Sorumsuz mu sorumsuz sikintim bitmiyorki

Tamam haklisniz ozaman
işte yaşı küçük değil ki. 20li yaşlardan bahsetseniz anlarım fakat 32 yaşında iki çocuğu var
kendince doğruyu eğriyi biliyordur diye düşünüyorum. bilmiyorsa da yaşayarak görür zaten kötü bir durum varsa. bence bu kadar kontrolcü olmayın, daha çok ters gitmesine sebep olursunuz

Ablası da olsanız 32 yaşında bir kadının size hesap vermek istememesi normal. Çok fazla karışıyorsunuz hakkınız yok bu kadar. İki yetişkin insan, seçim onların. Her boşanmış insan aynı ortamda çalışınca biz ilişki yaşayalım demiyorlar, deseler de size ne zaten. Bırakın koca koca insanların hayatına karışmayı

Ne kadar saçmalamışsınız. Kız boşanma aşamasında diye kafese kapatın kayınbiraderiniz hiç evlenmemiş olsa çalışabilir mi peki? Ya da o değil de başka bir yerde çalışacak olsa tüm çalışan erkeklerin evli oldugunu garantileyip mi çalışacak? Eşi duysa ne olur hem. Zaten kadını aldatmış şerefsiz. Siz bence bekçilik yerine ablalık yapın kardesinize.

Kiz kardesim bosanma asamasinda 3 yildir cekismeli. Esi istemiyor bosanmayi aldatiyordu kardesim ayrildi. Iki cocugu var. Neyse sinirlerim cok bozuldu arkadaslar bu benim kaynimin yaninda ise basladi kaynimda evlenmis bosanmis biri. Ben kardesimin bunun yanina girmesini istemedim giyim sektoru. Dedimki kardesime kaynim sen isten anladigin icin yen dukkan acti seni cagiriyor ama sen benim sabit isim var de dedim arada yardima gelirim de diye tembihledim. Oyle dememe ragmen bu oraya gidince bunla anlasti kaynima eleman lazimdi elam anda buldu. Neyse once biraz calisir cikarim diyodu aylar oldu haala orada calisiyor. Esas konum su ben esinin duymasindan tedirginoldum ve bunu gizledik cocuklardanda kaynimin yaninda calistgini hani sozde cok calismayacakti ya orda:KK43: 5 ay oldu haala devam. Bugunde ee pazar gunu dukkanin ortagi ve karisi bize gelecek dedi caya. Bunu duyunca sartellerim atti niye bu kadar yuz goz oluyosun cocuklar bilmiyor babalarininda kulagina gider kaynimda bosanmis biri yanlis anlasilirsin diye demedim mi dedim. Bana diyoki sana hesap mi verecegim ortagini karisini cagirsam ne olcak tartistim ben senin ablanim Ustelik kaynimin yaninda calisiyosun tabi sorcam dedim. Baya kotu tartistik. Bana sen soktun beni oraya dedi halbuki oyle degil. Konu defalarca cok uzatma kestir at calisitigim yer var dedim. Neysd tartismanin sonunda orayi birak diye bagirdim bana kendini de yirtsan birakmam dedi. Sizce bu durumda haksizmiyim sinirlerim zipladi hic bitmez zaten sorunlarim adkadaslar ve aralarinda yakinlik olur diyede tedirginim cunku daha tam bosanmadi ve eski esi kaynimlada karsia karsiya gelebilir. Kaynima herseyi demiyorum ozel Sorunlari yani iste esi rahatsz edebilir falan gibi. Valla cildircam. Kardesim e bakiyorum valla hic umrunda degil kaynimla ortagiyla disari is gorusmelerine bile gidiyor ilk girdiginde kardesimde tedrgn oluyo du eski esinden ama simdi napabilcek falan diyo., zaten benim bu kardesim cok dik kafalidir surekli birsey oldugunda size hesapmi verecegim der durur yasi 32 iki cocugu var 9.11 yasinda.

Kaynınız da kardeşiniz de sizin tapulu malınız değil.
İsteyen istediği yerde çalışır.
Herkes kendi kararlarını vermekte özgürdür.
Kimsenin hayatına karışmaya hakkınız yoktur.
Sizi ilgilendirmez.

Kaynınız boşanmış her şey bitmiş gitmiş yani, kardeşinizle ilişkisi olsa dahi eski eşi bunu duysa ne yapacak sizin kapınıza mı dayanacak, olgun kaç yaşında insanlar ben karışamam ne diyeceksen kendilerine söyle der kenarı çekilirsiniz. Bu kadar baskı kurmak bağırıp çağırmak aşırı tepki göstermek neden. Sanki kardeşinizi kıskanıyor, kaynınızla iyi olmasıni istemiyor gibi görünürsünüz ki öyle de görünüyor yani. Neden bu kadar yükseldiniz anlamadım.

"Esi istemiyor bosanmayi aldatiyordu kardesim ayrildi."

Konuya girişte bu noktayı özellikle belirtmeniz dikkatimi çekti biraz. Tebrik ediyorum kardeşinizi ne doğru karar vermiş.

Konuyu baştan sona 2 defa okudum. Bir yeri mi gözden kaçırıyorum anlamadım. Kardeşiniz boşanma aşamasında 3 senedir boşanamiyor çekişmeli olduğu için ama kendine yeni bir hayat kurmalı haliyle ve o nedenle kaynınız ile beraber çalışıyor. Bir de kaynınız boşanmış. Ama ablanız işinde mutlu. 2 çocuğu ile ayakta durmaya çalışan bir kadın görüyorum ben yazıktır günahtır şu yaptığınız. Ha diyorsanız ki "ama elalem" herhangi bir imada bulunana cevap vermeniz daha doğru olur. Ben mesela alnının teri ile para kazanıyor kimseye muhtaç olmuyor bi bitmedi şu zihniyetiniz falan derdim.

Konuda anlatılan kadarı ile yorum yapıyorum eksik anlattığınız bi şey varsa onu bilemem.

kardesınız tanıdıgınız bırının yanında calısıyor aslında neden orada hıc calısmasını ıstemedınız
sırf kaynınız bosanmıs bırı kardesınızde bosanma asamasında laf soz olur dıye mı
eger oyleyse baska yere gıdıp calıstıgında da laf soz olabılırdı neden ozellıkle kaynınızdan uzak tutmaya calısıyorsunuz

bu arada ayrılmıslar ve resmen bıtmesı ıcın mahkeme surecınde kadının nerede calıstıgı eskı esını asla ılgılendırmez kardesınızın. ne munasebet ? sankı payvoya mı dustu gıyım sektorunde calısıyor para kazanıyor ıste ? saklamak tembıhlemek cocukları buna alet etmek falan cok yanlıs yapmıssınız kardesınıze de baskı yapmayı bırakın artık

Yok ben kardesimin hep yanindayim ama cok dik kafalidir kardesim dedigim dedik ve kimseyi dinlemez. Banada sana hesap verecegim falan demesi beninuzdu soncuta ablasiyim ve kotulugunu asla dusunmem. Ama biz bu sekilde anlasmadik isini yapio gidecekti cok lavbali oldu cok ona kiziyorum iste esas. Ben ona satisini yap cok yuz goz olma bak dememe ragmen takmadi. Ve haala daha bana ters konusuyor sordugum da.
kız haklı sıze hesap verecek degıl
sız onun gercekten ıyılıgını dusunuyorsanız yanında olun sureklı asagı ceker gıbı cık calısma gorusme demek yerıne
ne guzel ıste tanıdıgınız yerde calısıyor sevdırmıs kendısını guvenmıs ınsanlar parasını kazanıyor mutlu olmanız lazım hayatını duzene sokuyor dıye
oradan memnun olmazsa baska yere gıder
onlar sorun yasarsa esımle benım aram bozulur mu demek ıstıyorsunuz ne dusundugunuzu hala anlayamadık.

Kaynınız boşanmış, kardeşiniz boşanma aşamasında. Ateşle barut yanyana durmaz diyorsunuz. Katılmıyorum. Birbirlerini beğenmeme ihtimalleri yok mu… Eski eşi rahatsız eder diyorsunuz. Katılmıyorum. Hayata karışmayacak mı, para kazanmayacak mı bu kadın… adam hem aldatmış, hem boşanmıyor, hem rahatsız edecek diye korkup kardeşinizin hayatına çomak sokuyorsunuz. Ama aldatan eş hiçbir şeyden geri kalmama lüksüne sahip. Böyle iş mi olur😡

Bu konunun üstüne çok düşüp akıllara karpuz kabuğu sokmayın. 30 küsur yaşında insanlar, yaptıklarının sorumluluğunu alsınlar, sen bana karışamazsın demeyi biliyorlarsa.

Eşinden neyi saklıyorsunuz, kardeşiniz ise girmiş çalışıyor sonuçta.
Madem bu kadar hassastı bu konu sizin başta kardeşinize iş meselesinin hiç acmasaydiniz, girmedeysi kaynınızın çalıştıgi yere. Şu kadar çalış, şimdi çık vs.cocuk yok ki karşınızda. Sevdi çalışma ortamını devam etmek istiyor olabilir.
Çok absürt birşey görmedim ortada.
Kendisini aldatmış, boşanma aşamasında olduğu eşi ne göre mi belirledi hayatını kardeşiniz?
Patronu ve karısıyla yemek yemesi vs.kendi bileceği iş.
Kayninizla da aralarında birşey olabilir, siz buna karşı çıkarak aklına daha çok sokmaktan başka birşey yapmış olmazsınız.

Akıllarında yoksa bile sizin bu gereksiz işgüzarlığınız yüzünden bir ışık yanmıştır özellikle kız kardeşinizde. Size ne yahu yetişkin insanlar.

Madem bu kadar hassastı bu konu sizin başta kardeşinize iş meselesinin hiç acmasaydiniz, girmedeysi kaynınızın çalıştıgi yere. Şu kadar çalış, şimdi çık vs.cocuk yok ki karşınızda. Sevdi çalışma ortamını devam etmek istiyor olabilir.
Kendisini aldatmış, boşanma aşamasında olduğu eşi ne göre mi belirledi hayatını kardeşiniz?
Kayninizla da aralarında birşey olabilir, siz buna karşı çıkarak aklına daha çok sokmaktan başka birşey yapmış olmazsınız.
Aynısını yazmaya gelmiştim ki yazılmış bana beğenmek kaldı😌

Anlamadım kardeşiniz boşanıyor, eşiyle bir daha barışmayı düşünmüyor, kendine bir hayat kurmaya çalışıyor. Bazen boşanma davaları 5 yıl bile sürebiliyor. Bu süreçte (ayrılma üzerinden yeterli bir süre geçtiyse) elbette birinden hoşlanacak, karşı taraf da bekarsa kimseye bir halt demek düşmez. Size bir şey diyen olursa da kocaman kadın ben ne yapayım der geçersiniz. Karşılıklı birbirlerinden hoşlanabilirler neticede biri bekar diğeri de boşanmak için elinden geleni yapan biri. Kime ne yani? Farzedin ki kardeşiniz boşandı kaynınız ile de evlenmeye karar verdi. Ne yapacaksınız? Hiçbir şey. Aksine kötü olan siz olacaksınız bir gün mutlu olsa dahi sizi affetmeyecek. Sizin onların birlikte olmasını, mutlu olmalarını istemediğinizi düşünecekler. Eski eşi bırakın o dert etsin siz değil. Bazen her şeye karışmamak en iyisi. Kaldı ki işvereni siz değilsiniz kaynı. Sizinle neden anlaşsın kardeşiniz? Size neden hesap versin, patronları mutluysa iş yaşantısından sorun yok demektir.
Tesekkurler haklisin cok begendim Yorumunu evet
Iyiki konu acmisim evet en iyisi akisina birakmak....

Back
X