- 12 Kasım 2021
- 227
- 37
- 48
- Konu Sahibi Kullanmiyoruuum
-
Awoxta bozdu o zaman kendiniBende bugün. Artimed strip yaptım hiç bişey çıkmadı awox yanılttı sanırım
Trenyoydan almıştım 3 testte aynı çıktıAwoxta bozdu o zaman kendini
Ay dua et valla çok heyecanlandım birdenEvet öyle olan çok insan var bakalım sonucumuz ne olacak
Evet, awox bence de güvenilir. Geçen ay bende gölge şeklinde çıkmıştı ben pozitif diye düşünmüştüm ama kanda negatifti sonra testi suçladım ama hata bizde gölgeyi bile pozitif sanıyoruz öyle olmasını istediğimiz için de pozitif çizgiymiş gibi görüyoruz ama testte sıkıntı yok gayet hassas ve küçük beta değerlerini bile algılıyor önemli olan sonucu doğru okuyabilmek.Kızlar awox çok hassas. En küçük değerde bile var mı yok mu diye şüpheye düşürmeden belirgin pembe çizgi çıkıyor. Gölge gibi ya da gri vs. ise yok demekmiş onu öğrendim. 7,8 beta hcg fotoğraftaki gibiydi
Sizin deger mi böyle çıktı canım bende dün kan verdim.negatif çıktı aynen gölge gibi çizgi vardı ondan mı yoktuKızlar awox çok hassas. En küçük değerde bile var mı yok mu diye şüpheye düşürmeden belirgin pembe çizgi çıkıyor. Gölge gibi ya da gri vs. ise yok demekmiş onu öğrendim. 7,8 beta hcg fotoğraftaki gibiydi
Olabilir haklı olabilirsiniz ama bende gerçekten çok ince bir çizgi çıkmıştı ondan şüphelenip kan testi verdimEvet, awox bence de güvenilir. Geçen ay bende gölge şeklinde çıkmıştı ben pozitif diye düşünmüştüm ama kanda negatifti sonra testi suçladım ama hata bizde gölgeyi bile pozitif sanıyoruz öyle olmasını istediğimiz için de pozitif çizgiymiş gibi görüyoruz ama testte sıkıntı yok gayet hassas ve küçük beta değerlerini bile algılıyor önemli olan sonucu doğru okuyabilmek.
Awox ilkinde bende de kıl gibi çizgi vardı ve yanılttı belirtiler ve awoxa da güvenimden emindim neredeyse ama kanda sonuç negatifEvet öyle olan çok insan var bakalım sonucumuz ne olacak
Hiç birine güven kalmadı artık bende bıraktım bi kaç gündür yapmıyorum test gecikmemin 8.günü varsa elbet çıkacak yoksa de görücezAwox ilkinde bende de kıl gibi çizgi vardı ve yanılttı belirtiler ve awoxa da güvenimden emindim neredeyse ama kanda sonuç negatif
Evet, awox bence de güvenilir. Geçen ay bende gölge şeklinde çıkmıştı ben pozitif diye düşünmüştüm ama kanda negatifti sonra testi suçladım ama hata bizde gölgeyi bile pozitif sanıyoruz öyle olmasını istediğimiz için de pozitif çizgiymiş gibi görüyoruz ama testte sıkıntı yok gayet hassas ve küçük beta değerlerini bile algılıyor önemli olan sonucu doğru okuyabilmek.
Tekrar yaptım sabah böyle çıktı hiç bişey anlamadım gecikmenin 9.günü pkosluyumKızlar awox çok hassas. En küçük değerde bile var mı yok mu diye şüpheye düşürmeden belirgin pembe çizgi çıkıyor. Gölge gibi ya da gri vs. ise yok demekmiş onu öğrendim. 7,8 beta hcg fotoğraftaki gibiydi
Days doctor yaptım silik çıktı ama daha önce de silik çıkarmıştı bişey olsa daha net çıkardı sanırım ya kendimi kandırıyorumawox olanı da göstermeyebiliyor yada gerçekten olmayanı göstermiyor emin değilim inan awox da çıktıysa kesin hamilesindir demek zaten ben öyle düşünüyorum
Ben göremedim maalesefTekrar yaptım sabah böyle çıktı hiç bişey anlamadım gecikmenin 9.günü pkosluyum
Canım geç gördüm mesajını ama yine de yazayım. Daha önce ben de çok gölge çizgi görmüştüm onlar negatifti pozitif olduğunda değer 7 olmasına rağmen çizgi pembeydi bakınca direk görünüyordu. Senin sonucun ne oldu?Sizin deger mi böyle çıktı canım bende dün kan verdim.negatif çıktı aynen gölge gibi çizgi vardı ondan mı yoktu
Canım sürekli çizgi çıkıyor çok silik ama kan negatif şuan gene yaptım silik ama koyulaşma yok kanda negatifCanım geç gördüm mesajını ama yine de yazayım. Daha önce ben de çok gölge çizgi görmüştüm onlar negatifti pozitif olduğunda değer 7 olmasına rağmen çizgi pembeydi bakınca direk görünüyordu. Senin sonucun ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?