- 25 Mayıs 2022
- 1.768
- 508
- 73
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Durumunuz nedir acabaKızlar selam. Çatlama günü 13 Eylül. 12 si pik ti.yani çatlama gününü de dahil edersek bugün 12. Gün. İlk idrarla yaptım awoxu. Bu ay gebelik belirtilerim vardı ama test pek Ümit vermedi. Böyle zor belli olan hafif silik bir çizgi çıktı ama hemen çıkmadı yani biraz bekleyince çıktı. Aslında her ay awox yapiyodum hiç kuruma çizgisi çıkarmıyoru. Fotoğrafi koycam aşağı da buraya yükleyince kalitesi çok düşüyo zaten gözle bile zor göründüğü için. Ama yine de atayım sizde bı yorum edin canlarbide bir gebenin günlüğü kaset test vardı o negatif çıktı ama bütün testlerde mi öyle bilmiyorum testin arka kısmına flash tuttuğunda ön kısımda ikinci çizgi de net mi net görülüyor. Bütün testlerde mi öyle acaba elimde başka bir test yoktu bakacaktım.
Vallahi canım dün de yaptım test. Çatlama gününü sayıyor muyuz saymıyor muyuz bilmiyorum ama saymazsak Çarşamba dpo 11 de awox yaptığım belirgin hayalet çizgi vardı kapağını açtığımda ışığa tuttuğumda. Ama hani böyle zor belli oluyordu. dün dpo 12 idi awox yaptım negatif. Sonra içini açtım hayalet vardı. İlk 10 dakikada falan çıktı. Ama sonra kayboldu. Ya bilmiyorum ki awox için bazıları diyor ki yüksek HCG algılıyor. O yüzden doğrusu ne şu an bilmiyorum ki test yapmayi bugünden itibaren bıraktımDurumunuz ne oldu acaba? Benim de dpo 11.gün Awox negatif çıktı. Sonradan pozitife döner mi diye bekliyorum
Daha beklemedeyim canım. dün de yaptım test. Çatlama gününü sayıyor muyuz saymıyor muyuz bilmiyorum ama saymazsak Çarşamba dpo 11 de awox yaptığım belirgin hayalet çizgi vardı kapağını açtığımda ışığa tuttuğumda. Ama hani böyle zor belli oluyordu. dün dpo 12 idi awox yaptım negatif. Sonra içini açtım hayalet vardı. İlk 10 dakikada falan çıktı. Ama sonra kayboldu. Ya bilmiyorum ki awox için bazıları diyor ki yüksek HCG algılıyor. O yüzden doğrusu ne şu an bilmiyorum ki test yapmayi bugünden itibaren bıraktımDurumunuz nedir acaba
Evet ben de olmazsam regl günü test yaparım diye düşünüyorum. Benim daha 5 gün var aradaki günlerde yapıp moralimi bozmayacağım. En iyisi beklemekVallahi canım dün de yaptım test. Çatlama gününü sayıyor muyuz saymıyor muyuz bilmiyorum ama saymazsak Çarşamba dpo 11 de awox yaptığım belirgin hayalet çizgi vardı kapağını açtığımda ışığa tuttuğumda. Ama hani böyle zor belli oluyordu. dün dpo 12 idi awox yaptım negatif. Sonra içini açtım hayalet vardı. İlk 10 dakikada falan çıktı. Ama sonra kayboldu. Ya bilmiyorum ki awox için bazıları diyor ki yüksek HCG algılıyor. O yüzden doğrusu ne şu an bilmiyorum ki test yapmayi bugünden itibaren bıraktımbugün yarın olmazsam ertesi gün yaparım. Çünkü zaten ya bugün ya yarın adetin gelmesi gerekiyor. Yani şimdi yapay zeka falan sorsan hala Ümit var falan filan diyor da sanmıyorum açıkçası. Döllenme yerleşme zaten 12.güne kadar rahatlıkla olması lazım.
Bende bugün awoxla yaptım ilk bi çizgi belli oldu aha dedim ilk kez awoxta böyle bişey var sonra çizgi yok oldu hevesim kursağımda kaldıDaha beklemedeyim canım. dün de yaptım test. Çatlama gününü sayıyor muyuz saymıyor muyuz bilmiyorum ama saymazsak Çarşamba dpo 11 de awox yaptığım belirgin hayalet çizgi vardı kapağını açtığımda ışığa tuttuğumda. Ama hani böyle zor belli oluyordu. dün dpo 12 idi awox yaptım negatif. Sonra içini açtım hayalet vardı. İlk 10 dakikada falan çıktı. Ama sonra kayboldu. Ya bilmiyorum ki awox için bazıları diyor ki yüksek HCG algılıyor. O yüzden doğrusu ne şu an bilmiyorum ki test yapmayi bugünden itibaren bıraktımbugün yarın olmazsam ertesi gün yaparım. Çünkü zaten ya bugün ya yarın adetin gelmesi gerekiyor. Yani şimdi yapay zeka falan sorsan hala Ümit var falan filan diyor da sanmıyorum açıkçası. Döllenme yerleşme zaten 12.güne kadar rahatlıkla olması lazım.
awox asla yanıltmaz 5 betada hayalet çizgiyi gördümKızlar selam. Çatlama günü 13 Eylül. 12 si pik ti.yani çatlama gününü de dahil edersek bugün 12. Gün. İlk idrarla yaptım awoxu. Bu ay gebelik belirtilerim vardı ama test pek Ümit vermedi. Böyle zor belli olan hafif silik bir çizgi çıktı ama hemen çıkmadı yani biraz bekleyince çıktı. Aslında her ay awox yapiyodum hiç kuruma çizgisi çıkarmıyoru. Fotoğrafi koycam aşağı da buraya yükleyince kalitesi çok düşüyo zaten gözle bile zor göründüğü için. Ama yine de atayım sizde bı yorum edin canlarbide bir gebenin günlüğü kaset test vardı o negatif çıktı ama bütün testlerde mi öyle bilmiyorum testin arka kısmına flash tuttuğunda ön kısımda ikinci çizgi de net mi net görülüyor. Bütün testlerde mi öyle acaba elimde başka bir test yoktu bakacaktım.
Hayalet çizgi nasıldı canım yani çok zor mu görülüyordu yoksa?awox asla yanıltmaz 5 betada hayalet çizgiyi gördüm
Çizgi görüyorm bebeğim inşallah gercektirr ayyyy
Aminn inşallahEvet ben de olmazsam regl günü test yaparım diye düşünüyorum. Benim daha 5 gün var aradaki günlerde yapıp moralimi bozmayacağım. En iyisi beklemekhayırlısı olsun hepimiz için iyi haberler alalım inşallah
B Bluegreenworld T tlydl kızlar benim de aynı şekilde. Dpo 9’da ilk idrarla awox yaptım. Gözümle görebiliyorum çizgiyi ama buraya atınca çok belli olmuyor. Şu renkleriyle oynadığım belki burada görünür. İlk defa awoxta çizgi gördümAminn inşallah
bende hafiften gördüm kuzum ama önceden çokta başka testlerde yalancı pozitif gördüm bilmiyorum artık umutlanıyoruz sonra üzülmeyiz inşallah Rabbim gönlümüzdekini versinB Bluegreenworld T tlydl kızlar benim de aynı şekilde. Dpo 9’da ilk idrarla awox yaptım. Gözümle görebiliyorum çizgiyi ama buraya atınca çok belli olmuyor. Şu renkleriyle oynadığım belki burada görünür. İlk defa awoxta çizgi gördümEki Görüntüle 3649548
Ay evet inşallah yalancı değildir. Awoxta çıktığı için çok umutlandım zaten, başka marka olsa güvenemezdimbende hafiften gördüm kuzum ama önceden çokta başka testlerde yalancı pozitif gördüm bilmiyorum artık umutlanıyoruz sonra üzülmeyiz inşallah Rabbim gönlümüzdekini versin
Ya benim de iki gün öncekinde daha belirgin bir hayalet çizgi vardı. Dünkünden önce bir oldu sonra kayboldu tamamen hiç anlamadım neden öyle olduğunu. Ama sanki birkaç ay önce tekrardan awox da hayalet görüp adet olmuştum ya. Sonuçta kul icadı yani ne bileyim. Ya benim yanımda kaset testte vardı. Bir gebenin günlüğü. Onu da 2 gün önce yapmıştım. Onda çok sonradan böyle kuruma çizgisi gibi çıkmıştı da. Asıl merak ettiğim şey şu onun arkasını flash kısmına yerleştirdiğimde test okuma yerinde ikinci çizgi bildiğim silik Ama kırmızı şekilde çok net gözüküyor bu bütün testlerde mi böyle acaba elinizde test var mı yaptınız kaset test negatif çıkan, rica etsem söylediğim şekilde yapar mısınız merak ediyorum yani her testte mi böyle bir şey söz konusu yoksa bunda tek mi böyle oldu elimde başka kaset test yoktu yaAy evet inşallah yalancı değildir. Awoxta çıktığı için çok umutlandım zaten, başka marka olsa güvenemezdim
Ben geçen ay laboquick kaset testler yapmıştım. Flaş da tutsam gün ışığında da baksam o kısım tertemiz görünüyordu ama başka bir kaset test denemedimYa benim de iki gün öncekinde daha belirgin bir hayalet çizgi vardı. Dünkünden önce bir oldu sonra kayboldu tamamen hiç anlamadım neden öyle olduğunu. Ama sanki birkaç ay önce tekrardan awox da hayalet görüp adet olmuştum ya. Sonuçta kul icadı yani ne bileyim. Ya benim yanımda kaset testte vardı. Bir gebenin günlüğü. Onu da 2 gün önce yapmıştım. Onda çok sonradan böyle kuruma çizgisi gibi çıkmıştı da. Asıl merak ettiğim şey şu onun arkasını flash kısmına yerleştirdiğimde test okuma yerinde ikinci çizgi bildiğim silik Ama kırmızı şekilde çok net gözüküyor bu bütün testlerde mi böyle acaba elinizde test var mı yaptınız kaset test negatif çıkan, rica etsem söylediğim şekilde yapar mısınız merak ediyorum yani her testte mi böyle bir şey söz konusu yoksa bunda tek mi böyle oldu elimde başka kaset test yoktu ya
Hiç belirtin var mıYa benim de iki gün öncekinde daha belirgin bir hayalet çizgi vardı. Dünkünden önce bir oldu sonra kayboldu tamamen hiç anlamadım neden öyle olduğunu. Ama sanki birkaç ay önce tekrardan awox da hayalet görüp adet olmuştum ya. Sonuçta kul icadı yani ne bileyim. Ya benim yanımda kaset testte vardı. Bir gebenin günlüğü. Onu da 2 gün önce yapmıştım. Onda çok sonradan böyle kuruma çizgisi gibi çıkmıştı da. Asıl merak ettiğim şey şu onun arkasını flash kısmına yerleştirdiğimde test okuma yerinde ikinci çizgi bildiğim silik Ama kırmızı şekilde çok net gözüküyor bu bütün testlerde mi böyle acaba elinizde test var mı yaptınız kaset test negatif çıkan, rica etsem söylediğim şekilde yapar mısınız merak ediyorum yani her testte mi böyle bir şey söz konusu yoksa bunda tek mi böyle oldu elimde başka kaset test yoktu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?