Awox gebelik testi

mervearas_96

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
65
15
3
29
Adetime iki gün var ikinci çizgi silik bir şekilde var ama kuruma çizgisi felan çıkıyor mu bu testte

Eklentiler

• image.webp
    133,1 KB · Görüntüleme: 156
Adetime iki gün var ikinci çizgi silik bir şekilde var ama kuruma çizgisi felan çıkıyor mu bu testte
Geçen ay 20 tane yaptım bir tane kuruma çıkarmadı çok kullandım güvenilir bir marka kan ve teste göre var hatta bütün testler pozitif vermişti awox negatif sonuç regl oldum inşallah gebeliktir

Evet acillerde sadece hcg bakılmıyor yasak ekstra bir rahatsızlıkla gidildiğinde şüphem var denilince bakılıyor sadece. Hayırlısı olsun
Teşekkür ederim üç gün önce gittim antibiyotik verecekti gebelik sordu şüphem var dedim ama yine yapılmadı küçük ilçede oturduğum için galiba bakılmıyor merkezde acilde yapılıyor du

Geçen ay 20 tane yaptım bir tane kuruma çıkarmadı çok kullandım güvenilir bir marka kan ve teste göre var hatta bütün testler pozitif vermişti awox negatif sonuç regl oldum inşallah gebeliktir
Bnde ilk defa bu ay awox aldım laboquick kuruma çıkarttığı için. Reglim 5 gün gecikti 2 gün önce test yaptığımda hiçbirşey yoktu tertemiz negatifti. Az önce yaptığımda hafif bir gölgelenme oldu sanki ama çok da güvenemedim. Bnde predictor bile yalancı pozitif vermişti.

Valla bendede aşırı silik çıktı ama bilemiyorum

Teşekkür ederim üç gün önce gittim antibiyotik verecekti gebelik sordu şüphem var dedim ama yine yapılmadı küçük ilçede oturduğum için galiba bakılmıyor merkezde acilde yapılıyor du
Evet büyük ihtimalle o yüzden bakılmamıştır her hastane değişiyor

Anladım teşekkürler kan verdim bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…