ama öyle birine çocuğu vermezler. Öyle biri de yasal yollardan çok uğraşmayabilir...

Bn kesin bilgi istiyorum vnm sagol ama bn evlimisin bir cocugun varmi bnden ii bakamaz bnm cocuguma bnde 7 yasindan sonra almamasi icin sartlarin ne olmasi gerek temelli slmaktan bahsediyor

bebeğiniz daha çok küçük bu yaşta bir çocuğu sizden kaynaklı geçerli şartlar olmadıkça mahkeme babaya vermez zaten. eşinizin de söylediklerinize bakılırsa iyi bir yaşantısı yok.
bunları mahkemeye sunarsanız çocuğun sizde kalması daha da garantileşir.
ayrıca çocuk hele bir 7 yaşına gelsin o zaman çok istiyorsa açar velayet davasını hakim gerekli görürse babaya verir.
fakat bu yaşam tarzını benimsemişse ve devam ettiriyorsa çocuğun babaya verilmesi çok çok zor.

yüz kızartıcı suç işlemediğin sürece ya da ben kendi isteğimle çocuğu sana bırakıyorum demediğin sürece öyle babaya çocuk vermezler..
alamaz elinden bebeğini..

Soyle dileyim hanimlar ben kizimi birakmm oyle karaktersiz biri degilim kizimin yuzune bakamayack seyler yapmm allahin izniyle sicili kotu ve bir geliri yok ailesine guveniyor bnde onlara guvenmiyorum alamz dimi bnden kizimi

Ben 21 yasindayim bir kizim var 2 yillik evliyim kizim 1 yaainda esimde 21 yasinda ayrilmak istiyorum ama beni bugun 7 yasina kadar sende sonra alirim dedi sicili kotu ve birseyler kullaniyor esim kizimi alabilirmi calismiyor bir meslegi yok evi arabasi hic birseyi yok bnmde yok ama bn bakarim biliyorum cok ii sartlarda yetisir esimin kizimi almamasi icin neler yapmam gerek sartlarimin ne olmasi lazim .

boyle bır adam degıl 7 yas hıçbır zaman evladınızı sızden alamaz

Velayet durumu tamamen hakimin insiyatifine bagli bir durum. Yani hicbir hakimin sicili kotu, madde bagimlisi bir babaya velayeti verecegini dusunmuyorum. Hele de kiz cocugunun. Iciniz rahat olsun.

Elinizde kanıtıniz olsun her zaman madde kullandığına dair.
Alamaz merak etmeyin.

Tabi avukat değilim ama @__ATALANTE yardimci olabilir belki..

merhabalar. velayet tamamen hakimin insiyatifine bağlı olmakla birlikte, küçük çocukların velayeti çok büyük olasılıkla anneye bırakılmakta. ileride velayetin değiştirilmesi için dava açtığında da, çok önemli sebepler sunarak bunu gerçekleştirebilir eşiniz. Bu da inanın çok zordur. siz zaten eşinizin durumunu izah ettiğinizde hiç bir hakim çocuğunuzu ona vermeyecektir.

Back
X