• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay biz elimizle silince de kirleniyor.

aynen öyle

çağa ayak uyduramıyor

yani her yeni şey kötüdür, vardır bir katekullisi

kv ye kurutma makinesi aldık evde hastası var diye

ama o halen onu kullanmak yerine koca koca sepetleri taşıyıp balkona asıyor

neymiş öyle yeterince kurumazmış, hava görmeden olmazmış vs

bulaşık makinasına yıllar sonra alıştı

bu arada ben de sorardım o mopu nasıl temiz oluyor mu diye ama ben de alayım diye meraktan

bu arada pratik ise temiz olmasa ne olacak ki

elinle ayda bir sileceğine mopla iki haftada bir silersin daha temiz olur onu geçtim, cam bu kirli olsa insan hayatından ne kaybolur

kv ye de komşular der "ayy senin gelin bir icat çıkarmış, cam siliyor" diye, öveceksiniz daha kimse sormadan şöyle iyi böyle iyi diye merak ettirip üste çıkacaksınız

bunu tabii herkes yapamaz bizim bir arkadaş vardı bir ara buharlı temizleyiciler çok popülerdi almıştı o, aylarca övdü sonra attı kenara, bir yardımcı hanım buldu aylarca da onu övdü, sonra onu da bıraktı

ama bir çok kişiye o kadar övdü ki hem o aleti aldılar sonra attılar, sonra da o yardımcı hanımla başlayıp bıraktılar

bu sıralar çevremde robot süpürgede aynı bilgi kirliliği var herkes kendininkini övüyor yakında kokusu çıkar, en iyisi piyasada kalır o zaman alırız :)))

kv yi takmayın he deyin geçin hatta becerebilirseniz onu övün

ben severim o tarzı "aman ben nasıl senin gibi yer sileyim, cam sileyim, istesem de olmaz" deyip geçiyorum
Çok reklamcı değilim sanırım gerçi o reklamcı olsam da fazla geri bir insan anlattım mesela yerleri elimle silmiyorum artık onunda elle sildim gibi oluyor dedim. Bana aaaa hep evin dışına hep içine mi kullanıyorsun dedi 🤭🤪 daha da diyecek yok hatta aaaaaa ben istememe elimle silerim falan dedi çünkü dediğiniz gibi çağa ayak uyduracak kafa yok. Yalnız bu dediğiniz tipleri nemde hiç sevmem o ayrı geçen kuzenim Bir markanın süpürgesini almış aman anlat anlat bitiremedi 7 bin falan ama bakarsanız öyle büyük ki koyacak yer kalmamış evde 🤭

bizde temizligi sevgilim yapiyor normalde, annesi ziyarete gelince oglu annesiyle vakit gecirsin diye ben yaptim. annesi de bana aynisini soyledi ay o ne viledayla ordan aldin oraya attin tozu dedi. ben de sevgilime bundan sonra vileda kullanmiyoruz o zaman bak ogrenmis olduk dedim guldum. 😂

sevgilim yerleri bezle sildi kadin hayatinin en buyuk sokunu yasamistir. ertesi gun viledayla sildik hic sesi cikmadi mum gibi oturdu yerinde. bir gun kocaniza bezle sildirin her yeri sonra kayinvalide vileda sponsoru olur eminim.
7.kattalarmış, işin kolayı varken kadını leylek gibi çıkaracak cama ille. Senin yaptığın gibi yapsın, çıkarsın kocasını cama. 😁 Evlat kendinin olunca içine korku girer belki.

bizde temizligi sevgilim yapiyor normalde, annesi ziyarete gelince oglu annesiyle vakit gecirsin diye ben yaptim. annesi de bana aynisini soyledi ay o ne viledayla ordan aldin oraya attin tozu dedi. ben de sevgilime bundan sonra vileda kullanmiyoruz o zaman bak ogrenmis olduk dedim guldum. 😂

sevgilim yerleri bezle sildi kadin hayatinin en buyuk sokunu yasamistir. ertesi gun viledayla sildik hic sesi cikmadi mum gibi oturdu yerinde. bir gun kocaniza bezle sildirin her yeri sonra kayinvalide vileda sponsoru olur eminim.
Ahaha bu iyiyimiş arka camları sildireyim bende bari oğlu düşecek diye sever benim mopu 🤣🤣 oğullar değerli bizi ağaçlar doğurdu çünkü🤪

Ben böyle boşboğazlıklara kv de olsa takmıyorum, babaannem de olsa.
Belki bir yaştan sonra oluyor çünkü.
Ne bileyim böyle ota çöpe sinir olmaya gerek yok gibi geliyor.
Yani çok takılmadım ama çok birikti bence aklıma gelince pisssass şey diyprum içimden camlara bakıp arada kayıyorum içimden birikti bence çünkü 13 yıldır ilk bu değil 🤭

Ben de bu laflara takılmayı anlamıyorum açıkçası.

Benim annemde viledayla yerleri silip temizlik yaptım demeyin der 😂 belli bir yaş üstü için farklı geliyor klasik şeylerin dışında olanlar.

He deyip geçmeyi bilmek lazım.
🤣😂 Herkesin başında var demekki temizlik sorgulayıcı birisi takılmamak en iyisi o halde 🤭

Aslında çok takıldığım bir konu olmadı ama kayınvelide kişisinden bunu duydum ve bir an yine mi bir karışma yine mi beğenmeme yine miiiii dedim biraz. Kv ile aynı sitede oturuyoruz. Bayram temizliği yaparken balkonundan beni izlemiş. Evim 4+1 bir ev ve çok büyük camları olan hatta baya camdan bir ev çamaşır balkonu iki çocuk odası kv bin evine bakıyor. Hepsininde camları büyük neyse ben Bir markanın mopu ile siliyorum uzun zamandır (marka söylenir mi bilemdim) pratik oluyır ve zamanımı almıyor çok ama kv kişisi beğenmedi demekki bana bayramda "Ayyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi. Bende temiz olmasa siler miyim sence dedim ses etmedi ama bozuldum tabi o an ne demek yani bu. Ya neden yapıyor insanlar bunu acaba yani neden birilerinin işine karışma ihtiyacı hisseder ki insan mesela silsem sana neeeeee silmesem falan bunu sizce kv olduğu için mi yapıyor yoksa insanların kişiliği mi bu. Yok bişi pratik olunca temiz olmadığı anlamına mı geliyor yani aklıma geldi kızdım yine
Kötü birşey dememiski biz elimizle yapıyoruz yine aynı demiş takılacak bişey yok herkeisn temizlik anlayışı farklıdır bende yerleri mopla silerim gorumcem eliyle daha temiz olduğunu iddia edip öyle yapar ben fazla gereksiz yorucu bulurum ne gerek var derim bu kötü bisey değildir yani takilmayin gereksiz ayrintilara

Aslında kesinlikle doğru ya aslında İlk defa dediği bir şeye çok takılmadım ama mopu görünce kadın aklıma geliyor 🤭 çünkü o kadar eleştiriyor ki Yani hep ve sürekli ve daima. Aslında hiç ispatlama gereği duymadım ama insan hep bunu yaşayınca eeeeeehhh hep mi ben hep mi siz diyor ister istemez ama doğru yapmamak lazım.
Sizlerin hatası anında sağlam bir cevap vermemek, her bulunan kusura cevap verseniz bir daha konusunu yapamazlar.
Kayınvalidemle hiç temizlik, çocuk bakımı, yemek vs sorunu yaşamadım, evlendikten sonra birkaç ay yakın yerlerde de oturduk, 25-26 yıldır zaten farklı şehirdeler, yakındayken de uzaktayken de karışmadı, belki fırsat versem karışırdı onu da bilmiyorum ama biraz lafını esirgemeyen, azıcık patavatsız biraz da hazır cevabım.

27 yıllık kayınvalidem bunca sene içinde topu tüfeği birkaç kere hamle yaptı, hamle miydi onu da bilmiyorum ama ben öyle de sanmış hücuma geçmiş olabilirim.
1 tanesi eşim dikiş makinesi almıştı, piko vs yapan türden, dikiş bilmezdim o zamanlar kayınvalidemde iyi dikiş diker, acemilik süreci için düz bir makine yeterliydi, ben bile piko yapanını alamadım dedi, söyle kocana alsın, ne yani benim makineyi mi vereyim istiyorsun dedim bir daha o oldu.
Biri de şehirdışına yerleşeceklerinde kayınbiraderim beni çok sever, ailesiyle gitmek istemedi, bizimle kalacakmış, kayınvalidem sizinle kalmak istiyor deyince herkes kendi çocuğuna baksın dedim konu yine kapandı.

Sanmayın bu halim yalnızca kayınvalide diye eşimin annesine karşı, ben kendi anneme de böyleyim, bana evime eşime çoluk çocuğuma müdahaleyi sevmem, severim saygı duyarım, ağırlarım ama sınırı da koyarım gerek davranışımla gerek sözümle, bu sınırları kendi aileme bile yıktırmam, kimsenin lafını da takmam sizlerde takmayın.
Pencerenin silinmesini mi beğenmemiş dert değil, beğenmeyen kendi yapar😁

Söyledim aslında o gün ama bana ay yok ben istemem öyle şey sevmedim elimle silerim dedi 🤪
Kesin öyledir 🤣🤣. Benim kayinpederim kaynanama kurutma makinesi aldı. Kullanmiyo yıllardır. Kışın petek var yazın balkon diyo. Kuflencek makina dura dura. Eski insanlar biraz inatci oluo. Kendi kullanmadigini başkası kullanınca laf ediyolar🤐

Bi şey dememiş ki, elle silinen gibi olmaz demiş.
Size değil, alete söylüyor üzerinize alınıyorsunuz.
Teknolojiye hele ki yaş biraz büyükse temkinli yaklaşılır genelde.

Aslında çok takıldığım bir konu olmadı ama kayınvelide kişisinden bunu duydum ve bir an yine mi bir karışma yine mi beğenmeme yine miiiii dedim biraz. Kv ile aynı sitede oturuyoruz. Bayram temizliği yaparken balkonundan beni izlemiş. Evim 4+1 bir ev ve çok büyük camları olan hatta baya camdan bir ev çamaşır balkonu iki çocuk odası kv bin evine bakıyor. Hepsininde camları büyük neyse ben Bir markanın mopu ile siliyorum uzun zamandır (marka söylenir mi bilemdim) pratik oluyır ve zamanımı almıyor çok ama kv kişisi beğenmedi demekki bana bayramda "Ayyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi. Bende temiz olmasa siler miyim sence dedim ses etmedi ama bozuldum tabi o an ne demek yani bu. Ya neden yapıyor insanlar bunu acaba yani neden birilerinin işine karışma ihtiyacı hisseder ki insan mesela silsem sana neeeeee silmesem falan bunu sizce kv olduğu için mi yapıyor yoksa insanların kişiliği mi bu. Yok bişi pratik olunca temiz olmadığı anlamına mı geliyor yani aklıma geldi kızdım yine
Yok sesli düşünmüş gibi biraz bence ,hani arkasından biz elle silince de kirleniyor gerçi diye eklemiş .İnce düşünüp yormayın kendinizi derim ben

Ayna gibi yapıyor tavsiye ederim,sana da alalım kolaylık olur deseydiniz😁

ben size sinir oldum şuan bu ne biçim anlatma tarzı

Back
X