- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- Konu Sahibi Mericeyncim
Ne diyelim o zaman hayırsızsa beri, hayırlısıysa içeri :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt gidiyorAyyy nasıl yani şimdi numara insta adresine kayıtlıysa ve yeni bağımsız insta hesabı açıldıysa herkese bildirim mi gidiyor![]()
Karar verin kızlar numarayı fakeye bağlandığınızda gider dediler az önceEvt gidiyor![]()
Hayırlısı böyleymiş deyin ve olacakları izleyinHanimlar hoşlandığım biri var çalıştığım yere surekli gelip giden biri. Ama kendisi hakkında hicbirsey bilmiyorum öğrenmek için sahte instagram hesabı açtım ve yanlışlıkla sabitlenmiş olduğu hikayesine baktım.Sahte hesap olduğu için bunda ne var diyeceksiniz söyle ki ortak bir arkadaşımız meğer onun en yakın arkadaşıymis instagramindan öğrendim bende bunu.simdi ben sahte isimle ama kendi numaram ile instagram hesabı açınca ortak olan arkadaşa rehberindeki mericeyncim Xxx olarak instagram hesabı açtı diye bildirim gidiyor bildiğim kadarıyla ve bu şekilde hikayesine bakanın ben olduğumu öğrenmiştir kesin.ne var bunda demeyin ne olur benim için çok utanç verici. Instagramdan anlayan birileri bilgi verebilir mi ortak arkadaşa bildirm gitmiş mıdır? Cok üzgünüm kendimi küçük düşürdüm.gelince hiç ilgim yok gibi davranıp kendiki aptal durumuna düşünüyormusum meğer.