- 11 Ocak 2025
- 65
- 15
- 3
- 29
- Konu Sahibi mervearas_96
-
Hayır kuruma çıkmıyor hamilesiniz bence kan verinAdetime iki gün var ikinci çizgi silik bir şekilde var ama kuruma çizgisi felan çıkıyor mu bu testte
Ayyy inşallah Pazartesi kan vereyim o zmanHayır kuruma çıkmıyor hamilesiniz bence kan verin
Geçen ay 20 tane yaptım bir tane kuruma çıkarmadı çok kullandım güvenilir bir marka kan ve teste göre var hatta bütün testler pozitif vermişti awox negatif sonuç regl oldum inşallah gebeliktirAdetime iki gün var ikinci çizgi silik bir şekilde var ama kuruma çizgisi felan çıkıyor mu bu testte
İnşallahGeçen ay 20 tane yaptım bir tane kuruma çıkarmadı çok kullandım güvenilir bir marka kan ve teste göre var hatta bütün testler pozitif vermişti awox negatif sonuç regl oldum inşallah gebeliktir
Kuruma değil zaten bu bariz belli ki en güvenilir test bence kan verin bana var gibi geldiAdetime iki gün var ikinci çizgi silik bir şekilde var ama kuruma çizgisi felan çıkıyor mu bu testte
Bulunduğum yerde ne yazıkkı acilde yapmıyorlar pazartesi günü sağlık ocağında yaptıracağım inşallahKuruma değil zaten bu bariz belli ki en güvenilir test bence kan verin bana var gibi geldi
İnşallahBariz pembe çizgi bence hamilesiniz
Evet acillerde sadece hcg bakılmıyor yasak ekstra bir rahatsızlıkla gidildiğinde şüphem var denilince bakılıyor sadece. Hayırlısı olsunBulunduğum yerde ne yazıkkı acilde yapmıyorlar pazartesi günü sağlık ocağında yaptıracağım inşallah
Her yerde aynımı bilmiyorum ama bizim burda sali çarşamba perşembe yapıyorlar kan tahlillerini saat 9 kadar odaBulunduğum yerde ne yazıkkı acilde yapmıyorlar pazartesi günü sağlık ocağında yaptıracağım inşallah
Teşekkür ederimEvet acillerde sadece hcg bakılmıyor yasak ekstra bir rahatsızlıkla gidildiğinde şüphem var denilince bakılıyor sadece. Hayırlısı olsun
Hiç bilmiyorum ama pazartesi bi şansımı deneyeceğimHer yerde aynımı bilmiyorum ama bizim burda sali çarşamba perşembe yapıyorlar kan tahlillerini saat 9 kadar oda
Bnde ilk defa bu ay awox aldım laboquick kuruma çıkarttığı için. Reglim 5 gün gecikti 2 gün önce test yaptığımda hiçbirşey yoktu tertemiz negatifti. Az önce yaptığımda hafif bir gölgelenme oldu sanki ama çok da güvenemedim. Bnde predictor bile yalancı pozitif vermişti.Geçen ay 20 tane yaptım bir tane kuruma çıkarmadı çok kullandım güvenilir bir marka kan ve teste göre var hatta bütün testler pozitif vermişti awox negatif sonuç regl oldum inşallah gebeliktir
Valla bendede aşırı silik çıktı ama bilemiyorumBnde ilk defa bu ay awox aldım laboquick kuruma çıkarttığı için. Reglim 5 gün gecikti 2 gün önce test yaptığımda hiçbirşey yoktu tertemiz negatifti. Az önce yaptığımda hafif bir gölgelenme oldu sanki ama çok da güvenemedim. Bnde predictor bile yalancı pozitif vermişti.
Evet büyük ihtimalle o yüzden bakılmamıştır her hastane değişiyorTeşekkür ederimüç gün önce gittim antibiyotik verecekti gebelik sordu şüphem var dedim ama yine yapılmadı küçük ilçede oturduğum için galiba bakılmıyor merkezde acilde yapılıyor du
Anladım teşekkürler kan verdim bakalım hayırlısıBnde ilk defa bu ay awox aldım laboquick kuruma çıkarttığı için. Reglim 5 gün gecikti 2 gün önce test yaptığımda hiçbirşey yoktu tertemiz negatifti. Az önce yaptığımda hafif bir gölgelenme oldu sanki ama çok da güvenemedim. Bnde predictor bile yalancı pozitif vermişti.
Evet bugün kan verdim inşallah hamileyimdirEvet büyük ihtimalle o yüzden bakılmamıştır her hastane değişiyor
Sonucunu paylaş bizimle deEvet bugün kan verdim inşallah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?