- 12 Şubat 2025
- 226
- 33
- 13
- 26
- Konu Sahibi panikprenses34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 i canım çıplak gözle görünüyor net ama ince kıl gibi bir çizgi acaba ikinci çizginin yerinde o kıl gibi çizgi hep var mı onu mu görüyorum bilemedim markası da awoxBen ikinci çizgiyi göremedim canım. Adet günü be zamandı.
Bu 6. Denememiz geçen 2 ay üst üste kimyasal gebelik yaşadım malesefBirkaç gün sonra tekrar yap istersen bazen yanlış sonuç çıkarıyor erken gebelik testleri. Ne zamandır çocuk istiyorsunuz.
Daha çok yeni oluyor demek ki kimyasal gebelik olduğuna göre. İnşallah en yakın zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Allah yardımcımız olsun
Amin canım inşallah hepimizin. Siz ne zamandır deniyorsunuzDaha çok yeni oluyor demek ki kimyasal gebelik olduğuna göre. İnşallah en yakın zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Allah yardımcımız olsun.
Kimyasal gebelik yaşadın mı peki hiç. Ne hissettiğini tahmin edebiliyorum gerçekten çok yıpratıcı bir süreç Allah inşallah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin13 ayama sorsan bir ömür gibi.
Testi tekrarladınız mı bende şuan aynı durumdayım test yaptım çizgi var ama silikKızlar bat 15 Eylül ilk idrarla yapmadım az önce yaptım gözle bakınca ince kıl gibi bir çizgi var sizce sonuç nedir
O günün ertesi sabahı tekrarladım ama çıkmadı çizgi falan bir daha da yapmadım reglim gecikirse yapacağımTesti tekrarladınız mı bende şuan aynı durumdayım test yaptım çizgi var ama silik
Ben yaptım ilk 5 dk görülen silik çizgi vardı görüyordum Awox kuruma çizgisi çıkarıyor mu hiç bilmiyorum yani şimdi daha da belirgin bi çizgi var yarın sabah tekrarlıycam testiO günün ertesi sabahı tekrarladım ama çıkmadı çizgi falan bir daha da yapmadım reglim gecikirse yapacağım
Yok cnm sankiBen yaptım ilk 5 dk görülen silik çizgi vardı görüyordum Awox kuruma çizgisi çıkarıyor mu hiç bilmiyorum yani şimdi daha da belirgin bi çizgi var yarın sabah tekrarlıycam testi Eki Görüntüle 3643441 Eki Görüntüle 3643443
Ben yaptım ilk 5 dk görülen silik çizgi vardı görüyordum Awox kuruma çizgisi çıkarıyor mu hiç bilmiyorum yani şimdi daha da belirgin bi çizgi var yarın sabah tekrarlıycam testi Eki Görüntüle 3643441 Eki Görüntüle 3643443
İşte buraya atınca baya kalite düşüyor ama belli ya neyse yarın sabah bakalım nasıl çıkacakYok cnm sanki
Dene bakalim cnm insallah vardirİşte buraya atınca baya kalite düşüyor ama belli ya neyse yarın sabah bakalım nasıl çıkacak
Ay inşallah ya awox kuruma çıkarıyor mı biliyor musunuzDene bakalim cnm insallah vardir
Bildiğim kadariyla yapmiyor ama baska markada almanızı tavsiye ederim miratech gibi cunku iki testte pozitif olursa negatif çıkma ihtimali olmaz bide cok erken. Bak bana bat 14 ama daha test elime almadimAy inşallah ya awox kuruma çıkarıyor mı biliyor musunuz