- Emoji Skoru
- 136
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi serafinden6
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlama pik gördüğünüz andan sonraki 24-36 saat içinde olur. Yani pikten sonraki günü de değerlendirin mümkünseEki Görüntüle 3729717 Herkese selam ovülasyon testim ile ilgili bir şey sormak istiyorum bugün en pik noktayı gördüm bence bugünü değerlendirdim ve bundan önce 26 Nisan’ı değerlendirmiştim. Sizce çatlama ne zaman olur veya olmuş mudur bu konuda pek bir bilgim yok bundan sonraki süreci bilmiyorum. Bir de ben günaşırı falan denemedim ya da üst üste günlerde denemedim herhangi bir sağlık sorunum kistim vs olmadığı için adetlerim de düzenli olduğu için bugün pik gününü ve üç gün öncesini değerlendirdim sizi hamile kalma şansım nedir ilk gebeliğim 27 yaşındayım
Eki Görüntüle 3729717 Herkese selam ovülasyon testim ile ilgili bir şey sormak istiyorum bugün en pik noktayı gördüm bence bugünü değerlendirdim ve bundan önce 26 Nisan’ı değerlendirmiştim. Sizce çatlama ne zaman olur veya olmuş mudur bu konuda pek bir bilgim yok bundan sonraki süreci bilmiyorum. Bir de ben günaşırı falan denemedim ya da üst üste günlerde denemedim herhangi bir sağlık sorunum kistim vs olmadığı için adetlerim de düzenli olduğu için bugün pik gününü ve üç gün öncesini değerlendirdim sizi hamile kalma şansım nedir ilk gebeliğim 27 yaşındayım
Pik ten sonraki günü de değerlendirin önemli kısmı o 30 sonrası 31 1 2 3Eki Görüntüle 3729717 Herkese selam ovülasyon testim ile ilgili bir şey sormak istiyorum bugün en pik noktayı gördüm bence bugünü değerlendirdim ve bundan önce 26 Nisan’ı değerlendirmiştim. Sizce çatlama ne zaman olur veya olmuş mudur bu konuda pek bir bilgim yok bundan sonraki süreci bilmiyorum. Bir de ben günaşırı falan denemedim ya da üst üste günlerde denemedim herhangi bir sağlık sorunum kistim vs olmadığı için adetlerim de düzenli olduğu için bugün pik gününü ve üç gün öncesini değerlendirdim sizi hamile kalma şansım nedir ilk gebeliğim 27 yaşındayım
Atın bakalımBen de iki aydır sizin fotoğrafınızdaki testlerle takip ediyordum bu ay başka marka bir testle ilerliyorum ama demin yaptığımın pik olup olmadığını anlayamadım. Atsam bakar mısınız
Atın bakalım
Yani hemen hemen yaklaşmışsın bak Yukarda ovulasyon piki var T çizgisi kop koyu olucak C ile birlikte ozaman tam pik oluyo ama sende yaklaşmışsın ne olur ne olmaz değerlendir gitsin
1i maalesef eşim seyahatte olacak ufak bir ihtimal 2si (emin değilim) veya 3ü olsa gecikmiş olur muyum. Bu pikten tahmini ne zaman sonra çatlama olur?Pik ten sonraki günü de değerlendirin önemli kısmı o 30 sonrası 31 1 2 3
Yani hemen hemen yaklaşmışsın bak Yukarda ovulasyon piki var T çizgisi kop koyu olucak C ile birlikte ozaman tam pik oluyo ama sende yaklaşmışsın ne olur ne olmaz değerlendir gitsin
Hımmmm inşallah emekleriniz boşa çıkmaz hamile kalırsınız1i maalesef eşim seyahatte olacak ufak bir ihtimal 2si (emin değilim) veya 3ü olsa gecikmiş olur muyum. Bu pikten tahmini ne zaman sonra çatlama olur?
Pik bugünse ve değerlendirdiyseniz yarın bugünkü ilişkiden kaynaklı şansınız olur zaten. Yarını es geçmiş sayılmazsınız. 2sinde dönmüş olursa değerlendirin tabi ama dönmese de sorun olacağını sanmam. En verimli günleri değerlendirmiş olacaksınız1i maalesef eşim seyahatte olacak ufak bir ihtimal 2si (emin değilim) veya 3ü olsa gecikmiş olur muyum. Bu pikten tahmini ne zaman sonra çatlama olur?
Evet gerçekten biraz nasip biraz da oluruna bırakmak kafayı boşaltmak lazım. Tabii yaşınız vs önemli etken. Ben testi pik görüp bugünü değerlendirince okey sanmıştım o zaman günaşırı mantığında 2sinde devam edebilirim hakkımızda hayırlısı3. Ay olacak biz bebek istemeye başlayalı. Geçtiğimiz ay ovülasyon öncesini sonrasını aralıksız değerlendirdik. Yani matematiksel olarak kaçırmış olma ihtimalimiz sıfır. Ama olmadı :) Bu ay eşim de kontrole gitti bir sorun varsa erkenden yakalayalım diye ama sperm testine göre her şey sağlıklı. Ben önceki ay her gün oldu diye mi acaba tutmadı sanmıştım ama alakası yokmuş yani. İşin özü gebelik olduğunda neden olduğu, olmadığında neden olmadığı her zaman belli bir şey değil. Döngünüze dikkat kesilip üzerinize düşeni yapmışsınız. Gün açısından içiniz rahat olsun bence takviminizi çok güzel değerlendirmişsiniz
Sizinki hangi marka acabaBen de iki aydır sizin fotoğrafınızdaki testlerle takip ediyordum bu ay başka marka bir testle ilerliyorum ama demin yaptığımın pik olup olmadığını anlayamadım. Atsam bakar mısınız
Evet öncesini değerlendirmişsiniz, sonrası da birkaç kez değerlendirilse yeter inşallah. Bu ay güzel haberler alalımmEvet gerçekten biraz nasip biraz da oluruna bırakmak kafayı boşaltmak lazım. Tabii yaşınız vs önemli etken. Ben testi pik görüp bugünü değerlendirince okey sanmıştım o zaman günaşırı mantığında 2sinde devam edebilirim hakkımızda hayırlısı
İnnovita benim testimSizinki hangi marka acaba
İnşallahEvet öncesini değerlendirmişsiniz, sonrası da birkaç kez değerlendirilse yeter inşallah. Bu ay güzel haberler alalımm
Bu test hangi marka acabaEki Görüntüle 3729717 Herkese selam ovülasyon testim ile ilgili bir şey sormak istiyorum bugün en pik noktayı gördüm bence bugünü değerlendirdim ve bundan önce 26 Nisan’ı değerlendirmiştim. Sizce çatlama ne zaman olur veya olmuş mudur bu konuda pek bir bilgim yok bundan sonraki süreci bilmiyorum. Bir de ben günaşırı falan denemedim ya da üst üste günlerde denemedim herhangi bir sağlık sorunum kistim vs olmadığı için adetlerim de düzenli olduğu için bugün pik gününü ve üç gün öncesini değerlendirdim sizi hamile kalma şansım nedir ilk gebeliğim 27 yaşındayım