Ay Bana Bi Şeyler Oluyor...!?

Mavi_Cadii

Ruhumda bir amazon var lakin bulmaya useniyorum
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
48
71
88
Ay bana bir şeyler olmadı aslında, başlayabilirsem olacak...
Yarın büyük gün ve günlerden pazartesi değil bu defa "Salı" ! Salı sallanır ve sallanmak kalori kaybıdır diyerek paçaları sıvadım...
Eğerki bu defa başarılı olabilirsem çabalarım sonucu "yaa zaten iradesiz olan ben değildim pazartesilerde lanet vardı " diyerek tembelliğimi ve erteleme alışkanlığımı örtpas etmeyi düşünüyorum...

Durum fena ! Memelerim ve göbeğim yarış içine girdi... biraz daha bu erteleme ve boşvermişlikle gidersem göbeğim burun farkıyla memelerimi geçecek...

Işin özü günlerdir dolanıyorum ve sonunda yarın başlamaya karrar verdim... ve denetlenmek amacıyla buraya notlar düşeceğim... desteğinizi beklicem...

Günaydin herkese...
Dün gece yasadigim bir tecrübe sonucu artik gece yatmadan tartiya cikmanin ne kadar kötü bir fikir oldugunu ögrendim. Cikmasaydim iyiydi ama yaptim bi kere ve sonuc uykusuz bir gece oldu... Efendim bu sabah, bir adet tatlandiricili büyük boy Türk kahvemi icerken size kendimle ilgili bilgileri vereyim takip daha kolay olsun;

Boy : 163- 164
Kilo : 80.1 ( pinti bir insanin kasaya gelip para uzatirken ki hezeyani icinde ellerim titriyor yazarken )
Kilo gecmisim : genel itibari ile hic zayip olmadim denilebilir....
1.5 sene once 67 kiloya kadar dusmustum
3 sene once 72 idim
5 sene once 83 idim
bu liste uzayacak, en iyisimi konuyu kapatalim....

Spor aliskanligim : parcali bulutlu... ara ara yuzerim ara ara yururum... ( kisacasi tembellim ben, birisini iteklesin beni )

HEDEFLERIM

1- )
Herkes gider Mersine ben giderim tersine ilkesinden yola cikarak diyet dolu bir yaz gecirecegim .... Subat ayinda bu karari alip hasas bünyemi zorlasaydim bende fit olabilirdim yazin... Lakin yok illa bir sinirlari zorlayacak bu kilo olayi oyle baslyacagim.... o nedenle ilk hedef ERTELEMEK YOK....

2-) 7 Gün sivi diyeti yapilacak ve umarimki bir 4 kilo gider ( ki cogu odem olacak kilo degil son donem yediklerim sagolsun !! )

3- ) Dukan diyetine baslanacak ardindan ki gecmiste o sekilde iyi zayiflamistim...

4- ) Bir ay sonunda 72 kilo olursam kendime kebap ismarlayacagim demiyorum tabikide asla demiyorum !!! 72 kilo olursam rahat nefes alip bu basligi ve dun geceyi hatirlayip durmadn yoluma devam edecegim

5-) sporsuz olmaz ! haftanin 3 gunu yuzmek ve diger gunlerde yuruyusle durumu tatliya baglarim umarim....

6-) aksamlari yagurt limon kürü uygulayacagim ... Limona tikim var.... ( ahhh ben ne aptalim bazen... kendim ettim kendim buldum sarkisini bu sabah kendime armagan ediyorum ! 5 ay oncesine 72 kiloyken nerdeydiii aklin kizim seninnn derler adamaaaaa !!! )

7-) Su hayattir en az 3.5 L su icilecek !!

Simdilik durum boyle aklima geldikce yazmaya devam edecegim... Bu arada benle birlikte bu ac, sinir krizleriyle dolu, dondurmasiz kaymaksiz cetrefilli yolda yurumek isteyen arkadaslarim olursa sevinirim ... En azindan motivemiz yuksek olur....

aksama yediklerimi not ederim ....

Oncelikle tesekkuru bir borc bilirim burda bana mesaj yazan ilk arkadassin ... Sanirim diger arkadaslar durumumun vahimliginin farkinda bundan bir cacik olmaz diyorlar ....
Hic bir an anlayamayacagim bir ruh hali icindesin ... Ve her zaman imrendigim insan tipi yeee ve kilo alma !!! Boyle bir duzen nasil isler inanki fikrim yok .... tek bildigim esimde yiyor yiyor ve kilo almiyor, bazen onu uykusunda yastikla bogma istegim olsada duruma alistim kader diyip geciyorum...
Yinede poliyannaci yaklasimla yola cikarsak ortak noktamiz kilo ve iyi gorunme istegi... Umarim basarirsin.. Tekrar tesekkurler

gelirler ya...konu dahs yeni acildi

Yesem yariyor artik dogumdan sonra metabolizmam sukur ki yavasladi...
Zayiflik guzel degil ya.165 boya 40 kg ile dolaniyodum son bi kac yildir.60 kg ile dogum yaptim da o da 60 demeye bin sahit...vucut kg yu gostermiyor ne bicim is anlamadım.

Anladim durumu... Simdi soyle yapsan boyle yapsan diyecegim ama eminimki bir cogunu denemissindir ve bilgin vardir zaten... Bir arkadasim var oda ayni sorunu yasiyor ve bazen yanima gelip bir kilo almisim diyip sevinc cigliklari atiyor...
Ne menem bir olay bu kadinlik... Her taraftan sorun fiskiriyor...
Bu arada istahin nasil mesela gun icinde neler yiyorsun ?

Istah mi :))) o da kim
Istah sifir ya...emziriyorum bide ...
dun gece başladım artik pekmezlere vs vs cunku tahminen 47 48 kilodayim...tartilmaktan tirsiyorum yok boyle bisy :)

Tartilma kendini hazir hissetmeden.... Ben dun gece o hatayi yaptim suan bir buyuk devirmis gibiyim uykusuzluktan...
Durumlar ne kadar zit olsada korkular ve üzüntüler ayni sanirsam...
suan mesela canim ekmegin ustune tereyag ve peynir onund a ustune recel surup yemek istiyor deli gibi ... ama önümde bir sise limonlu su var ben ona o bana bakiyor...
ahhh ahhh iclendim yeminle...
Bari sen ye ben yiyemiyorum

Tesekkurler destek icin... tadlandirici ve daha bir dolu seyi hayatimdan cikarmam gerekli farkindayim .... Lakin bir anda olmuyor ne yazikki.... sira onada gelecek elbet .... hatta gelsin neden bekliyorum ve erteliyorum ki ... Bir kac gun zorlanir sonra alisirim ....

Allahim bir gaz bir aydinlama var suan ustumde lutfen yapisip kalsin terketmesin ....

yarinki kahvem sekersiz olacak !

takipteyimmm ..
artık alıp vermelerden kaç kilo verdiğimi tam net diyemeyeceğim ama şu an ben de aynı sorunla savaşıyorum .
yaklaşık 17-20 kg verdim . daha da hala verecek kilom var
kolay gelsin size de.

bir öneri ; hergün yediklerinizi not edin . burda da paylaşacaksınız ama tablo olarak görmektede fayda var.
kilonuz , ölçümleriniz yedikleriniz , sporununuz hepsini içeren bir liste işi kolaylaştırıyor.

takipteyimmm ..
artık alıp vermelerden kaç kilo verdiğimi tam net diyemeyeceğim ama şu an ben de aynı sorunla savaşıyorum .
yaklaşık 17-20 kg verdim . daha da hala verecek kilom var
kolay gelsin size de.

Cok tesekkurler.... Ve umarim bende 15 kilo verdim gibi cumleler kurabilriim bir gun : ) Tebrik ederim

bir öneri ; hergün yediklerinizi not edin . burda da paylaşacaksınız ama tablo olarak görmektede fayda var.
kilonuz , ölçümleriniz yedikleriniz , sporununuz hepsini içeren bir liste işi kolaylaştırıyor.

Suan kilomu vs yazdim yediklerimi ictiklerimide not ediyorum lakin ölcülerimi almaya yüregim dayanmaz... 72 kilo olunca bunu yapacagim cunku mutsuzluk yasayinca motivem dusuyor en azindan kilo verince bu islemi yapmak guclu kilacaktir beni...

orası da var tabi.
bazen kilo kaybı olmayıp incelmede oluyor ya sadece ondan bana kalsa saat başı ölçüm yapıcam :))

Umarım diyet sürecin keyifli ve başarılı olur

Bende dün başladım diyete ...

Umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşırız

Umarım diyet sürecin keyifli ve başarılı olur

Bende dün başladım diyete ...

Umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşırız

Iyi dileklerin icin tesekkur ederim.... keyifli olacagini sanmiyorum ama basaracagima inaniyorum... evet evet basaracagim basarmaliyim basarsam iyi olacak : ))))

orası da var tabi.
bazen kilo kaybı olmayıp incelmede oluyor ya sadece ondan bana kalsa saat başı ölçüm yapıcam :))

daha o asamalara cok var benim icin... hayir usenmeyip daimi spor yapsam bende elimde mezru dolanir dururum heralde ama ne yazikki durum bir kabak bostan yan gel yat osman cinsinden : ))

Herkese gunaydinlar efem,
bu sabah itibari ile kilom 77. 2 ve rengli dönemine girmis bulunuyorum.... Bir gunde 3 kilo gitmis gibi gorunebilir lakin durum sandiginiz gibi degil... uzun bir aradan sonra burdaki basliklari gorup gaza gelip tartildigimda geceydi ve sonuc hüsrandi... ikincisi giden bence sadece odemdir asil 75 den sonrasi beni zorlayacak farkindayim...

simdi gelelim dun neler yeyip ictigime:

sabah : tatlandiricili Turk kahvesi
bir sise yarim limonlu su

aksama dogru : 3 tabak domates corbasi ( yagliydi ne yazikki )
1 fincan sekersiz ve tatllandiricisiz Türk kahvesi

gece yatmadan : limon yogurt kürü

Spor bahsini kapalim kuzum kendime koca bir sifir verip geciyorum olayi....Dun yaptigim temizik disinda kipirdanmam olmadi... Karnimdaki acilarla bugun de pas gececegimi dusunuyorum... Ama spor konusundada evde heran yapabilecegim basliklari gezindim kafamda bir plan var tabiki...

Kisacasi ilk gün iyi gecti diyebilirim haa unutmadan dün dolma yapmistim icinin nasil oldugunu anlamak icin biraz tadina baktim bir seker kasigi kadar... Bunu saymiyorum tabiki de ...

Ve disarda kapali yagmurlu bir hava var... Tam kitap battaniye ve koltuk ucluunun icine gömülme istegi icindeyim... Lakin yapmam gereken dünya kadar is var ve kocaman bir agrim... Hayir neden tüm bu zorlayici unsurlar kadin bünyesinde toplaniyor... Birde erkekler daha güclü derler bedenen külliyen yalan efemmm ...
bu kadar gevezelik yeter sanirsam kahvemi icip sitede dolanayim bakalim motivem yuksek kasin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…