Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebesin canım bende awox ile öğrendim sonra aynı gün akşam 10.35 ile öğrendimKizlar awox marka adete 4 gün var sabah ilk idrarla yaptım varmıdır
Gebesin canım bende awox ile öğrendim sonra aynı gün akşam 10.35 ile öğrendim
Evet sonra 23 Haziranda verdim 623 çıktı 25 Haziran'da 1235 çıktı . Ben kaçıncı gün olduğunu da bilmiyorum niye diye sorarsan döngülerimi de karışık çünkü10.35 betamiydi? Kacinci gun cikti bu deger canim?
Peki bu sırada nasil belirtileriniz olmuştu mide bulanmanız falan oldumu ben bişey hissetmiyorum kan testide perşembe günü vericemEvet sonra 23 Haziranda verdim 623 çıktı 25 Haziran'da 1235 çıktı . Ben kaçıncı gün olduğunu da bilmiyorum niye diye sorarsan döngülerimi de karışık çünkü
Kasık ağrısı oldu belim ağrıyor halada ağrıyor canım mide bulantısı pek var diyemem bazen tiskinmem oluyurPeki bu sırada nasil belirtileriniz olmuştu mide bulanmanız falan oldumu ben bişey hissetmiyorum kan testide perşembe günü vericem
Benimkide sağlikli okursa bebişlerimizin arasında 2 3 hafta olacakKasık ağrısı oldu belim ağrıyor halada ağrıyor canım mide bulantısı pek var diyemem bazen tiskinmem oluyur
İnşallah sağlıklı ilerler canımBenimkide sağlikli okursa bebişlerimizin arasında 2 3 hafta olacak![]()
Merhaba birşey sorabilir miyimEvet sonra 23 Haziranda verdim 623 çıktı 25 Haziran'da 1235 çıktı . Ben kaçıncı gün olduğunu da bilmiyorum niye diye sorarsan döngülerimi de karışık çünkü
merhaba tabikide buyrun yardımcı olmak isterimMerhaba birşey sorabilir miyimadet dönemiyle ilgili
17 Haziran'da çıktı değerim canım . Sen şöyle normalde 26 Mayıs'ta adet gördüm 4 gün 5 gün sürdü sonrasında hiç yaşamadığım şöyle kahverengi akıntı yaşadım 2 gün boyunca çamur gibiydi tabii daha önceden 5 gün gecikmem olmuştu her neyse adet gördüm akıntım bitti dedim birkaç gün sonra kasık ağrım oldu ve akıntım vardı ben de dedim kesinlikle hani adet görüyorum diye falan ama sonradan fark ettim yumurtlama akıntısıydi 4 Haziran gibi yumurtlama oldu 5 Haziran da ilişki oldu 8 Haziran da oldu Aralıklarla oldu ilişki ve 17 Haziran'da test silik çıkınca akşama kan verdim 5 Hazirandaki ilişkiden olmuş olabilir eğer öyle olduysa 12.gunde silik çizgi ile birlikte 10.35 değeri gördüm canım10.35 betamiydi? Kacinci gun cikti bu deger canim?
Tekrar merhabaT merhaba tabikide buyrun yardımcı olmak isterim
10 gün önce yerleşme olabilir mi bilmiyorum canım genelde yerleşme ya adetten 1,2 gün önce yada regli günü olur ama gebe olabilir sin regline kaç gün var şuanTekrar merhabaen son adet tarihim Mayıstı fakat Haziran da adet tarihimden 10 gün önce 2 gün süren kanamam oldu siyah renk şeklinde 3.gün ise pembe leke geldi bitti sizce adet mi görmüşümdür anlamadım döngüm düzenli değil
![]()
3 gün geçiyo şu an dediğim gibi düzensiz olduğu için bilemiyorum sormak istedim teşekkür ederim10 gün önce yerleşme olabilir mi bilmiyorum canım genelde yerleşme ya adetten 1,2 gün önce yada regli günü olur ama gebe olabilir sin regline kaç gün var şuan
Bunda varmı canim
Var gibi canım sanki banami öyle geldi sen çıplak gözle bakınca var mı çünkü buraya ekleyince kalitesi düşüyor ya