Awox erken gebelik testi

Siz daha iyi görüyorsunuzdur mutlaka ilk kez denk geldim valla canım benim negatifti hep negatif çıkardı kimde çizgi çıkardıya pozitifti. Şaşırdım size denk gelmiş resmen
Bende daha önce çok awox kullandım hiç görmedim ikinci çizgi ama bugün görünce ümitlenmiştim ama negatif hatta dedim kan sonucunda mı yanlışlık var acaba çünkü yarım saatte çıktı ve çok küçük biryer

Eklentiler

• IMG_3322.webp
    IMG_3322.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 166
Amin kuzucum inşallah allah herkese nasip etsin bekleyen isteyen 🥰🤲🏻
Bende şüphe ediyorum. 29 Nisan yumurtlama gününde 30 Nisan falan hepsini cinsel ilişki yaşadım eşini ve birkaç gün sonra böyle sağ kasık ağrısı bel ağrısı için baş ağrısı gibi belirtilerim oldu 3 tane test yaptım hatta 4 tane silik çizgiler var bende birazdan özele gidip kan vercem sen. Zaten gebelik testlerinde silik çizgi çıktıysa kanda hala çıkar arkanda negatifse demek ki testlerde bir problem vardı.Muhalsizlik kasık ağrısı karın ağrısı hala devam ediyor bilemiyorum yani çok dikkatli bakınca çizgi var

Eklentiler

• 1000008698.webp
    1000008698.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 75
  • 1000008633.webp
    1000008633.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 54
  • 1000008634.webp
    1000008634.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 144
Bende şüphe ediyorum. 29 Nisan yumurtlama gününde 30 Nisan falan hepsini cinsel ilişki yaşadım eşini ve birkaç gün sonra böyle sağ kasık ağrısı bel ağrısı için baş ağrısı gibi belirtilerim oldu 3 tane test yaptım hatta 4 tane silik çizgiler var bende birazdan özele gidip kan vercem sen. Zaten gebelik testlerinde silik çizgi çıktıysa kanda hala çıkar arkanda negatifse demek ki testlerde bir problem vardı.Muhalsizlik kasık ağrısı karın ağrısı hala devam ediyor bilemiyorum yani çok dikkatli bakınca çizgi var
Eger yumurtlama 29 nisansa 11 gün sonra testte net çıkıyor canım yani 10 unda git bence

Back
X