- Konu Sahibi kurklukadin
-
Ben dört senelik evliyim ama kinden ziyade hayal kırıklığı olduğunu düşünüyorumBen daha 1 yıllık evliyim henüz içimdeki öfkeyi bastıramadım ama deniyorum. Benim karakterim de kincidir ama babamla bile görüşmüyorum eş ailesi ne ki
Ben de öyle olduğunu sanmıştım ama hayır öfke. Haketmediğinizi düşündüğünüz şeyler yüzünden öfkelisiniz. Kırgınlık yaşayacak kadar samimi bir ilişkiniz mi oldu ki?Ben dört senelik evliyim ama kinden ziyade hayal kırıklığı olduğunu düşünüyorum
Ailesine karşı değil,eşime karşı kırgınım.Ailesini önemsemiyorum ama eşimin susması ve beni savunmamasını hazmedemiyorumBen de öyle olduğunu sanmıştım ama hayır öfke. Haketmediğinizi düşündüğünüz şeyler yüzünden öfkelisiniz. Kırgınlık yaşayacak kadar samimi bir ilişkiniz mi oldu ki?
Pardon ben yanlış anlamışım. Konuştunuz mu hiç neden beni savunmadın diyeAilesine karşı değil,eşime karşı kırgınım.Ailesini önemsemiyorum ama eşimin susması ve beni savunmamasını hazmedemiyorum
Evet konuştum tecrübesizim vs gibi şeyler söylediPardon ben yanlış anlamışım. Konuştunuz mu hiç neden beni savunmadın diye
Özür diliyorsa ve şu an aynı şeyler olsa sizi savunacağınızı düşünüyorsanız bence problem yok. Ama yine aynı şekilde davranacaksa o zaman sorun var demektir.Evet konuştum tecrübesizim vs gibi şeyler söyledi
Bence ders almıştırÖzür diliyorsa ve şu an aynı şeyler olsa sizi savunacağınızı düşünüyorsanız bence problem yok. Ama yine aynı şekilde davranacaksa o zaman sorun var demektir.
Kafanızdaki sesleri başka seslerle bastırın. Kitap okumak, flim izlemek ,müzik dinlemek vs.Merhaba güzel kadınlar
Benim için büyük bir sorunu yazacağım,umuyorum ki sizler sayesinde aşarım :)
Ben dört senelik evliyim ve eşimin ailesi yüzünden maalesef çok sorun yaşadık.Eşimin de çok hataları oldu ama şu an kendini düzeltmiş durumda.Tabi çok yıprandık ve yıprattık birbirimizi.Sorun şu ki:eşim evden çıktığı zaman ailesiyle yaşadığımız sorunlar,ailesinin bana söylediği sözler,hakaretler geliyor aklıma.Eşimin susması da cabası.Sonra soğudukça soğuyorum eşimden.Eşim evdeyken bu sorunlar olmuyor,hatta aklıma hiç bir şey gelmiyor.Oldukça rahatsız oluyorum bu konuda.Kafamdaki sesleri susturmaya çalışıyorum,bana vereceğiniz öneriler çok kıymetli.Şimdiden teşekkürler
Kendi kendinize icten içe kavga ediyrsunuz degilmi onlarla arada bende öyle oluyor sonra acip bir kitap yada film izliyorumMerhaba güzel kadınlar
Ben dört senelik evliyim ve eşimin ailesi yüzünden maalesef çok sorun yaşadık.Eşimin de çok hataları oldu ama şu an kendini düzeltmiş durumda.Tabi çok yıprandık ve yıprattık birbirimizi.Sorun şu ki:eşim evden çıktığı zaman ailesiyle yaşadığımız sorunlar,ailesinin bana söylediği sözler,hakaretler geliyor aklıma.Eşimin susması da cabası.Sonra soğudukça soğuyorum eşimden.Eşim evdeyken bu sorunlar olmuyor,hatta aklıma hiç bir şey gelmiyor.Oldukça rahatsız oluyorum bu konuda.Kafamdaki sesleri susturmaya çalışıyorum,bana vereceğiniz öneriler çok kıymetli.Şimdiden teşekkürler
Geçiyor mu peki?Kendi kendinize icten içe kavga ediyrsunuz degilmi onlarla arada bende öyle oluyor sonra acip bir kitap yada film izliyorum
Evet geçiyor suan galiba yaşadığınız olay yeni diye düşünüyorum biraz zaman lazim ama dediğiniz gibi eşiniz evde yokken bunlari düşünüyorsaniz sizde dışarı çıkın gezin ben genelde bunlarin hiç biri kafamı dağıtmazsa herşeyimi paylaştım arkadaşımla dertlesip içimi ona döküyorum gerçekten rahatlıyor insan üzülmeyin geçecek hepsiGeçiyor mu peki?
Çok teşekkür ederim ilginizeEvet geçiyor suan galiba yaşadığınız olay yeni diye düşünüyorum biraz zaman lazim ama dediğiniz gibi eşiniz evde yokken bunlari düşünüyorsaniz sizde dışarı çıkın gezin ben genelde bunlarin hiç biri kafamı dağıtmazsa herşeyimi paylaştım arkadaşımla dertlesip içimi ona döküyorum gerçekten rahatlıyor insan üzülmeyin geçecek hepsi
Evet önümüze bakalım,çok teşekkür ederimBen kv ile az görüşen mesafeli bir gelinim yaşanan sorunlar sonrası böyle bir karar aldım mecburiyetten yanyana gelsek bile nasıl affettim ileride nasıl torununu göstericem aslında göstermemem gerekiyor bile diyorum ama şartlar onu gerektiriyor işte ne yaparsın, eşe gelince destek olmaması tam tersi anneciğini tuttuğu zamanlar aklıma gelince inan hemen ona söylüyorum hiç içimde kalmıyor artık Müge Anlı gibi düşünüyorum o rahatsız olsun…
Sonuç olarak şu an eşlerimiz bize destek mi? Evet. Geçmişe el atamıyoruz artık yolumuza bakalım
Aynısı banada oluyo vallaMerhaba güzel kadınlar
ne güzel bir yorum,çok teşekkür ederimSizi çok iyi anladım sevgili konu sahibi. Bunu aşmak için hep yaşadığınız ana değer vermeyi ve o an her ne yapıyorsanız sadece o şeyi düşünmeyi deneyebilirsiniz. Meditasyon yapmak, odaklanma çalışmaları yapmak, odaklanmayı kolaylaştıran kokular kullanmak, belli bir dini inanca sahipseniz onu pratik etmek vb. yardımcı olabilir. Ben de geçen sene eşim beni kız kardeşine karşı dürüstçe savunmadığında çok kırılmıştım. Bu bir hayal kırıklığıydı ve hiçbir zaman da geçmeyecek gibi hissediyorum. Yok olmayacak yani. Hâlâ tek kaldığımda çok sinirleniyorum, evde birlikte durunca geçiyor. Ama o yaranın farkındayım, kulağımı tıkamadım, hasıraltı etmedim. O kırgınlığın beni nereye yönlendireceğini dikkatlice dinlemeye çalışıyorum. Kendi huzurumu kaçırmadan. Siz de kendi huzurunuzu kaçırmayın kimse için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?