- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi Bebeklerceee
-
Cevap için çok tşk ederim öncelikle yani ben birşeyler hissediyorum kendimde var gibi ama tabi olmayabilir en iyisi beklemekOvulasyondan 14 gun sonra kan testi vermeniz en saglikli bilgi elde etmeniz acisindan en dogrusu hatta 14 gun sonra idrar testinde cikabilir var ise
Bir kaç aydır 30 günde veya 32 günde adet oluyorumSabretmek en iyisi.. Adetin düzenli mi?
Belirtilere hic bakma ben 2 yildir tum belitileri yasiyorumCevap için çok tşk ederim öncelikle yani ben birşeyler hissediyorum kendimde var gibi ama tabi olmayabilir en iyisi beklemek
Ah inşallah rabbim sizede banada herkese nasip etsin ins:) ben bu ay ovulasyon testine bel bağladım açıkçası çok hamile kalan olmuş bende bı denemek istedim :)Belirtilere hic bakma ben 2 yildir tum belitileri yasiyorumRabbim bekletmeden kucagini doldursun insallah
İnsallah canim kac aydir dusunuyosunuz bebisAh inşallah rabbim sizede banada herkese nasip etsin ins:) ben bu ay ovulasyon testine bel bağladım açıkçası çok hamile kalan olmuş bende bı denemek istedim :)
8 ay biticek :)İnsallah canim kac aydir dusunuyosunuz bebis
Ben hep yumurtlama günlerimi yanlis hesaplayıp birlikte olmuşum eşimle bu ayda ovu testi aldım mesela ben ayın 14 ünde yumurtlamam oluyo saniyodum 18 ve 19 gün oldu şok oldum yani resmen8 ay biticek :)
Daha erken panik yapma8 ay biticek :)
TamamDaha erken panik yapma