Merhaba tüp bebek 8.gün deyim Awox erken gebelik testi yaptım sonuç 5 dakika da çıkmadı ama 20 dakika sonra silik çizgi çıktı 1 saat sonra daha da koyulaştı acaba kuruma çizgisi mi yoksa pozitif mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canım hayırlı olsun evet böyle oluyor bende betam artıyor mu diye sabredemeyip evde test yapıyordum ilk başta silik olup koyulaşıyorduMerhaba tüp bebek 8.gün deyim Awox erken gebelik testi yaptım sonuç 5 dakika da çıkmadı ama 20 dakika sonra silik çizgi çıktı 1 saat sonra daha da koyulaştı acaba kuruma çizgisi mi yoksa pozitif mi
Merhaba tüp bebek 8.gün deyim Awox erken gebelik testi yaptım sonuç 5 dakika da çıkmadı ama 20 dakika sonra silik çizgi çıktı 1 saat sonra daha da koyulaştı acaba kuruma çizgisi mi yoksa pozitif mi
Çok teşekkür ederim kan verdim 9.gün değer 43 çıktı düşük mü sizceEvet awox sonradan belli eden bi test bana da öyle olmuştu hamilesiniz inş
Bence iyi ama tüp bebek değerlerinden pek anlamıyorumÇok teşekkür ederim kan verdim 9.gün değer 43 çıktı düşük mü sizce
İnşallah çok teşekkür ederimBence iyi ama tüp bebek değerlerinden pek anlamıyorum
Değerim 9.gün 43 çıktı düşük mü sizce 5.gün embriyosu
Canımmmm Allah razı olsun senden be muradın varsa versin çok teşekkür ederim dün hamile olduğumu söyleyerek beni sevindirdin Allah da seni güldürsünHayırlı olsun canım sağlıcakla katlanarak devam etsin herkesin farklı olur önemli olan iki gün sonra ki kan test gününüz sağlıcakla katlanıyorsa her şey yolunda demektir zaten doktorlar test günü 50 ve üzeri bekler değeri siz erken vermiş oldunuz onun için iyi duruyor Rabbim sağlıcakla ilerlemesini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Amin![]()
Canımmmm Allah razı olsun senden be muradın varsa versin çok teşekkür ederim dün hamile olduğumu söyleyerek beni sevindirdin Allah da seni güldürsüninşallah artarak katlanır canım amin inşallah
![]()
İnşallahhhhh Allah isteyen herkesin yüreğine bu sevgiyi kondursunAmin amin inşallah canım Rabbim senden de razı olsun dilerim minik mucizeni sağlıcakla vaktinde kucağına alırsın inşallah Amin![]()
Kendini yorma dikkat et en azından kese gününe kadar Rabbim sana bağışlasın inşallah bebeğini Amin
Yeter ki keseyi göreyim hayırlısı ile kolaylıkla cümlemizin yavrusu ü bağışlasın inşallah![]()
Bence pozitif gibi taze transfermiMerhaba tüp bebek 8.gün deyim Awox erken gebelik testi yaptım sonuç 5 dakika da çıkmadı ama 20 dakika sonra silik çizgi çıktı 1 saat sonra daha da koyulaştı acaba kuruma çizgisi mi yoksa pozitif
Çıkan değere çok takılma 2 günde 2 katı artış olursa sorun olmazDeğerim 9.gün 43 çıktı düşük mü sizce 5.gün embriyosu