AY BEN BI HALT YEDIM 🤢🤢🤢

Mericeyncim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
164
73
28
Hanimlar hoşlandığım biri var çalıştığım yere surekli gelip giden biri. Ama kendisi hakkında hicbirsey bilmiyorum öğrenmek için sahte instagram hesabı açtım ve yanlışlıkla sabitlenmiş olduğu hikayesine baktım.Sahte hesap olduğu için bunda ne var diyeceksiniz söyle ki ortak bir arkadaşımız meğer onun en yakın arkadaşıymis instagramindan öğrendim bende bunu.simdi ben sahte isimle ama kendi numaram ile instagram hesabı açınca ortak olan arkadaşa rehberindeki mericeyncim Xxx olarak instagram hesabı açtı diye bildirim gidiyor bildiğim kadarıyla ve bu şekilde hikayesine bakanın ben olduğumu öğrenmiştir kesin.ne var bunda demeyin ne olur benim için çok utanç verici. Instagramdan anlayan birileri bilgi verebilir mi ortak arkadaşa bildirm gitmiş mıdır? Cok üzgünüm kendimi küçük düşürdüm.gelince hiç ilgim yok gibi davranıp kendiki aptal durumuna düşünüyormusum meğer.

Hanimlar hoşlandığım biri var çalıştığım yere surekli gelip giden biri. Ama kendisi hakkında hicbirsey bilmiyorum öğrenmek için sahte instagram hesabı açtım ve yanlışlıkla sabitlenmiş olduğu hikayesine baktım.Sahte hesap olduğu için bunda ne var diyeceksiniz söyle ki ortak bir arkadaşımız meğer onun en yakın arkadaşıymis instagramindan öğrendim bende bunu.simdi ben sahte isimle ama kendi numaram ile instagram hesabı açınca ortak olan arkadaşa rehberindeki mericeyncim Xxx olarak instagram hesabı açtı diye bildirim gidiyor bildiğim kadarıyla ve bu şekilde hikayesine bakanın ben olduğumu öğrenmiştir kesin.ne var bunda demeyin ne olur benim için çok utanç verici. Instagramdan anlayan birileri bilgi verebilir mi ortak arkadaşa bildirm gitmiş mıdır? Cok üzgünüm kendimi küçük düşürdüm.gelince hiç ilgim yok gibi davranıp kendiki aptal durumuna düşünüyormusum meğer.
Girmiştir benimde bı arkadaşım sahte hesap açmış bana bildirim gelmişti

Numaran kayitli oldugu icin malesef ki gidiyor bildirim

Ya ne varki bunda ilanı aşk etmemissiniz ki bir hikayeye bakmaktan ne çıkar ki insanların size bu kadar anlam yukleyeceginimi düşünüyorsunuz gerçekten ? Aa sahte hesapla hikayeme bakmış kesin bana aşık :KK14:

Ayrıca 24 saati geçtiğinde sabitlenen hikayede kimin hikayeye baktığı bilinmez

Rehber bilgilerini paylaşmak için izin gerektiriyor sanırım. Evet dediyseniz kesin bildirim gitmiştir.
Ama o kişinin hikayesine baktığınızı o arkadaş nereden bilecek. Hoşlandığınız kişi böyle böyle biri hikayeme baktı derse ortak arkadaşınız siz olduğunuzu söyler. Bence hiç vir şey yokmuş gibi davran.

1. rehberinizde kayitli biriyse veya instagramda normal arkasiniz ise bildirim gider.xxx su isimle instagram hesabi acti diye .
2. sabitlenmis hikayelere kimin baktigib3 4 senedir gozukmuyor .
yani eger profildeki sabit hikayeye baktiysaniz sizin hikayeye baktiginizi goremez ama o profile bakabilmek icin arkadas olaral eklediyseniz telefona yebi actiginiz hesabin sizin oldugu bilgisi geldigi icin fake hesaptan takip ettiginizi anlayabilir .
umarim beyfendinin hesabi herkese aciktir ve arkadaslik gondermemissinizdir fake hesaptan

1. rehberinizde kayitli biriyse veya instagramda normal arkasiniz ise bildirim gider.xxx su isimle instagram hesabi acti diye .
2. sabitlenmis hikayelere kimin baktigib3 4 senedir gozukmuyor .
yani eger profildeki sabit hikayeye baktiysaniz sizin hikayeye baktiginizi goremez ama o profile bakabilmek icin arkadas olaral eklediyseniz telefona yebi actiginiz hesabin sizin oldugu bilgisi geldigi icin fake hesaptan takip ettiginizi anlayabilir .
umarim beyfendinin hesabi herkese aciktir ve arkadaslik gondermemissinizdir fake hesaptan
Oyyy sagolun yok beyefendi herkese açık ve eklemedim çok şükür görünüyorsa sorun değil. Çok teşekkür ederim.

Ya ne varki bunda ilanı aşk etmemissiniz ki bir hikayeye bakmaktan ne çıkar ki insanların size bu kadar anlam yukleyeceginimi düşünüyorsunuz gerçekten ? Aa sahte hesapla hikayeme bakmış kesin bana aşık :KK14:

Ayrıca 24 saati geçtiğinde sabitlenen hikayede kimin hikayeye baktığı bilinmez
Hanim efendicigim bana hiçbir anlam yüklemez eminim o konuda. Ama herkes bir olmuyor işte bana göre büyük bir olay.tesekkur ederim.

AAy bU CeVAbİ arıyordum çok mutlu oldum😂😂😂 ablamın eşiyle gorusmuyorum
Sabitlenmiş story sine bakmıştım, korkudan engellemistim 😅😅😅😅😅sonra.
Gidem de kadiram emgeli
Sabitlenmiş olan hikayelere kimin baktığı görünmüyor merak etme ✌️

Sabitlenmiş hikayelere kimin baktığını göremez. Numaranızı kaldırın oradan olsun bitsin.

Bildirim gitmiştir muhakkak, bence takmayın 😅

Bir küçük de tiyo ben vereyim fake hesap açarken rehberinizle senkronize kısmını kapatırsanız kimseye bildirim gitmiyor.bu ayar instada- ayarlar-hesap kısmında

Back
X