• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Awox silik çizgiyi görüyor musunuz?

Ben bugün deli gibi 3 tane ayrı eczaneye gidip 3 ayrı test aldım normalde awox bulamam evde awox var başka marka alayım dedim eczanede awox varmış onu da aldım 😂😂
Yarın sabah awox güncellemesi yaparız beraber, ben de internetten awox almıştım yedekli evde şu an 😂

Ben de dpo 9’da başladım yapmaya. Bugün dpo 10 ama negatif. Bakalım yarın sabah inşallah kızlar silik çizgi çıktı diye gelirim 🙈
Ayyy keşke valla burda biri hamile olunca kendim olmuş gibi seviniyorum en azından birimiz elendi diye 😂😂 benim velim ağrımaya başladı reglden önce de ağrır hep regl geliyor yani

Ayyy keşke valla burda biri hamile olunca kendim olmuş gibi seviniyorum en azından birimiz elendi diye 😂😂 benim velim ağrımaya başladı reglden önce de ağrır hep regl geliyor yani
Ben aynı zamanda vücut ısısı ölçümü yapıyorum. Bu sabah ilk defa 37.3 çıktı ama regle 1-2 gün kala kesin düşüyor. Regl 1 gün öncesi ve geldiği gün bende kasık ağrısı yapıyor. O yüzden asla anlayamıyorum çok kötü 😂

Ben aynı zamanda vücut ısısı ölçümü yapıyorum. Bu sabah ilk defa 37.3 çıktı ama regle 1-2 gün kala kesin düşüyor. Regl 1 gün öncesi ve geldiği gün bende kasık ağrısı yapıyor. O yüzden asla anlayamıyorum çok kötü 😂
Neyse az kaldı ya sabret bakalım benim beş ağrım arttı kesin reglim artık 😂

C cheriberry O omayra_8 kızlar bakın bütün testleri deniyorum bu test yalancı pozitif veriyor biliyorum ama yine de yaptım Days doctor 😂😂
IMG_0277.webp

Back
X