Sabah ilk idrarla yaptım bunu ilk 5 dk da çıktı bu gittim kan verdim yarın çıkacak ama gelirken erken gebelik testi aldım yaptım dayanamadım onda bisey çıkmadı amaKızlar benimde daha 4 gün var pozitif mi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah ilk idrarla yaptım bunu ilk 5 dk da çıktı bu gittim kan verdim yarın çıkacak ama gelirken erken gebelik testi aldım yaptım dayanamadım onda bisey çıkmadı amaKızlar benimde daha 4 gün var pozitif mi sizce
Var gibi duruyor ama tabi kan sonucu önemliSabah ilk idrarla yaptım bunu ilk 5 dk da çıktı bu gittim kan verdim yarın çıkacak ama gelirken erken gebelik testi aldım yaptım dayanamadım onda bisey çıkmadı ama
4,89 du bugunku sonuc 6.99 iki gun once bakilmisti onceki. Adetim gecikmedi henuz. Bugun ya da yarın günü. Yeni mi yukseliyor acaba yoksa baska bisi miİnşallah yükselir![]()
2 gün sonra 2 katı kadar yükselmesi lazım. Mesela ben ilk gün verdim 25 di 2 gün sonra 83 küsür çıktı. 2 gün sonra yine baktırın yine düşük sonuç çıkarsa kimyasal gebelik olabilir. Yada başka bişey lütfen ihmal etmeyin Dr a gözükün4,89 du bugunku sonuc 6.99 iki gun once bakilmisti onceki. Adetim gecikmedi henuz. Bugun ya da yarın günü. Yeni mi yukseliyor acaba yoksa baska bisi mi
Evet kan verdim ama sonuç negatif çıkmış ilk beş dakikada pozitif çıktı oysaki anlam veremedimVar gibi duruyor ama tabi kan sonucu önemli
Bazı testler yalancı pozitif veriyor maalesef ben ilk kez yalancı çizgiyi awoksta görmedim. Neden böyle saçma sapan test yapıyorsalar insan üzülüyorEvet kan verdim ama sonuç negatif çıkmış ilk beş dakikada pozitif çıktı oysaki anlam veremedim
Evet gerçekten çok haklısınız boşuna umutlandım maalesefBazı testler yalancı pozitif veriyor maalesef ben ilk kez yalancı çizgiyi awoksta görmedim. Neden böyle saçma sapan test yapıyorsalar insan üzülüyor
Burda piksel düşüyor çizgi gözükmüyor galiba o yüzden.Kızlar benimde adetime üç dört gün var bugün bu şekilde çıktı markası da awox ne diyorsunuz sizce var mi
Karartma yaptım şimdi gözüküyor muBurda piksel düşüyor çizgi gözükmüyor galiba o yüzden.
Evet şimdi oldu. Awox yanıltmadı beni inşallah sizide yanıltmazKarartma yaptım şimdi gözüküyor mu
Kuruma çizgisi bile cikarmadigini bildiğim için bunda çok şüphelendimm umarım yanilmam bende çok teşekkür ederimm geçmesini bekleyeceğim inşallah vardırrEvet şimdi oldu. Awox yanıltmadı beni inşallah sizide yanıltmazama sürekli kanla uğraşırsınız benim gibi şimdi kan verirseniz. Bence adet geçince gidin kan vermeye.
Kuruma çizgisi bile cikarmadigini bildiğim için bunda çok şüphelendimm umarım yanilmam bende çok teşekkür ederimm geçmesini bekleyeceğim inşallah vardır
Güzel haberlerini bekliyorumKuruma çizgisi bile cikarmadigini bildiğim için bunda çok şüphelendimm umarım yanilmam bende çok teşekkür ederimm geçmesini bekleyeceğim inşallah vardırr![]()
![]()
Canım bnm de yarından sonra adetim awox marka bulamıyorumKızlar merhaba adete 2 gün kala awox erken gebelik testi silik çıktı 5 dakika içinde sizce gebelik var mıdır?
Ztn adet gününüzmüş bşka marka ile de deneye bilirsnizCanım bnm de yarından sonra adetim awox marka bulamıyorum
Kaset test ile mi acaba çıkar mı belirtiniz ne vardıZtn adet gününüzmüş bşka marka ile de deneye bilirsniz
Yumurtalamadan sonra geçmeyen kasık ağrısı, adet olacak gibi sancılarKaset test ile mi acaba çıkar mı belirtiniz ne vardı
Benimde öyleydi 1 hafta öncesinden karın ağrısı kasık ağrısı vardı devam ediyor muYumurtalamadan sonra geçmeyen kasık ağrısı, adet olacak gibi sancılar
Hayır şuan 5+4 haftalığım. Arada oluyor sadeceBenimde öyleydi 1 hafta öncesinden karın ağrısı kasık ağrısı vardı devam ediyor mu