- 13 Aralık 2025
- 7
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi ceylan111111
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım var ben görüyorumAwox gebelik testinde silik 2 çizgi var mı sizce yoksa bana mı öyle geliyor
Hemen mi çıktı çizgi ben gördüm canım tekrarla bence testini hayırlı olsunAwox gebelik testinde silik 2 çizgi var mı sizce yoksa bana mı öyle geliyor
Artık benim mi gözüme görünüyor diye sormak istedim cok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinCanım var ben görüyorum
Hemen cıkmış da olabilir ama ilk baktığımda görmedim gözüm çizgi görmek için elinden geleni yaptım ışık lamba Güneş derken gördümHemen mi çıktı çizgi ben gördüm canım tekrarla bence testini hayırlı olsun![]()
Testini sabah ilk idrarinla yap varsa belli olur zaten adetin geçti mi bu aradaHemen cıkmış da olabilir ama ilk baktığımda görmedim gözüm çizgi görmek için elinden geleni yaptım ışık lamba Güneş derken gördüm![]()
Hayır adetime 2 gün var daha . Testi yaptığımdan 4 gün vardı adetimeTestini sabah ilk idrarinla yap varsa belli olur zaten adetin geçti mi bu arada
Tekrarla o zaman testini bugün varsa çıkar yani bende awoxla yapmıştım bu şekilde çıkmıştı bazılarını yanıltmış ama anlamadım bidaha yap varsaHayır adetime 2 gün var daha . Testi yaptığımdan 4 gün vardı adetime
Varsa tekrar yapınKızlar benim teslime de bakar mısınız önce pembe çizgi çıktı sonra boya dağıldı bat günüm yarın nedne böyle oldu acaba
Elimde test yok eczanelerde kapandı ama anlamadım teste idrarı fazla damlatsam bile ilk başta dağılmaz miydi bu boya sekiz yıldır başıma gelenlerden beş sezonluk dizi çıkarVarsa tekrar yapın
Bence var gibi ama tekrarlayınElimde test yok eczanelerde kapandı ama anlamadım teste idrarı fazla damlatsam bile ilk başta dağılmaz miydi bu boya sekiz yıldır başıma gelenlerden beş sezonluk dizi çıkar![]()
Bu şekilde cıkmıştı derken gebelik var demi kesin sizde çünkü yanılcak gibi değil cok netTekrarla o zaman testini bugün varsa çıkar yani bende awoxla yapmıştım bu şekilde çıkmıştı bazılarını yanıltmış ama anlamadım bidaha yap varsa![]()
Pazartesi kan vereyim en sağlıklısıBence var gibi ama tekrarlayın![]()
Bu şekilde cıkmıştı derken gebelik var demi kesin sizde çünkü yanılcak gibi değil cok net
[/QUOTE
Evet canım 27 haftalık hamileyim
27 haftalık hamileyim şuanBu şekilde cıkmıştı derken gebelik var demi kesin sizde çünkü yanılcak gibi değil cok net