- 29 Haziran 2016
- 48
- 71
- 88
- Konu Sahibi Mavi_Cadii
-
kahvaltı yok amaa
soyle bakinca nerdeyse iki senedir oldugum yerde saymam dahada vahimi ustune kilolar almam ve gene burdayim... umutsuz ve eskisinden kilolu ve mutsuz... evde tartim bile yok artik... o kadar koy verdim... sanirsam 90 kiloyu buldum... kendimden nefret ediyorum daha dogrusu tembelligimden...
canım bi anda kendine çok yüklenme... yavaş yavaş hyatından zararlı besinleri çıkar öyle bi anda insan damak tadından vazgeçemezki... kendine zaman tanı mesala sporu hergün yapma şuan daha çok başındasınbeslenme düzenini rayına koy 2 hafta spor yapma daha sonra haftada 3 gün yarım saat gibi kısa kısa sürelerle ilerle.... bende 15 kilo verdim ve tecrübelerim bana bunları yazdırıyor... 6. takımdayım her zaman seni aramıza bekleriz :) orada daha yol gösterici konuşmalar yapabiliriztesla tesekkur ederim destegin icin... Gercekten iyi geldi... En azindan bu portala icimden ne gelirse yaziyorum ve birileri beni duyuyor paylasinca azaliyor yukum sanki...
dun tekrar basladim her seye... daha fazla gec olmadan ayikmam lazimdi sonunda o enerjiyi buldum kendimde... dun hic seker almadim ve agzima bile suremedigim bitki caylarini ictim... tatlandiricida kullanmadim cikolata da almadim... leslie ile 3 mil calistim... zor olacagini dusunuyordum benim icin cunku son 3 aydir cok haraketsiudim ama yorlanmadim bu da beni sevindirdi... viks ile gobek yaglarindan kurtulun yazisindan sonra evde kafur ve karbonat olmamasina ragmen spor yaparken genede viks surup strecledim... sabah kalktigimda daha enerjik uyandim sanki ve bu his beni mutlu etti... yediklerime dikkat ettim ve bugunde markete gidip sebze agirlikli seyler almayi planliyorum... bakalim ne olacak cok hirs yapmadan devam edecegim ve hemen sonuc beklemeden... hala kilom kac bilmiyorum bakmayada korkuyorum belki ilerleyen donemde bakarim simdi bakmak beni cok kiracak... gunluk yediklerimi zacagim elimden geldigince...
tesla tesekkur ederim destegin icin... Gercekten iyi geldi... En azindan bu portala icimden ne gelirse yaziyorum ve birileri beni duyuyor paylasinca azaliyor yukum sanki...
dun tekrar basladim her seye... daha fazla gec olmadan ayikmam lazimdi sonunda o enerjiyi buldum kendimde... dun hic seker almadim ve agzima bile suremedigim bitki caylarini ictim... tatlandiricida kullanmadim cikolata da almadim... leslie ile 3 mil calistim... zor olacagini dusunuyordum benim icin cunku son 3 aydir cok haraketsiudim ama yorlanmadim bu da beni sevindirdi... viks ile gobek yaglarindan kurtulun yazisindan sonra evde kafur ve karbonat olmamasina ragmen spor yaparken genede viks surup strecledim... sabah kalktigimda daha enerjik uyandim sanki ve bu his beni mutlu etti... yediklerime dikkat ettim ve bugunde markete gidip sebze agirlikli seyler almayi planliyorum... bakalim ne olacak cok hirs yapmadan devam edecegim ve hemen sonuc beklemeden... hala kilom kac bilmiyorum bakmayada korkuyorum belki ilerleyen donemde bakarim simdi bakmak beni cok kiracak... gunluk yediklerimi zacagim elimden geldigince...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?