- Emoji Skoru
- 106
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi venusunannesi
-
dpo oldukça erken ama var gibi hayalet bir çizgi, awox kolay kolay yanıltmaz 2 gün sonra bir daha yapın :) gönlünüzce olsun inşallahMerhaba kızlar bugün dpo 9 dayım dayanamadım test yaptım markası awox erken gebelik ilk 5 dkda bu çizgi çıktı ama emin olamıyorum. Benim gibi çıkıp pozitife dönen var mı ?
Benim de geçen ay böyle cikmisti ama adet oldum çok pihtili bı kanamam oldu bu ay tekrar denedik bugün yaptım benimde böyle sizin gibi gölge gibi ikinci çizgi vardı renkli değildi gölge şeklindeydi bekledikçe daha da belirginleşti daha önce awox hiç kuruma çizgisi çıkartmamisti iki senedir kullanıyorum ama adet olacak misim gibi de karnım ağrıyor daha 4 günüm var adetime. Siz kan verdiniz mi pozitif miMerhaba kızlar bugün dpo 9 dayım dayanamadım test yaptım markası awox erken gebelik ilk 5 dkda bu çizgi çıktı ama emin olamıyorum. Benim gibi çıkıp pozitife dönen var mı ?
Üç testte yaniltmiyorsa var bence sizde bebiş ben olsam duramaz hemen kan verirdimprodoctor, awox, predictor early..
reglme daha 8 gün var birinde silik çizgi çıkınca diğerlerini de yaptım. ilk 5 dakika içinde çıktı çizgiler. awox olan 15-20 dakika sonra tam koyulaştı.. bilgisi olan yorumlayabilir mi
sağlık ocağında ki ebeye gönderdim sabah kan testi yapalım var gibi duruyor bu kadar erken idrarda çıktıysa dedi bakalım hayırlısıÜç testte yaniltmiyorsa var bence sizde bebiş ben olsam duramaz hemen kan verirdim
İnşallah vardır. Benim adetime 4 gün var böyle çıktı testte gölge gibi çıktı sonra kurudukca biraz daha belirginleşti inşallah test bozuk değildir awox iki senedir kullanıyorum hiç kuruma çizgisi çıkmamıştısağlık ocağında ki ebeye gönderdim sabah kan testi yapalım var gibi duruyor bu kadar erken idrarda çıktıysa dedi bakalım hayırlısıçok erken olunca kafam karıştı bir de kaset test yaptım onda da bunlardan daha belirsiz bir çizgi belirdi kaset testte bile çıkmadı çok kafamı karıştırdı
inşallah sizin de vardırİnşallah vardır. Benim adetime 4 gün var böyle çıktı testte gölge gibi çıktı sonra kurudukca biraz daha belirginleşti inşallah test bozuk değildir awox iki senedir kullanıyorum hiç kuruma çizgisi çıkmamıştı
Erken yumurtlamis olabilirsiniz benimde 4gun kala sizinki gibi belki benimki yeni tutunmaya çalışıyor yeter ki olsun da insallahinşallah sizin de vardırdediğiniz gibi 3 testte yanıltmıyorsa awox gittikçe koyulaştı benim de. ilk 5 dakika bunlar belirdi sonrasında awox olan git gide koyulaştı.. erken döllenme ihtimali var gibi yoksa 8 gün kala çıkacağına ihtimal vermiyorum
inşallah Allah gönlünüze göre versinErken yumurtlamis olabilirsiniz benimde 4gun kala sizinki gibi belki benimki yeni tutunmaya çalışıyor yeter ki olsun da insallah
Benim daha silik predictor testim vardı, 2 saat önce 33.24 ile hamile olduğumu öğrendimprodoctor, awox, predictor early..
reglme daha 8 gün var birinde silik çizgi çıkınca diğerlerini de yaptım. ilk 5 dakika içinde çıktı çizgiler. awox olan 15-20 dakika sonra tam koyulaştı.. bilgisi olan yorumlayabilir mi
sabah vereceğim kanBenim daha silik predictor testim vardı, 2 saat önce 33.24 ile hamile olduğumu öğrendimkan verebilirsiniz
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahBenim daha silik predictor testim vardı, 2 saat önce 33.24 ile hamile olduğumu öğrendimkan verebilirsiniz
Şuan 2-3 gün var reglime, ilk testi salı günü yaptım. Aşırı silik gölge vardı. Sonraki gün kıl gibi ince pembe çizgi. Bugün pembe çizginin çıkma süresi 5 dk ya düştü. Dayanamadım kan verdimsabah vereceğim kanhayırlı olsun sizinde kaç gün öncesinde yapmıştınız testi
Belirtilerin nelerdiBenim daha silik predictor testim vardı, 2 saat önce 33.24 ile hamile olduğumu öğrendimkan verebilirsiniz
ben de inanamadığım için 2 farklı test daha yaptımŞuan 2-3 gün var reglime, ilk testi salı günü yaptım. Aşırı silik gölge vardı. Sonraki gün kıl gibi ince pembe çizgi. Bugün pembe çizginin çıkma süresi 5 dk ya düştü. Dayanamadım kan verdim
Dün itibariyle sol kasık çekilmesi, ara ara batması vardı. Bugün çok daha arttı o belimin soluna vuruyor. Çok hafif göğüs sızlamam var normalde olmaz. Normalde regle bu kadar kalmısken akıntım artardı. Ama akıntı sıfıra yakınBelirtilerin nelerdi