- 8 Aralık 2019
- 1.387
- 384
- 123
- Konu Sahibi mervearas_96
Hayırlısı olsun çıkar sonuçlarTabiki bugün sonuçlar çıkmayabilirmiş yarına çıkar inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun çıkar sonuçlarTabiki bugün sonuçlar çıkmayabilirmiş yarına çıkar inşallah![]()
hamileyimSonucunu paylaş bizimle de![]()
Daha önce de test yapmış mıydınızhamileyim![]()
Daha çok düşük 129hayırlı olsunndegerınız kaç cıktı acaba
![]()
Diğer aylarda çok yapmıştım ama bu ay adet günüm gelmeden yaptımDaha önce de test yapmış mıydınız
Benımde çok sılık cıkıyo marka awox bugun bat gunum kan vermeye gıdıcem ama korkuyorumDaha çok düşük 129![]()
Çok sevindim hayırlı olsunhamileyim![]()
Merhaba, tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsinhamileyim![]()
Bugün ebe aradı ve değerimin çok düşük olduğunu cuma günü tekrar kan vermen gerektiğini söyledi bende bi kaç gün daha bekle canm ondan sonra kan verBenımde çok sılık cıkıyo marka awox bugun bat gunum kan vermeye gıdıcem ama korkuyorum
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese en kısa zmanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahMerhaba, tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsingebe kalmak için yaptığınız bir şeyler varsa yazar mısınız
![]()
Verdım ben sabah negatif adette olmadım başım çatlıyo agrıdanBugün ebe aradı ve değerimin çok düşük olduğunu cuma günü tekrar kan vermen gerektiğini söyledi bende bi kaç gün daha bekle canm ondan sonra kan ver