Awox erken gebelik testi

Seda3030

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2025
27
13
3
35
Merhaba tüp bebek 8.gün deyim Awox erken gebelik testi yaptım sonuç 5 dakika da çıkmadı ama 20 dakika sonra silik çizgi çıktı 1 saat sonra daha da koyulaştı acaba kuruma çizgisi mi yoksa pozitif mi

Eklentiler

• IMG_1871.webp
    6 KB · Görüntüleme: 123
  • IMG_1853.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 122
Merhaba tüp bebek 8.gün deyim Awox erken gebelik testi yaptım sonuç 5 dakika da çıkmadı ama 20 dakika sonra silik çizgi çıktı 1 saat sonra daha da koyulaştı acaba kuruma çizgisi mi yoksa pozitif mi
Hamilesin canım hayırlı olsun evet böyle oluyor bende betam artıyor mu diye sabredemeyip evde test yapıyordum ilk başta silik olup koyulaşıyordu

Ayy inşallahh o kadar çok istiyorum ki ama işte 5 dk da değil baya 20 dakkada silik oldu o biraz korkutuyor çünkü teste 5 dk diyordu

İnşallah bebeğin seninledir bence sabah tekrarlayın testi Rabbim sağlıcakla nasip etsin mucizeni Amin

Evet awox sonradan belli eden bi test bana da öyle olmuştu hamilesiniz inş

Değerim 9.gün 43 çıktı düşük mü sizce 5.gün embriyosu

Hayırlı olsun canım sağlıcakla katlanarak devam etsin herkesin farklı olur önemli olan iki gün sonra ki kan test gününüz sağlıcakla katlanıyorsa her şey yolunda demektir zaten doktorlar test günü 50 ve üzeri bekler değeri siz erken vermiş oldunuz onun için iyi duruyor Rabbim sağlıcakla ilerlemesini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Amin

Canımmmm Allah razı olsun senden be muradın varsa versin çok teşekkür ederim dün hamile olduğumu söyleyerek beni sevindirdin Allah da seni güldürsün inşallah artarak katlanır canım amin inşallah

Canımmmm Allah razı olsun senden be muradın varsa versin çok teşekkür ederim dün hamile olduğumu söyleyerek beni sevindirdin Allah da seni güldürsün inşallah artarak katlanır canım amin inşallah

Amin amin inşallah canım Rabbim senden de razı olsun dilerim minik mucizeni sağlıcakla vaktinde kucağına alırsın inşallah Amin

Kendini yorma dikkat et en azından kese gününe kadar Rabbim sana bağışlasın inşallah bebeğini Amin

Yeter ki keseyi göreyim hayırlısı ile kolaylıkla cümlemizin yavrusu ü bağışlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…