Gözle çok net görünüyor çizgi ya allahım inşallah vardır yarın sabah tekrarlarımEki Görüntüle 3669839 Eki Görüntüle 3669840 Eki Görüntüle 3669841 Eki Görüntüle 3669843 Kızlar adetime 5 gün var test yaptım ilk yaptığımda zaten silik çizgiyi görebiliyordum durdukça daha da çok belirginleşti sizce var mı
Testiniz awox sanırım. Awox bu ay eşim aldı 29 ekimde yapmıştım silik çizgi çıkardı fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama dün Predictor early kullandım negatif güvenemedim awoxaGözle çok net görünüyor çizgi ya allahım inşallah vardır yarın sabah tekrarlarım
Bana göre awox daha güvenilir 2 gün önce yaptığım da hiçbişey yoktu ve kuruma dahi yapmıyor bazen yapıyor onu da kuruma olduğunu anlıyorsunuz bence sizde yarın tekrarlayın testinizi ben buraya attım ama kalite düşmüş gözle çok rahat görüyorum inşallah vardır yarın da sabah yapıcamTestiniz awox sanırım. Awox bu ay eşim aldı 29 ekimde yapmıştım silik çizgi çıkardı fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama dün Predictor early kullandım negatif güvenemedim awoxa
Aradan 4-5 gün geçti çıksa diğerinde çıkması lazımdı bakalım adetime çok var daha benim yumurtalığımda sancım var çözemedimBana göre awox daha güvenilir 2 gün önce yaptığım da hiçbişey yoktu ve kuruma dahi yapmıyor bazen yapıyor onu da kuruma olduğunu anlıyorsunuz bence sizde yarın tekrarlayın testinizi ben buraya attım ama kalite düşmüş gözle çok rahat görüyorum inşallah vardır yarın da sabah yapıcam
hayır 3 saat önce sente marka test yaptım o daha da belirgin çıktı ve 5 dk içinde yarın sabah da tekrarlıycambu hayalet çizgi gibi çizgi aradan 1-2 saat geçtiğinde pembe bir kuruma çizgisi bıraktı mı?
Ben bisey goremedim gozle gorunuyorsa gidin burda kalite cok dusuyorEki Görüntüle 3670384 Eki Görüntüle 3670385 Bunu da şimdi yaptım direk çıktı kan vermeye gidecem
Kaç dpo canım biliyormusun ben sende çizgi gördüm sanki kan verince bilgi ver bende 10 dpo da yaptım yarın tekrar edicemEki Görüntüle 3670384 Eki Görüntüle 3670385 Bunu da şimdi yaptım direk çıktı kan vermeye gidecem
Bende 10 dpo şuan çok net görünüyor kan verdim sonuç ikindin çıkar yazarım buraya çünkü akşamda yaştım çıktı çizgi bugün sabah yaptığım hemen çıktı ve daha belirginKaç dpo canım biliyormusun ben sende çizgi gördüm sanki kan verince bilgi ver bende 10 dpo da yaptım yarın tekrar edicem
Sanki burada çizgi var gibi bende yumurtlamanın 10. Günü erken gebelik ile ögrendim 21 ekim yumurtlamam 30 ekimde yaptım bundan biraz daha silikti bu testi 31 Ekim'de yaptım aynı gün öğlen kan verdim 26.21 çıktı inşallah sizinde vardır sağlıkla gelsinler inşallahEki Görüntüle 3670384 Eki Görüntüle 3670385 Bunu da şimdi yaptım direk çıktı kan vermeye gidecem
Testini atarmısınBende 10 dpo şuan çok net görünüyor kan verdim sonuç ikindin çıkar yazarım buraya çünkü akşamda yaştım çıktı çizgi bugün sabah yaptığım hemen çıktı ve daha belirgin
Kaç dpo canım biliyormusun ben sende çizgi gördüm sanki kan verince bilgi ver bende 10 dpo da yaptım yarın tekrar edicem
Ayyy inşallah benim testim de şuan böyle görünüyor burda kalite çok düşüyor kan testinin çıkmasını bekliyorumSanki burada çizgi var gibi bende yumurtlamanın 10. Günü erken gebelik ile ögrendim 21 ekim yumurtlamam 30 ekimde yaptım bundan biraz daha silikti bu testi 31 Ekim'de yaptım aynı gün öğlen kan verdim 26.21 çıktı inşallah sizinde vardır sağlıkla gelsinler inşallah
İnşallah yaaa sanki çizgi hafif pembe gibi de kan sonucunu bekliyorumCızgıyı bende gördüm canım . Insallah hamılesındır
Ay belli ya benim böyle olduEki Görüntüle 3670451 Eki Görüntüle 3670452 Eki Görüntüle 3670453 Eki Görüntüle 3670454
Burda kalite düşüyor ama çok belli çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?