- 1 Mayıs 2025
- 207
- 70
- 13
- 27
- Konu Sahibi bogurtlenkizi
-
KoyulasmisKızlarımm günaydınn2 gecedir sabahı zor ediyorum testleri yapabilmek için, burdan bı arkadaş yarın sabah yine yap bakalım artacak mı koyulasacakmı demişti testlerimi buraya bırakıyorum bakarmisiniz
Hamilesinnnnnn kan verKızlarımm günaydınn2 gecedir sabahı zor ediyorum testleri yapabilmek için, burdan bı arkadaş yarın sabah yine yap bakalım artacak mı koyulasacakmı demişti testlerimi buraya bırakıyorum bakarmisiniz
Balım freely diye bı markayla yapmıştım 3.4 gün önce başta bişey yoktu sonra böyle çıkmıştı bende şüphede kalınca test alıp yaptım inşallah seninkide öyle olurKızlar bende bugün sabah yaptım awox banada bakarmısınızz ilk 5 dakikada çıkmadı ama bu testi 1 saat önce yapmıştım daha önce bi çok awox kullandım ama hiç çizgi çıkarmamıştı bunu görünce şok oldum şuan ikinci silik çizgi pembe siyah değil ben daha net görüyorum buraya atınca pek görünmedi sizce ne yapmalıyım kan versem çıkarmı
Aşkımm biraz daha bekliyim diyorum değerlerim yükselsin diye adet tarihim 9 MayısHamilesinnnnnn kan ver
Bence şuan betanız 40-50Aşkımm biraz daha bekliyim diyorum değerlerim yükselsin diye adet tarihim 9 Mayıs
Ya benimde elimde önce çıkmayıp sonradan çıkan testlerim var ama siyah gibiydi onlar pembe değildi ve hepsinde kan verip negatif gördüm ama awox hiç kuruma çizgisi dahi çıkarmadı aklım karıştıBalım freely diye bı markayla yapmıştım 3.4 gün önce başta bişey yoktu sonra böyle çıkmıştı bende şüphede kalınca test alıp yaptım inşallah seninkide öyle olur
Ayyy sen bilirsin bende öyle demiştim dayanamayıp refle 4 gün kala öğrendimAşkımm biraz daha bekliyim diyorum değerlerim yükselsin diye adet tarihim 9 Mayıs
Canım awoxa güven kesin hamilesinYa benimde elimde önce çıkmayıp sonradan çıkan testlerim var ama siyah gibiydi onlar pembe değildi ve hepsinde kan verip negatif gördüm ama awox hiç kuruma çizgisi dahi çıkarmadı aklım karıştı
Ayy gerçekten miiCanım awoxa güven kesin hamilesin
bende reglime 6 gün kala awox böyleydi 4 gün kala kan verdim 25 çıktıAyy gerçekten miikan vermeye gitmelimiyim
Yani nasıl normal miBence şuan betanız 40-50
Yine negatif görürüm diye korkuyorumbende reglime 6 gün kala awox böyleydi 4 gün kala kan verdim 25 çıktı
Gayet normal canım benim 4 gün kala 25 3 gün kala 118 1 gün kala 245 oldu dün refl günümdü yarın doktora gideceğimYani nasıl normal mi
Kötü düşünürsen kötü olur güzel düşünelim ki güzel olsun balımYine negatif görürüm diye korkuyorum
Adet tarihin ne zamandı baya güzel yükselmişGayet normal canım benim 4 gün kala 25 3 gün kala 118 1 gün kala 245 oldu dün refl günümdü yarın doktora gideceğim
6 mayıstı beklenen son adette 6 nisan canımAdet tarihin ne zamandı baya güzel yükselmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?