- 12 Şubat 2025
- 408
- 57
- 13
- 27
- Konu Sahibi panikprenses34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sanki az görünüyorKızlar görünüyor mu bilmiyorum ama testim awox silik ama pembe bir çizgi varrr iki kez kimyasal gelebil yaşadım çok korkuyorum![]()
Biraz bekleyince biraz daha koyulaştı canım gözle net görünüyor ama çok endişeliyim yine kimyasal olursa diyeCanım sanki az görünüyor
Canım bende yeniyim çok bilmiyorum kimyasal nasıl oluyor testte pozitif çıkıp kimyasal olma olasılığı var mıBiraz bekleyince biraz daha koyulaştı canım gözle net görünüyor ama çok endişeliyim yine kimyasal olursa diye
Evet malesef beta önce yükseliyor biraz sonra regl oluyorsun erken düşük deniyor tam düşük gibi olmasa daCanım bende yeniyim çok bilmiyorum kimyasal nasıl oluyor testte pozitif çıkıp kimyasal olma olasılığı var mı
Buda benim bende senin gibi kimyasaldan korktuğum için regl günümü bekliyorumEvet malesef beta önce yükseliyor biraz sonra regl oluyorsun erken düşük deniyor tam düşük gibi olmasa da
Sizde de çıkmış. Kan verin benceBiraz bekleyince böyle oldu
Sence bu koyuluk dpo 11 e göre normal mi yine kimyasal olur diye korkuyorum kan da veremiyorum korkudanSizde de çıkmış. Kan verin bence![]()
Canım senin regle kaç gün var bir de sabah ilk idrarla mı yaptınBuda benim bende senin gibi kimyasaldan korktuğum için regl günümü bekliyorum
Canım benim 2 gün var ve evet ilk idrarla yaptımCanım senin regle kaç gün var bir de sabah ilk idrarla mı yaptın
Benim de 2 veya 3 gün var ben ilk idrarla yapmadım o yüzden belki biraz daha silik çıktı yarın sabah tekrarliyim en iyisiCanım benim 2 gün var ve evet ilk idrarla yaptım
Aynen canım sabah tekrar yapBenim de 2 veya 3 gün var ben ilk idrarla yapmadım o yüzden belki biraz daha silik çıktı yarın sabah tekrarliyim en iyisi
Evet çok normal birçok kadın 12-14 dpoda görüyor bu çizgiyi korkmayın kan verinSence bu koyuluk dpo 11 e göre normal mi yine kimyasal olur diye korkuyorum kan da veremiyorum korkudan