- 29 Haziran 2016
- 48
- 71
- 88
- Konu Sahibi Mavi_Cadii
-
gelirler ya...konu dahs yeni acildiOncelikle tesekkuru bir borc bilirim burda bana mesaj yazan ilk arkadassin ... Sanirim diger arkadaslar durumumun vahimliginin farkinda bundan bir cacik olmaz diyorlar ....
Hic bir an anlayamayacagim bir ruh hali icindesin ... Ve her zaman imrendigim insan tipi yeee ve kilo alma !!! Boyle bir duzen nasil isler inanki fikrim yok .... tek bildigim esimde yiyor yiyor ve kilo almiyor, bazen onu uykusunda yastikla bogma istegim olsada duruma alistim kader diyip geciyorum...
Yinede poliyannaci yaklasimla yola cikarsak ortak noktamiz kilo ve iyi gorunme istegi... Umarim basarirsin.. Tekrar tesekkurler
Istah mi :))) o da kimAnladim durumu... Simdi soyle yapsan boyle yapsan diyecegim ama eminimki bir cogunu denemissindir ve bilgin vardir zaten... Bir arkadasim var oda ayni sorunu yasiyor ve bazen yanima gelip bir kilo almisim diyip sevinc cigliklari atiyor...
Ne menem bir olay bu kadinlik... Her taraftan sorun fiskiriyor...
Bu arada istahin nasil mesela gun icinde neler yiyorsun ?
takipteyimmm ..
artık alıp vermelerden kaç kilo verdiğimi tam net diyemeyeceğim ama şu an ben de aynı sorunla savaşıyorum .
yaklaşık 17-20 kg verdim . daha da hala verecek kilom var
kolay gelsin size de.
bir öneri ; hergün yediklerinizi not edin . burda da paylaşacaksınız ama tablo olarak görmektede fayda var.
kilonuz , ölçümleriniz yedikleriniz , sporununuz hepsini içeren bir liste işi kolaylaştırıyor.
orası da var tabi.Suan kilomu vs yazdim yediklerimi ictiklerimide not ediyorum lakin ölcülerimi almaya yüregim dayanmaz... 72 kilo olunca bunu yapacagim cunku mutsuzluk yasayinca motivem dusuyor en azindan kilo verince bu islemi yapmak guclu kilacaktir beni...
Ay bana bir şeyler olmadı aslında, başlayabilirsem olacak...
Yarın büyük gün ve günlerden pazartesi değil bu defa "Salı" ! Salı sallanır ve sallanmak kalori kaybıdır diyerek paçaları sıvadım...
Eğerki bu defa başarılı olabilirsem çabalarım sonucu "yaa zaten iradesiz olan ben değildim pazartesilerde lanet vardı " diyerek tembelliğimi ve erteleme alışkanlığımı örtpas etmeyi düşünüyorum...
Durum fena ! Memelerim ve göbeğim yarış içine girdi... biraz daha bu erteleme ve boşvermişlikle gidersem göbeğim burun farkıyla memelerimi geçecek...
Işin özü günlerdir dolanıyorum ve sonunda yarın başlamaya karrar verdim... ve denetlenmek amacıyla buraya notlar düşeceğim... desteğinizi beklicem...
Umarım diyet sürecin keyifli ve başarılı olur
Bende dün başladım diyete ...
Umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşırız
orası da var tabi.
bazen kilo kaybı olmayıp incelmede oluyor ya sadece ondan bana kalsa saat başı ölçüm yapıcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?