AY BEN BI HALT YEDIM 🤢🤢🤢

bana öyle bir bildirim hiç gelmedi bugune kadar, acaba benim listemdeki kimse fake hesap mı açmadı yoksa bir ayarı mı var bunun ya? bir de sabitlenmiş hikayelere bakanlar görülmez.

Bence hesabı direk dondurup kapatın. Bunun için uygulamalar var özellikle android kullanıyorsanız derya deniz..

Birisinin hikayesine baktıktan sonra o insanı engellerseniz, sizin onun hikayesine baktığını görmüyor çünkü engellemişsiniz.
3 sene filan oldu bunu keşfedeli. Stalklamak istediğim insanları gönül rahatlığıyla stalklıyorum.

Hanimlar hoşlandığım biri var çalıştığım yere surekli gelip giden biri. Ama kendisi hakkında hicbirsey bilmiyorum öğrenmek için sahte instagram hesabı açtım ve yanlışlıkla sabitlenmiş olduğu hikayesine baktım.Sahte hesap olduğu için bunda ne var diyeceksiniz söyle ki ortak bir arkadaşımız meğer onun en yakın arkadaşıymis instagramindan öğrendim bende bunu.simdi ben sahte isimle ama kendi numaram ile instagram hesabı açınca ortak olan arkadaşa rehberindeki mericeyncim Xxx olarak instagram hesabı açtı diye bildirim gidiyor bildiğim kadarıyla ve bu şekilde hikayesine bakanın ben olduğumu öğrenmiştir kesin.ne var bunda demeyin ne olur benim için çok utanç verici. Instagramdan anlayan birileri bilgi verebilir mi ortak arkadaşa bildirm gitmiş mıdır? Cok üzgünüm kendimi küçük düşürdüm.gelince hiç ilgim yok gibi davranıp kendiki aptal durumuna düşünüyormusum meğer.
Hayırlısı böyleymiş deyin ve olacakları izleyin ☺️

Olan olmuş sonuçta.. Oturup dövünmeyin, üzülmeyin sonuçta hoşlandığınız adammış başkası değil ki. aynen devam edin eğer sizden hoşlanıyorsa düştüğünüz bu durum onun gözüne çok sevimli gelecektir ☺️

kendınıze ıkıncı yedek hesap acmıssınız gıbı davranın fake gıbı davranırsanız ustunuze yapısır
bırı kısısel hesap arkadas akraba var dıgerınde de ınstagramda alıs verıs sayfaları ıcın actıgınız hesap olsun sorana oyle dersınız hatta ekleyın 6-7 kısısel gelısım sayfası alısverıs sayfası falan

oldu bıttı ıste

Sabit hikaye ise, baktığın görünmez. Stolk yapacaksanız mail adresi ile açın, bir de uygulama indirmeden kilitli hesapları açan web siteleri var onları kullanın 😂 ben 2 tanesini kullanıyorum bazen küstüğüm gıcıklar napıyor diye 😂

Back
X