• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay biz elimizle silince de kirleniyor.

Aaaa ama olmaz kv yorum yapmadan elestiri yapmadan olurmu :KK14:hepsi ayni bunlarin sanirsin gelinlerin evini bk goturuyor ogullari mikrop yuvasinda yasiyor

Hangi marka kop kullanıyorsunuz acaba,bende uzun zamandır araştırıyorum bulamıyordum.boşverin kv lerin hepsi aynı 😂

Aslında çok takıldığım bir konu olmadı ama kayınvelide kişisinden bunu duydum ve bir an yine mi bir karışma yine mi beğenmeme yine miiiii dedim biraz. Kv ile aynı sitede oturuyoruz. Bayram temizliği yaparken balkonundan beni izlemiş. Evim 4+1 bir ev ve çok büyük camları olan hatta baya camdan bir ev çamaşır balkonu iki çocuk odası kv bin evine bakıyor. Hepsininde camları büyük neyse ben Bir markanın mopu ile siliyorum uzun zamandır (marka söylenir mi bilemdim) pratik oluyır ve zamanımı almıyor çok ama kv kişisi beğenmedi demekki bana bayramda "Ayyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi. Bende temiz olmasa siler miyim sence dedim ses etmedi ama bozuldum tabi o an ne demek yani bu. Ya neden yapıyor insanlar bunu acaba yani neden birilerinin işine karışma ihtiyacı hisseder ki insan mesela silsem sana neeeeee silmesem falan bunu sizce kv olduğu için mi yapıyor yoksa insanların kişiliği mi bu. Yok bişi pratik olunca temiz olmadığı anlamına mı geliyor yani aklıma geldi kızdım yine
Kayınvalideler her konuda yorum yapmayı eleştirmeyi kusur bulmayı çok severler. İnanın ki bir tek sizinki öyle değil ☺️. Herşeyin en doğrusunu onlar bilirler. Onlar herşeyin en en en enidir. Hepsi böyledir diyemeyiz ama %90 ı böyle. Siz neyi ne kadar doğru yaparsanız yapın kusur bulmak istiyorsa bulacaktır. Egolarını üzerimizde tatmin etmeye bayılıyorlar

Mopu merak edip gelenler derneğindenim. Bilen bilmeyene bildirsin lütfen. :confused:

Kayınvalide de köşesinde konuşsun dursun meh. Saçma sapan tipler ya. Sevimsiz.

Aslında çok takıldığım bir konu olmadı ama kayınvelide kişisinden bunu duydum ve bir an yine mi bir karışma yine mi beğenmeme yine miiiii dedim biraz. Kv ile aynı sitede oturuyoruz. Bayram temizliği yaparken balkonundan beni izlemiş. Evim 4+1 bir ev ve çok büyük camları olan hatta baya camdan bir ev çamaşır balkonu iki çocuk odası kv bin evine bakıyor. Hepsininde camları büyük neyse ben Bir markanın mopu ile siliyorum uzun zamandır (marka söylenir mi bilemdim) pratik oluyır ve zamanımı almıyor çok ama kv kişisi beğenmedi demekki bana bayramda "Ayyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi. Bende temiz olmasa siler miyim sence dedim ses etmedi ama bozuldum tabi o an ne demek yani bu. Ya neden yapıyor insanlar bunu acaba yani neden birilerinin işine karışma ihtiyacı hisseder ki insan mesela silsem sana neeeeee silmesem falan bunu sizce kv olduğu için mi yapıyor yoksa insanların kişiliği mi bu. Yok bişi pratik olunca temiz olmadığı anlamına mı geliyor yani aklıma geldi kızdım yine
O moooun markasını atarmısınız ozelden .Aman boşver kayınvalıdeler neyı begenıokı

Siz bu kadarcık şeyi kafaya takıyorsanız benim hayatta kalmam mucize

Cok da kötü bişey dememiş bunu komşun dese fikir verdi dersin bunu da öyle düşün ona garip gelmiş alismadigi bir temizleme şekli ama sonrasında sana da hak vermiş yani çok laf sokmamis bence neler gördü bu gözler:)

Cam kısmını kayınvalidenizin görüyor olması kötü olmuş.kirlenince aman silmeyim deme özgürlüğünüzü de kısıtlar.umursamasanızda ne bileyim beni tedirgin ederdi açıkçası.heran yukardan evi gözetleyen MOBESE kayınvalide:) herneyse..bence size belli etmesede içten içe oda mob rahatlığını merak etmiş hafiffe kıskanmış gibi geldi,burun büktüğüne bakmayın:)

Eger o konusma annenizle olsaydı normal muhabbet olarak gecip gidecekti büyük ihtimal.. çünkü kötü birsey yok aslinda söylediğinde.. normal konusma dönmus.. kayinvalide olunca kötü bir sey söylemek istedi olarak algiliyoruz..
Genel olarak böyle oluyor gelin soyleyince de kayinvalide aliniyor.. 😊

Allahım evine huzur sağlık afiyet versin. Sende hep pratik şekillerde temizlik yap. Boşver ne kafanı yoruyorsun. Bende kullanıyorum o bezlerden çok kolay. Hele çocuklu anneler için. Ayrıcaaaa Allahımmmm banada banada 5 odalı kocaman balkonları büyük büyük camları olan bir ev ver sağlıkla huzurla oturayım... 😍🤲
Amin inşallah. Aslında doğru önemli olan o sağlık huzur versin Allah hepimize inşallah. Hep olduğu gibi takıldım kadına iştw 🤭

Ben on yıllık bı gelinim kv ve biricik prenses kızları her yapılan temizliğin ardından haha ha burası olmamış hahah buralar cigrimis temizleyim derken daha da kirletmis diye gizli gizli konuşup gulustuklerinden beri kv evinde hiç bı iş yapmıyorum. Saf niyetli eltim tek başına tüm evi temizlemiş bı haftada hemde. Kv ve prensesler gizli gizli değil kızın yüzüne karşı tüm evi aynı bezle sildin oldu bitti ben sonra düzgün bı şekilde yaparım deyip gulmusler yine. Eltim üzülüp ağlayınca bi komşu gelinine böyle söylüyormuş bizde sana öyle dedik demişler
Yani napsanda yaramazsin böyle tiplere
Ay kv evi temizlenir mi ya. Hayatta ellemem çünkğ bilirim ki en başından beğenmezler benim kendi evimde yaptığımı beğenmiyorlar onlarınkine eşimi sürmem zaten. Sizinkiler de fenaymış

Belki de yanlış anlamış olabilirim diye düşündüğünüz için duraksamalar yaşıyorsunuzdur ya da sorun çıkmasın diyedir, ben pat diye yapıştırırım lafı ama sanmayın ki kapı çerçeve çarparak söylüyorum, diyeceğimi deyip sonra gayet normal konuşmaya devam ederim lafı işiten düşünür.

Temizlik vb konularda hiç de üzülmeyin, beğenmeyen beğenmesin.

Bizle yaşayan bir köpeğimiz var, bazı titiz insanlar ayyy senin evinde çay bile içilmez diyor sizi davet eden oldu mu ki diyorum, kaldı ki bunu diyenler evime bir kere bile gelmemiş insanlar, ben davet ediyor muyum da çay içmesi kaldı.

Köpeğimiz dedim de küçük ırk kendisi, bir gün bir pazarcı ırkını sormak isterken boş bulunup abla bunun markası ne dedi, 2013 model BMC dedim tezgahta kahkaha patladı, hazırcevaplık hayatın her alanında olmazsa olmaz bence😁
Hahah o neden mii evde neden çay içilmez köpek var diye ne varmış evde ay insalar da tuhaf yaa ama bayıldım Tavrınıza. Keşke bende olabilsem ama olamıyorum ve genelde karşımda yaa yanlış anladıysam ve benden daha iyi kapatırsa beni nasıl cevabı döndürürüm bilemem gibi bir his oluyor ondan herhalde ama tavrınız süper lafı söyleyen düşünsün aslında biz değil ah düşündürebilsem bende keşke belki içim erir

Benim kayınvalidem elektrikli süpürgeyle halılar süpürülür laminant fayans supurulmez silinir der 🙄 ne diyeceksin adamlar süpürgeye bir hali modu birde yer mermer modu koymuş ama olmazmış
Hajjaa 🤪🤣🤣 bu kv modelinin baya alt modeli ama 🤪 benimkiside yeni elektiriklş süpürge aldı toz torbalı aldı🤣 satıcı diyor ki teyze onlar tarih oldu sorun yaşarsın torbası bile zor bulunuyor dedi kv büyük bir bilmişlikle aldı 🤣🤣🤣 sonuç olarak evdeki herkes bu durumdan şikayetçi ama o süpürge kv için baş tacı her yer toz🤪

Back
X