Awox erken gebelik testlerimm

bogurtlenkizi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2025
207
70
13
27
Kızlarımm günaydınn 2 gecedir sabahı zor ediyorum testleri yapabilmek için, burdan bı arkadaş yarın sabah yine yap bakalım artacak mı koyulasacakmı demişti testlerimi buraya bırakıyorum bakarmisiniz

Eklentiler

• IMG_20250507_073146.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_20250507_073054.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 119
Kızlar bende bugün sabah yaptım awox banada bakarmısınızz ilk 5 dakikada çıkmadı ama bu testi 1 saat önce yapmıştım daha önce bi çok awox kullandım ama hiç çizgi çıkarmamıştı bunu görünce şok oldum şuan ikinci silik çizgi pembe siyah değil ben daha net görüyorum buraya atınca pek görünmedi sizce ne yapmalıyım kan versem çıkarmı

Eklentiler

• IMG_0403.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 124
Balım freely diye bı markayla yapmıştım 3.4 gün önce başta bişey yoktu sonra böyle çıkmıştı bende şüphede kalınca test alıp yaptım inşallah seninkide öyle olur

Balım freely diye bı markayla yapmıştım 3.4 gün önce başta bişey yoktu sonra böyle çıkmıştı bende şüphede kalınca test alıp yaptım inşallah seninkide öyle olur
Ya benimde elimde önce çıkmayıp sonradan çıkan testlerim var ama siyah gibiydi onlar pembe değildi ve hepsinde kan verip negatif gördüm ama awox hiç kuruma çizgisi dahi çıkarmadı aklım karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…