Kiz kardesim bosanma asamasinda 3 yildir cekismeli. Esi istemiyor bosanmayi aldatiyordu kardesim ayrildi. Iki cocugu var. Neyse sinirlerim cok bozuldu arkadaslar bu benim kaynimin yaninda ise basladi kaynimda evlenmis bosanmis biri. Ben kardesimin bunun yanina girmesini istemedim giyim sektoru. Dedimki kardesime kaynim sen isten anladigin icin yen dukkan acti seni cagiriyor ama sen benim sabit isim var de dedim arada yardima gelirim de diye tembihledim. Oyle dememe ragmen bu oraya gidince bunla anlasti kaynima eleman lazimdi elam anda buldu. Neyse once biraz calisir cikarim diyodu aylar oldu haala orada calisiyor. Esas konum su ben esinin duymasindan tedirginoldum ve bunu gizledik cocuklardanda kaynimin yaninda calistgini hani sozde cok calismayacakti ya orda

5 ay oldu haala devam. Bugunde ee pazar gunu dukkanin ortagi ve karisi bize gelecek dedi caya. Bunu duyunca sartellerim atti niye bu kadar yuz goz oluyosun cocuklar bilmiyor babalarininda kulagina gider kaynimda bosanmis biri yanlis anlasilirsin diye demedim mi dedim. Bana diyoki sana hesap mi verecegim ortagini karisini cagirsam ne olcak tartistim ben senin ablanim Ustelik kaynimin yaninda calisiyosun tabi sorcam dedim. Baya kotu tartistik. Bana sen soktun beni oraya dedi halbuki oyle degil. Konu defalarca cok uzatma kestir at calisitigim yer var dedim. Neysd tartismanin sonunda orayi birak diye bagirdim bana kendini de yirtsan birakmam dedi. Sizce bu durumda haksizmiyim sinirlerim zipladi hic bitmez zaten sorunlarim adkadaslar ve aralarinda yakinlik olur diyede tedirginim cunku daha tam bosanmadi ve eski esi kaynimlada karsia karsiya gelebilir. Kaynima herseyi demiyorum ozel Sorunlari yani iste esi rahatsz edebilir falan gibi. Valla cildircam. Kardesim e bakiyorum valla hic umrunda degil kaynimla ortagiyla disari is gorusmelerine bile gidiyor ilk girdiginde kardesimde tedrgn oluyo du eski esinden ama simdi napabilcek falan diyo., zaten benim bu kardesim cok dik kafalidir surekli birsey oldugunda size hesapmi verecegim der durur yasi 32 iki cocugu var 9.11 yasinda.