- Emoji Skoru
- 62
- Puanlar
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var bence sağlıkla al kucağınaHanımlar kan verdim fakat çıkmadı daha sonucum sabah çıkar büyük ihtimalle dayanamayıp evdeki son awox testide yaptım bu sefer çok daha belirgin çıktı sanırım gerçekten hamileyim![]()
ayy inşallah tabiki yazicamm direk buraya kosucam zaten sonucu görünceEvet var bence sağlıkla al kucağına
Sonucunuda yaz kız![]()
ayy inşallah tabiki yazicamm direk buraya kosucam zaten sonucu görünce![]()
Evet sağlık ocağında verdim sabah 10da bugün çıkar diye bekledimde çıkmıyor ya inşallah sabaha kalmadan çıkar sonuçSabah sağlık ocağında verdiysen kanı gecede çıkabiliyor
Bakıyorum sürekli ama çıkmamış daha sonuçGece çıkabiliyor siteden bakmaya çalış bi oraya bazen daha erken düşebiliyor
Kız uyumadın mıııBakıyorum sürekli ama çıkmamış daha sonuç![]()
çıkmışş 33.7 çıkmış daha çok yenii ay çok mutluyummKız uyumadın mıııçıkmış mı
![]()
Ay sağlıkla gelsin inşallahçıkmışş 33.7 çıkmış daha çok yenii ay çok mutluyumm![]()
Öyle yapıcam canımm çok teşekkür ederimmAy sağlıkla gelsin inşallah2. Testinde yine aynı saatte aynı yerde vermeye çalış artış için kafan karışmasın değerlerde
Yaptınız mı değeriniz nasıl yükseldi benim de böyle cıktı awoxdaÖyle yapıcam canımm çok teşekkür ederimm![]()
Yaptım canım 2 gün sonra aynı saatte verdim 113 çıktı bidaha vermedim doktor haftaya görüşürüz dedi keseyi görmek için dedi sanırımYaptınız mı değeriniz nasıl yükseldi benim de böyle cıktı awoxda
Hamile misiniz şu an aynı durumdayım daayy hadi inşallahDaha önce çok testte yalancı pozitif gördüm o yüzden içimde hep bi şüphe var birkaç gün testi tekrarlayıp koyulasmayi takip edip sonra kan vericem İnşallah vardır
![]()
Hamile misiniz şu an aynı durumdayım
Hamile misiniz şu an aynı durumdayım da
Beni de yanıltmadı :) dün baktırdım 22 beta daha çok küçük ama regl günüme 2 gün vardı. Baktırdığımda inşallah sağlıkla yükselir ve kucağımıza alırız :)evet canım 7 haftalık hamileyim şuan 2 gün sonra kalp atışını duymaya gideceğiz bu awox testi hiç yaniltmiyor bundan başka bütün testleri denemiş olabilirim hepsi yanılttı
Ay inşallah dediğin gibidir sonuç alır almaz yazıcamvar canım benim de böyleydi Avox yanıltmıyor hemen kan ver çok küçük daha belli ama en net sonuç kan arkadan bir tane daha Avox yap o da böyle çizgi verirse zaten net yanılmıyor Avox