Avukatsız Çekişmeli boşanma stresi

Yani şöyle bir kural var: ağır kusurlu tarag dava acamaz.Ya karşı taraf ağır kusurlu olacak ya arkadaşınız iddia edildiği şekilde agir kusurlu olan ben değilim şeklinde iddiaları curutecek
Amac ama su degil mi
İnkar yani davacının dediklerini kabul etmeme
Davacinin yapmış olduklarını belirtip yinede sevdiğini vs boşanmak istemedigini belirtme

Gercek kadın konusma kayıtları vs hersey var dilekçeye de sms lerin konuşma kayiarinin incelemenmesine diye bile belirtebilirim diye düşünüyorum
Konuşma kaydı dinlemek yasal mı bu önemli.Sonra yasa dışı delil üretip sunarsa suç işlemiş de olur

Dava dilekçelerini uyaptan ulasiyorum davacinin emniyetten aldigi tutanağı bile görüyorum az çok yazacağım bakalim bireyler. Avukatta düzeltecek avukatlara yollayacak yani öyle konuşmuşlar bilemedim
Uyaptan görürsünüz benim demek istediğim burada örnek istiyorsunuz ya zor bulursunuz anlamında söyledim

Konuşma kaydı dinlemek yasal mı bu önemli.Sonra yasa dışı delil üretip sunarsa suç işlemiş de olur
Bazi seylerde yasal yani SMS kayıtları daha mantıklı olabilir vb seyler ya da ne zormuş 🙄

Uyaptan görürsünüz benim demek istediğim burada örnek istiyorsunuz ya zor bulursunuz anlamında söyledim
Kusura bakmayın ben yanlış anlamışım. Evet internette de net bir örnek yok yani dilekce yazmayı tabi ki biliyorum ama haşır neşir bir örnek bulmak istedim ama nafile. Hazircilik icin değilde yanlış olmasın en azından diye :))

Kusura bakmayın ben yanlış anlamışım. Evet internette de net bir örnek yok yani dilekce yazmayı tabi ki biliyorum ama haşır neşir bir örnek bulmak istedim ama nafile. Hazircilik icin değilde yanlış olmasın en azından diye :))
Yok dilekçe yazmayı bilirsiniz tabiki ama avukatlar farkli bir tarzda yazıyorlar örneklere bakın yine de

Yok dilekçe yazmayı bilirsiniz tabiki ama avukatlar farkli bir tarzda yazıyorlar örneklere bakın yine de
Aynen o yüzden zormuş zaten yoksa wordde tık tık excel de formülize etmek daha kolaymış 🙃 teskur ettim o vakit Purpplee Purpplee 💪🏻

İsterseniz dava dilekçesini özelden atabilirsiniz

İsterseniz dava dilekçesini özelden atabilirsiniz
Su an yazamayacağım tüm ev ahalim uyudu ben de şükür bireyler yapıp mutfagi bile bıraktım ki birileri araştırayım diye uyuyayım sakin dinç kafa ile sabah yazacağım artık 🤸🏻‍♀️

Back
X