• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukatlık durumlar. bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

morkity-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2021
1.132
1.323
83
29
merhaba kızlar. benim eşim pazarlamacı olarak çalışıyor. tam hatırlamıyorum ama 2022 başlarında yolda giderken hafif bi kaza oluyor tutanaklar vs her şey tutuluyor ve karşı taraf kusurlu bulunuyor. maddi olarak tüm her şeyi ödemek durumunda kalıyorlar. tutanakta, jandarma raporlarında vs her şey kanıtlı. nasıl olduysa ayylaarr sonra beyefendi ile hanımefendi eşime ve eşimin çalıştığı şirkete manevi tazminat davası açmışlar. 30bin eşime 30bin şirkete. bu ayın 2sinde açılmış dava. ve rapor vb bi ek yok gelen tensip tutanağında. ama karşı tarafın avukatı eşimin kusuru yüzünden olduğunu yazmış. şuan şirketi avukatı itiraz edecek büyük ihtimalle ama gerçekten inanılmaz sinirli ve stressliyim şuanda. bir sorun çıkar mı bilgili olanlar yardımcı olur mu rica etsem?

Karşı taraf suçluysa korkacak bir şey yoktur. Ama bence avukat tutun mutlaka. İtiraz süresi vs vardır, hak kaybına uğramayın.
Çok teşekkür ederim, şirketin avukatı ilgilenecek mutlaka. Bir hafta daha süremiz var bugün yetişirse itiraz dilekçesi hazırlanacak. Karşı taraf suçlu hatta o yüzden eşimin kullandığı araçtaki hasarı vs karşı taraf karşılamak zorunda kaldı suçlu oldukları için...

İçeriği bilmiyoruz ki böyle bodoslama ne diyelim? Avukatınızla konuşmadınız mı o bilir bişey çıkar mı çıkmaz mı
Haklısınız biraz stresliyim öğrendiğimden beri. Karışık olmuş ve net anlatamamışım. Şirketin avukatı ilgilenecek itiraz dilekçesi için. Ben de buraya yazdıktan sonra aklıma geldi bı arkadaşım uzun bı süre avukat yanında çalışmıştı geçmişte. Ona sordum itiraz edilecek kanıtlanınca dava düşer zaten dedi. Teşekkür ederim tekrar cevabınız için:)

merhaba kızlar. benim eşim pazarlamacı olarak çalışıyor. tam hatırlamıyorum ama 2022 başlarında yolda giderken hafif bi kaza oluyor tutanaklar vs her şey tutuluyor ve karşı taraf kusurlu bulunuyor. maddi olarak tüm her şeyi ödemek durumunda kalıyorlar. tutanakta, jandarma raporlarında vs her şey kanıtlı. nasıl olduysa ayylaarr sonra beyefendi ile hanımefendi eşime ve eşimin çalıştığı şirkete manevi tazminat davası açmışlar. 30bin eşime 30bin şirkete. bu ayın 2sinde açılmış dava. ve rapor vb bi ek yok gelen tensip tutanağında. ama karşı tarafın avukatı eşimin kusuru yüzünden olduğunu yazmış. şuan şirketi avukatı itiraz edecek büyük ihtimalle ama gerçekten inanılmaz sinirli ve stressliyim şuanda. bir sorun çıkar mı bilgili olanlar yardımcı olur mu rica etsem?
Uyaptan dava dilekçesine bakabilirsiniz bana özelden atın(özel bilgiler olabileceğinden özelden istiyorum) bakalım. Yoksa temellendirmenin ne olduğunu bilmeden yardımcı olamam.

Uyaptan dava dilekçesine bakabilirsiniz bana özelden atın(özel bilgiler olabileceğinden özelden istiyorum) bakalım. Yoksa temellendirmenin ne olduğunu bilmeden yardımcı olamam.
Özelden gönderdim. Çok çok teşekkür ederim:)

Back
X