Awox test yalancı pozitif verir mi?

krky3545

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
86
Regle 4 gün var awox test yaptım belirsiz bir çizgi var emin olamadım bu testi kullanan varmı acaba
IMG_9385.webp

Canım pozitif gözüküyor, tebrikler. Her testin yanılma payı var tabi ki ama awox güvenilir testlerden biri yanılma payı az

Canım pozitif gözüküyor, tebrikler. Her testin yanılma payı var tabi ki ama awox güvenilir testlerden biri yanılma payı az
Teşekkür ederim ilk defa kullandım bu markayıda emin olamadım hiç inşallah doğrudur sağlıkla ilerler isteyen herkesin

Ya ben sabah test yaptım çift çizgi ama tuhaf bir test test mi bozuk ben ne olduğunu anlayamadım bi bakar mısınız?
Bu sabah yaptığınız test mi? Test bozuk gibi gözüküyor bence daha güvenilir bir testle yeniden ilk idrarda tekrarlayın 🙂

Bu sabah yaptığınız test mi? Test bozuk gibi gözüküyor bence daha güvenilir bir testle yeniden ilk idrarda tekrarlayın 🙂
Bu sabah yaptım evet akşam eşim işten gelince direk kab germeye gidicem valla daraldım testlerden zaten bu gün adet günüm

Bu sabah yaptım evet akşam eşim işten gelince direk kab germeye gidicem valla daraldım testlerden zaten bu gün adet günüm
Çok güzel o zaman dediğiniz gibi direkt kan verebilirsiniz bugün regl gününüzse yüksek ihtimal varsa çıkar zaten. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Back
X