• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay cildiricam simdi!!

her ne kadar kiracı da olsalar apartman içinde akşam 10 dan sonra ses gürültü yapmak yasak. bir daha olursa polis çağırın

Birincisi o PlayStation.
İkincisi senin kiracın değil onlar kpnin kiracıları.
Üçüncüsü senin canın sinir olmak istiyor besbelli, yoksa defalarca kez ineceğine polise şikayet ederdin hallolurdu.
ilk başta niye polislik olsun insan olan çak da iyi anlyor komşu bir daha olmaz der dikkat ederiz der. otobüste biri size yanlışlıkla çarpsa hemen fordluyorlar polis çağırın mı diyorsunuz

ilk başta niye polislik olsun insan olan çak da iyi anlyor komşu bir daha olmaz der dikkat ederiz der. otobüste biri size yanlışlıkla çarpsa hemen fordluyorlar polis çağırın mı diyorsunuz

Aynen oyle,konusmak icin yorum yapanlara bilmeden elestirenlere sinir oluyorum

aynen canım. insanın halinden anlamaz bunlar

Var bunlardan 5 10 tane arkadas,sureki ters yorum sert elestiri,bilmis bilmis konusmalar yapan,burda derdimizi paylasiyoruz,varsa iyi bir fikrin buyur basim ustune,ama illaki suclayici asagalayici konusma yapicak.

Siz sanırım okuduğunuzu anlayamadınız.
İlk gidişi değilmiş kapılarına.
O zaman bu durumda konu sahibi de alt komşularını, kapılarını çalıp çalıp taciz ediyor.
Konu sahibinin canı sorun çıkarmak istiyor, yoksa bi insan bi insanın kapısını bin defa aynı sebepten çalmaz.
AYRICA VERDİĞİNİZ ÖRNEKLE DURUM NE ALAKA !!!!

O zaman bu durumda konu sahibi de alt komşularını, kapılarını çalıp çalıp taciz ediyor.
Konu sahibinin canı sorun çıkarmak istiyor, yoksa bi insan bi insanın kapısını bin defa aynı sebepten çalmaz.

Alt tarafi 2.gidisim gorende zirt pirt iniyorum sanir,ilkinde gittim tam 1 sene sonra 2.ye gittim uyarmaya laftan anlar diye ama sizin gibi laftan anlamayan insanlar malesef,polis ne yapicak,gelip gurultu yapmayin diyip gidicek bilmiyormuyuz??

Alt tarafi 2.gidisim gorende zirt pirt iniyorum sanir,ilkinde gittim tam 1 sene sonra 2.ye gittim uyarmaya laftan anlar diye ama sizin gibi laftan anlamayan insanlar malesef,polis ne yapicak,gelip gurultu yapmayin diyip gidicek bilmiyormuyuz??
Siz birer yıl arayla azıcık ses duydunuz diye mi parçalıyorsunuz kendinizi ? Yoksa çevirmeye mi çalışıyorsunuz ?
Bence çevirmeye çalışıyorsunuz orada birer yıl arayla gibi Bi şey yazmıyor.
Sizin canınız atraksiyon istiyor besbelli.
İyi geceler size.

Siz birer yıl arayla azıcık ses duydunuz diye mi parçalıyorsunuz kendinizi ? Yoksa çevirmeye mi çalışıyorsunuz ?
İyi geceler size.

Cikin sayfamdan size laf anlatamiycam,anlamaniz sorunlu sanirim!

Benfe diyorum ki durumu polise taşımadan kendi halletmek istemiş... Verdiğim durumla alakası şu ilk olaylarda hemen polise mi soylemen gerekiyor. Sen bunu anlamadıysan aradaki farkı hiç bilmezsin. Bu kişi orada adam akıllı arayı bozmadan halletmeye çalışmış. Bu kadar surede polise gitseydiniz hallolurdu iş diyosun.

İyi geceler size.
Azıcık ses fediğin gecenin 12 sinde 1inde azıcık bi ses çıkarması ne demek biliyo musun? Senin evinde bağıtıyorlarmış gibi oluyor. Tabi sizin komşularınız saat 9 olfu mu uyuyolar heralde

Back
X