Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım vermiyorKızlar awox kuruma çizgisi veriyor mu? Adetime 3 gün var. Bugün test yapayım dedim ilk dakikalarda çıkmadı ama sonradan çok çok silik çizgi çıktı.
Teşekkür ederim adetim gecikirse bir kez daha yapayım. Sizce erken mi yaptımHayır canım vermiyor
Ben 6 gün kala yaptım çok kıl gibi bi çizgi vardı bugün 4 gün kala yaptım silik çizgi vardı kann verdim betam. 25 çıktı bugünTeşekkür ederim adetim gecikirse bir kez daha yapayım. Sizce erken mi yaptım![]()
Bence sizde kan verinTeşekkür ederim adetim gecikirse bir kez daha yapayım. Sizce erken mi yaptım![]()
Sürekli negatif gördüğüm için korkuyorum kan vermeyeBen 6 gün kala yaptım çok kıl gibi bi çizgi vardı bugün 4 gün kala yaptım silik çizgi vardı kann verdim betam. 25 çıktı bugün
Siz ne kadardır deniyorsunuz?Ben 6 gün kala yaptım çok kıl gibi bi çizgi vardı bugün 4 gün kala yaptım silik çizgi vardı kann verdim betam. 25 çıktı bugün
Ocak ayından beri canımSiz ne kadardır deniyorsunuz?
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinOcak ayından beri canım
Amin canım inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bir çok markayı denemiş biri olarak awox kuruma çizgisi vs asla çıkarmıyor. Sadece 25 altı hcg ölçümü yapmıyor 25 hcg ve üzeriKızlar awox kuruma çizgisi veriyor mu? Adetime 3 gün var. Bugün test yapayım dedim ilk dakikalarda çıkmadı ama sonradan çok çok silik çizgi çıktı.
Bu ay hsg çekildim o kadar uğraştım bu ay bekliyordum ama negatif sanırım yineBir çok markayı denemiş biri olarak awox kuruma çizgisi vs asla çıkarmıyor. Sadece 25 altı hcg ölçümü yapmıyor 25 hcg ve üzeri
Silik gördüm demişsiniz bir kaç gün bekleyip yeniden yapın reglinize daha var zatenBu ay hsg çekildim o kadar uğraştım bu ay bekliyordum ama negatif sanırım yine![]()
Ama çok silikti yani burda olanlar gibi değil zor seçiliyorSilik gördüm demişsiniz bir kaç gün bekleyip yeniden yapın reglinize daha var zaten
Anlıyorum o zaman regl gecikmesi bekleyin bakalım olacak mıAma çok silikti yani burda olanlar gibi değil zor seçiliyor