• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AWOX TEST BAKAR MISINIZ

mubbtela

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
225
115
18
27
Arkadaşlar reglime 1-2 gün var dün awox test yapmıştım bir şey çıkmadı bugün bi ağlama krizi geldi acaba bişey mi var diye içime kurt düştü bakayım dedim az önce test yaptım böyle çıktı çok zor görülen bir çizgi var testim awox ama regl olacak gibiyim de ne dersiniz :( awox yalancı cıkartır mı

Eklentiler

• IMG_8133.webp
    IMG_8133.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 81
Arkadaşlar reglime 1-2 gün var dün awox test yapmıştım bir şey çıkmadı bugün bi ağlama krizi geldi acaba bişey mi var diye içime kurt düştü bakayım dedim az önce test yaptım böyle çıktı çok zor görülen bir çizgi var testim awox ama regl olacak gibiyim de ne dersiniz :( awox yalancı cıkartır mı
Öncelikle ağlama krizine girmeyin 🥲🥲🥲🥲 belli belirsiz bir çizgi var evet ama kuruma çizgisi de olabilir kaç dakikada çıktı

İlk 5 dakika içinde çıkan sonuç önemli diyorlar ama kuruma çizgisi de olabilir, gebelikte çok erken dönemde olabilir, 2 gün sonra testi tekrarlamak gerekir

5 dk içinde çıktı hala ıslaktı açtığımda kutusnu aldım elime baktım emin olamadım 2 gün sonra reglim geçer o zaman mı tekrarlamalıyım

Benimde ilk 5 dakikada böyle gölge çizgi belirdi, sizce varmı ?

Eklentiler

• IMG_5376.webp
    IMG_5376.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 70
Back
X