Awox test çizgi

eflinnnnn

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
608
Puanlar
23
İki ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve doktora gittim.
Tüm tahlilerim temiz çıktı sadece 3 cm çikolata kisti çıktı vebu çocuğa engel değil dendi. fakat kilom 103 boyum 180 85 kiloya inmeden hamile kalamazsın dedi doktor ve çok üzüldüm vücudum diyeti reddetti. Dün akşam şüphelendim ve test yaptım ve bu sabahta yaptım varmıdır acaba kan versem mi adetim 2 gün gecikti

Eklentiler

• IMG_5765.webp
    IMG_5765.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 146
Şimdi gidip kan vereceğim daha faza bekleyemem inşallah vardır

Bariz iki çizgi var hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin

karnımda sanki adet olucakmışım gibi sancım var bir yandan da korkuyorum sağlık ocağının açılmasını bekliyorum

Tüm tahlilerim temiz çıktı sadece 3 cm çikolata kisti çıktı vebu çocuğa engel değil dendi. fakat kilom 103 boyum 180 85 kiloya inmeden hamile kalamazsın dedi doktor ve çok üzüldüm vücudum diyeti reddetti. Dün akşam şüphelendim ve test yaptım ve bu sabahta yaptım varmıdır acaba kan versem mi adetim 2 gün gecikti
Maşallah, bu bildiğin pozitif, acabasi falan kalmamış canım.🤍 Tebrikler, sağlıkla ilerlesin inşallah.
Kan sonucun çıkınca yazarsan sevinirim , merak ettim.

Kan verdim sabırsızlıkla bekliyorum zaman geçmiyor
Sağlık ocağında biraz geç çıkıyor sonuçlar canım.
Ben o yüzden devlet hastanesi acilinde test veriyorum, orada 1-2 saate çıkıyor.
Sağlık ocağında sabah 10da vermiştim, gece 10-11 gibi e- nabıza düşmüştü.

Sağlık ocağında biraz geç çıkıyor sonuçlar canım.
Ben o yüzden devlet hastanesi acilinde test veriyorum, orada 1-2 saate çıkıyor.
Sağlık ocağında sabah 10da vermiştim, gece 10-11 gibi e- nabıza düşmüştü.
Dün acile gittim kovdu resmen bakamam ben birde bunlarla beni meşgul etmeyin dedi

Dün acile gittim kovdu resmen bakamam ben birde bunlarla beni meşgul etmeyin dedi
Ya gerçekten bazı görevliler çok agresif oluyor, ayıp yani.
Öyle yada böyle ilgilenmek zorundalar.
Tamam ciddi aciliyeti olan çok hasta var ama, sonuçta yeşil alan, kırmızı alan diye bir şey var.
Biz acil durumu olan kimsenin sırasını
almıyoruz sonuçta.

Buda sorumu bariz var tabıkı masaAllah guzel sonuclar alacagınıza emınım Rabbımın ıznıyle

Back
X