- Konu Sahibi kurklukadin
-
Kütüphanemi geliştirdim ve büyüttüm,bu bana bir tık iyi geldi:)Meşguliyet bulun kendinize. Ne kadar cok meşgul olursaniz o kadar az düşünürsünüz
Çünkü eşiniz sizi korumadığı için. İçten içe ona kinlendiniz. Bu çok normal bir durum. Yanlız kaldiginizda da bunlar aklınıza geliyor. Çünkü içinizde yara bunlar. Ama şuan iyiyse birsey oldugunda sizi karsiniza degilde yanınıza alıyorsa takmamaya çalişinBunu yaşayan sadece ben olamam :)
Evet ama bence kin değil.Kırgınlık bu,kin duymayı isterdim.Kırgınlık çok ağır geliyor,kin geçiyorÇünkü eşiniz sizi korumadığı için. İçten içe ona kinlendiniz. Bu çok normal bir durum. Yanlız kaldiginizda da bunlar aklınıza geliyor. Çünkü içinizde yara bunlar. Ama şuan iyiyse birsey oldugunda sizi karsiniza degilde yanınıza alıyorsa takmamaya çalişin
Bence kırgınlık ve öfke karışımı bu. Öfke gerçekten geçmiyor. Geçmediği zamanda kine dönüşüyor. Eşinize değil yasadiklarinizaEvet ama bence kin değil.Kırgınlık bu,kin duymayı isterdim.Kırgınlık çok ağır geliyor,kin geçiyor
peki nasıl geçer?Bence kırgınlık ve öfke karışımı bu. Öfke gerçekten geçmiyor. Geçmediği zamanda kine dönüşüyor. Eşinize değil yasadiklariniza
Siz de,sevgilerİnsallah yapabilirsiniziyi bakın kendinize
Beynimi dinlememek niçin sürekli radyo dinliyorum.Merhaba güzel kadınlar
Benim için büyük bir sorunu yazacağım,umuyorum ki sizler sayesinde aşarım :)
Ben dört senelik evliyim ve eşimin ailesi yüzünden maalesef çok sorun yaşadık.Eşimin de çok hataları oldu ama şu an kendini düzeltmiş durumda.Tabi çok yıprandık ve yıprattık birbirimizi.Sorun şu ki:eşim evden çıktığı zaman ailesiyle yaşadığımız sorunlar,ailesinin bana söylediği sözler,hakaretler geliyor aklıma.Eşimin susması da cabası.Sonra soğudukça soğuyorum eşimden.Eşim evdeyken bu sorunlar olmuyor,hatta aklıma hiç bir şey gelmiyor.Oldukça rahatsız oluyorum bu konuda.Kafamdaki sesleri susturmaya çalışıyorum,bana vereceğiniz öneriler çok kıymetli.Şimdiden teşekkürler
Çocukla pek mümkün olmuyorBeynimi dinlememek niçin sürekli radyo dinliyorum.
3 yaş 1,5 yaş ve 6 aylık ikizlerle evimin içi seçim otobüsü gibiÇocukla pek mümkün olmuyor
Ay düşünemedim bir an,Allah bağışlasın sizlere güzel yavrularınızı3 yaş 1,5 yaş ve 6 aylık ikizlerle evimin içi seçim otobüsü gibiartık 3 yaşındaki diyor anne müzik açalım diye. Sabahları dilber evin barkın yok mu modu akşamları yorgunum dostlarım yorgunum yorgun modu
Amin cümlemizin inşallahAy düşünemedim bir an,Allah bağışlasın sizlere güzel yavrularınızı
Yaşadıklarınız için üzgünüm,çözüm bulabildiniz mi?Eşim yanımda değilken ailesinin yaptıkları aklıma geliyor ve soğuyorum. Ama yan yana gelince unutup eski halime dönüyorum. Ofiste çalışırken bile bazen kendi kendime kafamın içinde geçmişte yaşanan olaylarla kavga ediyorum. Sonra geçiyor. İçinizde öfke var. Başkası olsa arkadaş olsa mesela bunu yapan siler geçersiniz ama kocanızın ailesini siz silemiyorsunuz, kocanız zaten silmiyor. Mecburen hayatında olacak insanlar illa ki adı geçiyor bir yerlerde denk geliyor samimi olunmasa da insanın canı sıkılıyor. Keza benim öyle. İçimdeki öfkeyi yok saymayı çok denedim, affetmek için çok çabaladım. Kendimi boşu boşuna yıprattığımın ve beynimi yorduğumun farkındayım. Aslında onlardan çok ben kendime zarar veriyorum böyle yaparak ama aşamıyorum. O öfkeyi, yapılanları, eşimin yapılanları kabullenip geçmişe sünger çekmek istemesini, ben ailesinden hoşlanmazken hala hayatımızda olmalarını hazmedemiyorum. Bazen öyle zamanlar oluyor ki libidomu bile etkiliyor. Sonuçta sevmediğin insanın doğurduğu insanla evlisin. Annesi bu diyip soğuyorsun bazen.
Ben daha 1 yıllık evliyim henüz içimdeki öfkeyi bastıramadım ama deniyorum. Benim karakterim de kincidir ama babamla bile görüşmüyorum eş ailesi ne kiYaşadıklarınız için üzgünüm,çözüm bulabildiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?