- Emoji Skoru
- 32
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi venusunannesi
-
Hayırlı haberlerini bekliyorum insallahben de inanamadığım için 2 farklı test daha yaptımbu kadar erken hiç tahmin etmiyordum çıkacağını.. hayırlısı bakalım sabah öğreneceğim
Dün itibariyle sol kasık çekilmesi, ara ara batması vardı. Bugün çok daha arttı o belimin soluna vuruyor. Çok hafif göğüs sızlamam var normalde olmaz. Normalde regle bu kadar kalmısken akıntım artardı. Ama akıntı sıfıra yakın
Kan verdiniz miBende de aynilari var sadece akıntım da var benim
Siz hamilesiniz tebriklerprodoctor, awox, predictor early..
reglme daha 8 gün var birinde silik çizgi çıkınca diğerlerini de yaptım. ilk 5 dakika içinde çıktı çizgiler. awox olan 15-20 dakika sonra tam koyulaştı.. bilgisi olan yorumlayabilir mi
Hayır vermedim gününün geçmesini bekliyorumKan verdiniz mi
kan testi verdimSiz hamilesiniz tebrikler
Adete 6 gün varken bu değer gayet iyi, hayırlı olsunkan testi verdim37.1 beta çıktı. Haftaya tekrar bakalım dedi. şuan adetime 6 gün var. beta değeri normal mi acaba
inşallah hayırlı olur çok teşekkür ederimAdete 6 gün varken bu değer gayet iyi, hayırlı olsun
Benim de bugün dpo 10 silik de olsa çıkar mı acebaŞuan durum nedir benim de dpo 10 da böyle çıktı dün
Evet normal, erken döllenme olmuştur. Maşallah sağlıkla kavuşun.kan testi verdim37.1 beta çıktı. Haftaya tekrar bakalım dedi. şuan adetime 6 gün var. beta değeri normal mi acaba
Hafif silik gölge olarak cıktı benim sonra kıl gibi ince çizgiye döndü.Benim de bugün dpo 10 silik de olsa çıkar mı aceba
Ben gördüm çok silik bir çizgi dpo kaçtasınız ve testin markası neKızlar sizce varmı çok silik var gibi geldi ama emin değilim
Bilmiyorum çünkü doğumumun üstünden 1 yıl geçti ve hiç adet olmadımBen gördüm çok silik bir çizgi dpo kaçtasınız ve testin markası ne
Freely markaBen gördüm çok silik bir çizgi dpo kaçtasınız ve testin markası ne
Freely marka yanlış pozitif verebiliyor testi tekrarlayın koyulaşmaya devam ederse kan testi verin benceFreely marka
Aaa bide iyi diyerek almıştım sabah da test yapacaktım ama böyle deyince kararsız kaldımFreely marka yanlış pozitif verebiliyor testi tekrarlayın koyulaşmaya devam ederse kan testi verin bence
Bence takip edin koyulaşırsa kan verin veya predictor alıp yapın yine silik çizgi çıkacak mıAaa bide iyi diyerek almıştım sabah da test yapacaktım ama böyle deyince kararsız kaldım
Yani çok koyulaşmadı pembeleşti biraz daha ama ağrılarım var ondan yarın hastaneye gideceğim test veririm artıkBence takip edin koyulaşırsa kan verin veya predictor alıp yapın yine silik çizgi çıkacak mı