Ayy çok sevindim başka markayla test yspmismiydin canım awoxsun resmini bi atabilirmjsin çok sevindim adına banada dua et olurmu bende kan verdim sonucu bekliyorumKızlar hamileyim
Evet başka marka ile de denedim hafif silik çikti onda da. İnşallah sende gebesindir. Awox testim bu. Mor olanlar awox diğeri frrely kaset testAyy çok sevindim başka markayla test yspmismiydin canım awoxsun resmini bi atabilirmjsin çok sevindim adına banada dua et olurmu bende kan verdim sonucu bekliyorum
Çok sevindim adına inşallah bende hamileyim dirEvet başka marka ile de denedim hafif silik çikti onda da. İnşallah sende gebesindir. Awox testim bu. Mor olanlar awox diğeri frrely kaset test
Güzel haberlerini bekliyorumÇok sevindim adına inşallah bende hamileyim dir
Sanırım 10 gibi ölçtü çünkü ertesi gün gidince 25 küsürdüKan sonucu kaç olunca ölçü bize de haber ver lütfen
Harika haber çok sevindimKızlar hamileyim
Sizden de güzel haber alırız inşallahÇok sevindim adına inşallah bende hamileyim dir
Benim testlerim de bu. Belli olan bugun yapildi, silik olan dunden onceki gun. Silik olanda kan testimde çıkmadı ama bugunku test baya belirgin sizce neden boyle olmustur var midir gebelikEvet başka marka ile de denedim hafif silik çikti onda da. İnşallah sende gebesindir. Awox testim bu. Mor olanlar awox diğeri frrely kaset test
Ne kadar sürede çikti çizgiBenim testlerim de bu. Belli olan bugun yapildi, silik olan dunden onceki gun. Silik olanda kan testimde çıkmadı ama bugunku test baya belirgin sizce neden boyle olmustur var midir gebelik
Bugün yaptigim ilk 5 dk icinde belirginlestiNe kadar sürede çikti çizgi
Markası ne canım Benimkide 3 4 dakika sonra çıkmıştı. Artimed değildir inşallahBugün yaptigim ilk 5 dk icinde belirginlesti
Awox benimki deMarkası ne canım Benimkide 3 4 dakika sonra çıkmıştı. Artimed değildir inşallah
O zaman olma ihtimali yüksek. İnşaallah yükselmiştir. Kanda kaç çıktı değerin canım.Awox benimki de
Sonuç çıktı mı canımmAyy çok sevindim başka markayla test yspmismiydin canım awoxsun resmini bi atabilirmjsin çok sevindim adına banada dua et olurmu bende kan verdim sonucu bekliyorum
Albi normal test yaptim onun da silik cizgi cikti erken olamayan testte. Kan vericem pazartesi umarim yukselmistir.O zaman olma ihtimali yüksek. İnşaallah yükselmiştir. Kanda kaç çıktı değerin canım.
İnşallah yükselirAlbi normal test yaptim onun da silik cizgi cikti erken olamayan testte. Kan vericem pazartesi umarim yukselmistir.
Negatif çıktı beta 0 diSonuç çıktı mı canımm
Ben hep negatif gördüm en son 11. Gün sonra gördüm yeni yükseliyor galiba hemen yapmayın testi. Çok üzülüyordum negatif diye
Kızlar benimde daha 4 gün var pozitif mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?